Gadgetzone.nl - Home

EA laat beelden zien van Command and Conquer Remastered (video)

 25 oktober 2019 16:09:58, door Robert Hagen,  


EA heeft beelden laten zien van Command and Conquer Remastered. De vernieuwde versie van de klassieke realtime strategy (RTS) game werd vorig jaar al aangekondigd.



Het originele Command & Conquer kwam uit in 1995 en werd een enorm succes. De game werd maar liefst 3 miljoen keer verkocht en was het begin van een complete serie RTS-games, met titels als Tiberian Sun en Red Alert. Daarvan waren in 2009 meer dan 30 miljoen exemplaren verkocht.

Vooral veel oudere gamers zullen dus goede herinneringen hebben aan Command and Conquer en uitkijken naar de 'remastered' versie. Daarbij is er wel de hoop dat EA niet te veel heeft veranderd door er bijvoorbeeld een 3D-versie van te maken in plaats van 2D. Wat dat betreft heeft producer Jim Vessella van EA goed nieuws: "We kunnen mededelen dat de Remaster ontwikkeld is in de klassieke 2D visuele stijl, waarmee we zo dicht mogelijk bij de originele games blijven".



Op Reddit benadrukt Visella dat de game een remaster is en geen remake. Geprobeerd is om de kern van de gameplay, de speelervaring en de kenmerkende stijl van C&C Tiberian Dawn en C&C Red Alert zo accuraat mogelijk te benaderen. Om die reden is ook voor 2D gekozen in plaats van 3D.

Aan de remaster werken twee studio's. Bij een van die studio's, Lemon Sky, zijn alle onderdeeltjes in de game volledig en frame voor frame opnieuw opgebouwd en geanimeerd. Zo bestaat alleen al een unit als de 'Grenadier' nu uit meer dan 600 frames.

Command & Conquer Remastered


De andere studio, Petroglyph, heeft ervoor gezorgd dat je tijdens het spelen met één druk op de knop kan schakelen tussen de nieuwe versie met een resolutie van 3.840 x 2.160 pixels en de oude, originele versie met een resolutie van 30 x 200 pixels. Ook is het een optie om in te zoomen om meer details te zien.

Op de officiële website voor Command & Conquer Remastered kun je al het nieuws rondom de game bijhouden. Verwacht wordt dat het spel volgend jaar, precies 25 jaar nadat het originele C&C uitkwam, wordt gelanceerd.





zie ook Zie ook:
Microsoft kondigt gamestreamingdienst Project xCloud officieel aan (video)
3FM-dj's willen beste Fortnite-team ter wereld samenstellen
Rocket League komt op 14 november uit voor Nintendo Switch (video)
Nieuwe trailer virtual reality-game EVE Valkyrie (video)
EA Access biedt toegang tot topgames Xbox One voor 5 dollar per maand



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy