Gadgetzone.nl - Home
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
 27 februari 2024 
Doom spelen op een grasmaaier: het kan! Het aantal apparaten waar je Doom op kunt spelen is weer eens uitgebreid, dit keer met een... grasmaaier!... »

Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
 11 november 2019 
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldjeHet Cheetah-robotje van het Massachusetts Institute of Technology (MIT) heeft er een heleboel vriendjes bij gekregen! In deze video zie je onder meer hoe de kleine robotviervoeters kunstjes ... »

Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
 11 november 2019 
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopenMet deze fantastische robot op je schouders kun je tijdens het hardlopen makkelijker dan ooit genieten van heerlijke en gezonde tomaten!... »

Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
  6 november 2019 
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphoneIs dit niet meer dan een chimpansee die Instagram zit te checken op een smarthpone, of zijn we hier getuige van hoe de totale wereldoverheersing door de apen begon?... »

Sony komt weer met fantastisch PS4-reclamefilmpje!
  4 november 2019 
Sony komt weer met fantastisch PS4-reclamefilmpje!Sony heeft weer een fantastisch reclamefilmpje gemaakt voor de PlayStation 4! Welke games zie jij er allemaal in terug?... »

Robot Digit bezorgt pakketten tot aan de deur
 15 oktober 2019 
Robot Digit bezorgt pakketten tot aan de deurFord ziet een toekomst voor zich waarin pakketbezorgers niet meer nodig zijn. Pakketten worden bezorgd via een zelfrijdende auto, waar een robot genaamd 'Digit' uitstapt om het pakket bij je... »

Transformers bestaan echt!
  2 oktober 2019 
Transformers bestaan echt!De Aquanaut die je in deze video ziet, lijkt op het eerste gezicht een 'gewone' mini-onderzeeër, maar is veel meer dan dat. Het vaartuig kan binnen 30 seconden transformeren in een high... »

Automatisch remsysteem Tesla voorkomt ongeluk
 14 februari 2019 
Automatisch remsysteem Tesla voorkomt ongelukIn deze video is te zien hoe het automatische remsysteem in een Tesla Model 3 een ongeluk voorkomt. Althans, de auto die door rood scheurde veroorzaakte toch een ongeluk waarbij meerdere aut... »

Anti-Earthquake Bed kan je leven redden bij aardbeving
 13 februari 2019 
Anti-Earthquake Bed kan je leven redden bij aardbevingHet Anti-Earthquake Bed moet ervoor zorgen dat je een zware aardbeving zonder kleerscheuren overleeft en ook nog eens een voorraadje eten en drinken ter beschikking hebt voor als je l... »

Drone sloopt wespennest
 13 februari 2019 
Drone sloopt wespennestAls je last hebt van een wespennest en in het bezit bent van een drone, dan is dit wellicht een manier om van dat wespennest af te komen.... »

  OUDERE FILMPJES
Meer nieuws  Meer filmpjes
Hoe ziet de brandweerwagen van de toekomst eruit?

FoldiMate vouwt je kleren voor je op

Dit apparaat maakt het schoonmaken van je dak een stuk makkelijker

Eetbaar wegwerpservies gemaakt van tarwe

Het geluid van de elektrische Jaguar I-PACE

Record gebroken: Super Mario Bros uitgespeeld in minder dan 4:56 minuten

Japanner ontwikkelt zichzelf oplossende Rubiks kubus

Openingsvideo keynote Apple Event 2018

Kijkje in kasteel Zweinstein van LEGO

Zie hoe deze 'blinde' robot rent en klimt

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy