Gadgetzone.nl - Home

Garmin introduceert twee nieuwe smartwatches

 16 oktober 2019 17:09:50, door Robert Hagen,  


Garmin heeft twee nieuwe smartwatches geïntroduceerd, de Swim 2 en de MARQ Commander. De eerste is, zoals de naam al doet vermoeden, voor sporters en dan met name zwemmers. De tweede is een luxere smartwatch met duurdere materialen en een aantal geavanceerde functies.

Garmin Swim 2
De Swim 2 is een gps-smartwatch die zowel in zwembaden als in open water kan worden gebruikt. Het horloge houdt via je pols de hartslag in de gaten en legt tegelijkertijd ook de afgelegde afstand, het tempo, het aantal zwemslagen, de afstand per zwemslag het type zwemslagen en de SWOLF-score vast. De smartwatch biedt ook geavanceerde functies voor getimede sets en logboekoefeningen, en een automatische rustfunctie. Klinkt als echt iets voor de zeer professionele zwemmer dus, al zegt Garmin dat de Swim 2 net zo goed voor 'regelmatige zwemmers in de fitnesscategorie' is ontworpen.

Garmin Swim 2 zwart


De open water swim-modus van de Swim 2 gebruikt de ingebouwde gps om zwemslagafstanden te meten in bijvoorbeeld meren, de zee of rivieren. Geef je de voorkeur aan een zwembad, dan heeft het horloge geavanceerde functies zoals drill logging, custom workouts, rusttijden en tempo-alerts om gebruikers gefocust te houden.

De Garmin Swim 2 heeft een batterij die tot 7 dagen meegaat in smartwatch-modus en tot 13 uur in gps- en optical heart rate (OHR) modus. Hij gaat tot 72 uur mee in het zwembad en OHR modus. De smartwatch is verkrijgbaar in de kleurstelling leisteen of wit en heeft een adviesprijs van 249,99 euro.

Garmin Swim 2 wit


Garmin MARQ Commander
De MARQ Commander is een luxere smartwatch met een titanium behuizing en een bandje met jacquard-motief. Het display is van gebogen saffierglas dat reflecties tegengaat, staat altijd aan en is ook compatibel met een nachtzichtbril.

Garmin MARQ Commander


Ook wat functionaliteit betreft heeft de MARQ Commander wat extra's te bieden, zoals ingebouwde TopoActive Europa-kaarten, een barometrische hoogtemeter, een kompas en meerdere Global Navigation Satelliet Systemen. Ook onder meer ingebouwde muziekopslag, Garmin Pay, smartphonenotificaties, hartslagfuncties en een Pulse Ox-sensor behoren tot de functionaliteiten.

De batterij in de MARQ Commander gaat tot 12 dagen mee in de smartwatch-modus, 28 uur in de gps-modus, 48 uur in de UltraTrac modus en 9 uur in de gps-modus met muziek. De MARQ Commander is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 1.950 euro.

Garmin MARQ Commander





zie ook Zie ook:
Garmin Venu is Garmins eerste smartwatch met amoled-display
Garmin-smartwatches kunnen eindelijk muziek van Spotify afspelen
Garmin komt met fitnessbandje voor kinderen (video)
Sony Smartwatch 2 wordt mininavigatiesysteem dankzij Garmin
Garmin kondigt gps-horloge Fenix aan (video)



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy