Homecontact  Instagram  Twitter  Facebook

HBO laat je zelf volgorde van nieuwe serie 'Mosaic' bepalen (video)

 12 november 2017 23:26:30, door Robert Hagen 

HBO komt met een nieuwe serie, genaamd Mosaic, waarvan je zelf de volgorde van de afleveringen kunt bepalen. De serie is geregisseerd door Steven Soderbergh, bekend van onder meer de film Ocean's Eleven, en heeft Sharon Stone, Beau Bridges en Paul Rubens in de hoofdrollen.Mosaic is niet te bekijken op de manier waarop je dat gewend bent, maar alleen via een gelijknamige app. In die app kun je naar de verschillende onderdelen van het zeven uur durende verhaal navigeren. Pas nadat je een deel hebt gekeken, worden andere delen vrijgegeven.

Het verhaal gaat over een mysterie en is net zo groots aangepakt als andere grote series van HBO, dat onder meer ook Game of Thrones en Westworld produceert. In het begin ligt de focus van het verhaal op drie personages: kinderboekenschrijfster Olivia (Sharon Stone), aankomend artiest Joel (Garrett Hedlund) en een potentiële minnaar van Olivia, Eric (Frederick Weller). Nadat je het begin gezien hebt, kun je voor het volgende deel kiezen vanuit wiens perspectief je verder wilt kijken, dat van Joel of Eric. Al naargelang het verhaal verder gaat, komen er uiteraard nieuwe personages bij.Volgens regisseur Steven Soderbergh zorgt het veranderen van het perspectief terwijl je kijkt ervoor, dat je anders op het verhaal kunt reageren. "Mosaic gaat over een innerlijk bewustzijn van hoe subjectief onze ervaringen zijn", stelt hij.

Soderbergh ontwikkelde de app samen met screenwriter Ed Solomon (Men In Black) en media- en technologiebedrijf PopOp. Het doel was om een unieke beleving op het gebied van storytelling te creëren. Zo is het kiezen van het perspectief niet de enige interactie. Tijdens het kijken, kun je ook kleine onderdelen ontdekken als video's, audiofragmenten en e-mails, waarmee je nog dieper in de wereld van de personages kunt kijken.

Overigens zal Mosiac eind januari ook als 'normale', zesdelige serie op televisie komen.


 
ouder artikel   nieuwer artikel

zie ook Zie ook:
HBO stopt met uitzenden in Nederland (video)
Warme lunch dankzij USB-lunchbox van ThankoMeer nieuws  Reageren
comments powered by Disqus

Meer nieuws  Laatste nieuws
22-11Meest indrukwekkende case-mod ooit: Iron Man MK45 (video)

22-11'Xiaomi Mi Mix 3 is volledig 'randloos' en heeft twee schermen'

19-11Nieuwe powerbank Tesla ziet eruit als kleine Supercharger

17-11Chinese fabrikant Stormtrooper-robot haalt opnieuw flinke investering binnen (video)

17-11Eerste trailer gameverfilming Rampage (video)

16-11OnePlus onthult OnePlus 5T met 6 inch AMOLED-scherm (video)

16-11Philips introduceert stijlvol audiosysteem BTB4800

15-11Motorola lanceert Polaroid Insta-Share Printer (video)

 
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Volg Gadgetzone

Uit de oude doos...
Camcorder Sony met 100GB harddisk
Camcorder Sony met 100GB harddiskDe nieuwste camcorder van Sony, de HDR-SR5C, heeft een 100GB harddisk! Daarnaast biedt het apparaat 10x optische zoom, een 2,1 megapixel 'ClearVid' CMOS-sensor, een Carl Zeiss Vario-Sonnar T lens, een 2,7 inch breedbeeld lcd-scherm en een Memory Stick Duo-slot (voor foto's). »

 

GADGETZONE © 2005-2017
Algemene voorwaarden
Tip ons!
Contact

Twitter Facebook RSS-feed