Gadgetzone.nl - Home

Sony komt met nieuwe Walkman mp3-spelers

 10 juli 2013 12:43:12, door Robert Hagen,  


Je zou denken dat mp3-spelers hun langste tijd wel hebben gehad in een tijd waarin bijna iedereen een smartphone heeft, maar toch worden ze nog steeds gemaakt. Zo komt Sony nu met de nieuwe Walkman E585, E384 en E383. Deze bieden 'Clear Audio'-technologieën die volgens Sony zorgen voor een rijk geluid vol details, met krachtige bastonen, kristalheldere hoge tonen en minder 'lekkage' tussen stereokanalen.

Ook zijn ze voorzien van de Digital Sound Enhancement Engine (DSEE), die - aldus Sony - de subtiele hoge frequenties herstelt die verloren gaan wanneer naar sterk gecomprimeerde digitale muziekbestanden wordt geluisterd. Daarnaast is er ook nog Sony's Virtualphones Technology (VPT), om het geluid te laten klinken alsof je in een studio, club of stadion staat.

De E585 heeft een batterij die na één keer opladen maar liefst 77 uur meegaat. Deze Walkman wordt geleverd met oortelefoons en biedt krachtige digitale ruisonderdrukking die het omgevingsgeluid vermindert tot 98 procent. Voor het eerst zijn op de Walkman E-serie ook FLAC-bestanden af te spelen.

De E384 en E383 moeten het doen met een batterij die 30 uur meegaat. Alle drie de modellen kunnen naast muziek ook video afspelen en foto's weergeven, en ze zijn voorzien van een FM-radio.

De Sony NWZ-E585 (16GB) gaat 140 kosten en heeft een zwarte aluminium behuizing. De Sony NWZ-E383 (4GB) en Sony NWZ-E384 (8GB), beschikbaar in zwart, blauw en rood, krijgen een prijs van respectievelijk 75 en 90 euro. Alle drie de modellen liggen vanaf augustus in de winkels.zie ook Zie ook:
Sony komt met nieuwe Walkman mp3-speler met Android 4.0
Sony introduceert mp3-speler Walkman B170
Sony onthult Android-mediaspeler op IFA
Sony introduceert nieuwe mp3-spelers in Walkman B-serie
Review mp3-speler Sony NWZ-E453Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (1)
17.07.2013 11:19 • Ben
Ik vind het eigenlijk eerder vreemd dat ze nog geen Walkman op Android uitgebracht hebben, met evt leuk achterkantje dat aan het ontwerp van de eerste doet denken.

Volgensmij heeft Walkman nog veel in zich om terug een sterker merk te kunnen worden. Vintage en oud zijn toch hip? Dus uitbrengen en versprijden zoals Apple met hun iPods en niet zoals pak Samsung met hun Galaxy players.

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy