Gadgetzone.nl - Home

'Sharp levert lcd-panelen voor tv Apple'

 21 juni 2012 23:37:57, door Robert Hagen,  


Chinese media melden dat Sharp in het derde kwartaal van dit jaar lcd-panelen gaat leveren aan Foxconn voor de productie van televisies voor Apple. Het Chinese 21cbh.com beweert dat deze informatie afkomstig is van een leidinggevende bij Sharp en andere bronnen binnen het bedrijf. Er doen al maanden geruchten de ronde over een tv van Apple. Eind mei werd al gespeculeerd dat het Chinese Foxconn zou zijn begonnen met het testen van de productie.

Volgens analist Brian White van Topeka Capital Markets is Apple er klaar voor om een tv op de markt te brengen. Het zou een lucratieve handel zijn voor het bedrijf uit Cupertino. Als Apple 2 procent van de markt voor lcd-tv's in handen zou krijgen, dan liggen al inkomsten van zo'n 10 miljard dollar per jaar in het verschiet.




[Electronista]





zie ook Zie ook:
'Foxconn produceert tv voor Apple'



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (13)
22.06.2012 18:08 • mr. pitbull
hoe zit t met de kosten voor zo n tv als het dure apple merk eigenlijk? ....anybody there!?

22.06.2012 18:20 • truttobella
ik moet je zegge:ik kan er niet op wachten! dit is de shit! snap je: de SHIT!

22.06.2012 18:28 • meneer koekepeer
ach wat! er zijn te veel toffe merken dan apple! alle apple producten zien er hetzelfde uit joh! je betaalt altijd voor hetzelfde beeldscherm(de voorkant)!!!! gewoon lookalikes met verschillende beeldscherm groottes! of heb ik ongelijk!? t oogt niet alleen mooi,simpel en elegant....maar ook hetzelfde uit!

23.06.2012 05:29 • varik
mijn hemel, 6 reacties en iets nuttigs zit er niet tussen. Kom net thuis van een feest en toch vraag ik me af, wat is de resolutie, wat zouden de aansluitingen zijn, wifi en dergelijken... ben geen fan van apple maar als ze met 4K of iets in die richting komen hebben ze mijn interesse getrokken

23.06.2012 10:30 • bomberman
deze kip zonder kop b.i.t.c.h. heeft gelijk! 6reacties en iets nuttigs zit er niet tussen voor meneertje.hahahaaaaa! alsof ze jou perse een uitleg moeten geve! flikker op wous! ...............en trouwens als ik het goed lees dan heeft meneer de koekepeer best wel een punt! klasse joh!ur da man! apple lijkt uitgemolken man! altijd producten met dezelfde uiterlijken.ze hebben geen fantasie meer joh!

23.06.2012 13:00 • Techmode
[quote]varik schreef op 23.06.2012 05:29:
mijn hemel, 6 reacties en iets nuttigs zit er niet tussen. Kom net thuis van een feest en toch vraag ik me af, wat is de resolutie, wat zouden de aansluitingen zijn, wifi en dergelijken... ben geen fan van apple maar als ze met 4K of iets in die richting komen hebben ze mijn interesse getrokken[/quote]

Hoezo er ondersteunt nog niks 4K? waarom is dat interessant dan? Tevens hebben andere merken veel betere tv's, dit apple wordt een bij een gezocht zooitje, dat ook voor veel meer verkocht wordt, maar ja, mensen zullen dit weer massaal gaan kopen, omdat er apple opstaat?

23.06.2012 15:27 • Ben
Geef eens een reden waarom apple een tv zou maken? Iedereen heeft al 'n tv. Alsof men die masaal gaat weggooien om een Apple tv gaat kopen. Ze hebben ook al 'n box waarmee ze veel meer mensen gaan aanspreken dan 'n nieuwe tv gaat doen. Verder valt er toch ook bijna niets te veranderen zoals de iPod, iPad en iPhone dat gedaan hebben in hun markten? Mjah, wat ze zullen brengen kan me ook hard verassen met de lage verwachtingen die ik nu heb.

23.06.2012 18:01 • Yeah
Waars. kan je dan alles op elkaar aansluiten, tv, laptop computer, waardoor je dus zoon beetje alles op je tv ook kan doen (niet dat dit nieuw is ofso marja...).
En geef Apple ongelijk. We zijn het er denk ik allemaal wel over eens dat het toch dik verkocht gaat worden, dus waarom zouden ze het dan niet doen?

23.06.2012 19:59 • Techmode
[quote]Yeah schreef op 23.06.2012 18:01:
Waars. kan je dan alles op elkaar aansluiten, tv, laptop computer, waardoor je dus zoon beetje alles op je tv ook kan doen (niet dat dit nieuw is ofso marja...).En geef Apple ongelijk. We zijn het er denk ik allemaal wel over eens dat het toch dik verkocht gaat worden, dus waarom zouden ze het dan niet doen?[/quote]

ik hoop het niet, want dan is het wel erg droevig gesteld, dat ze veel meer gaan betalen voor een tv, dan de merken die er nou al zijn? Met wat gaan ze dan komen, met dat je alles met je tv kan doen? Ach wat weet ik ervan, ik heb geen ipad, iphone, ipod, ik zou wel een domme mongool zijn, die onder een steen leeft?

25.06.2012 12:21 • SOEPKIP
APPLE TV MAG ER WEL WEZEN VIND IK.T ZIET ER ALTIJD WEL MOOI EN LUXUEUS UIT!MAAR ZE MOGEN WEL MET IETS ZEER INTERRESANTS KOMEN WAT HET ANDER TV MERK NIET HEEFT.EN EH....ALLEEN....BEN IK WEL BENIEUWD NAAR DE PRIJS ERVAN!

25.06.2012 12:44 • Mic92
Deze reacties zijn allemaal nutteloos! Techmode ik join je;p stelletje Apple materialisten!

25.06.2012 13:00 • Sjakie1909
Goede zet van Sharp want dit verkoopt toch wel. Al is het alleen al omdat er een appel op staat.

25.06.2012 13:26 • Techmode
[quote]Sjakie1909 schreef op 25.06.2012 13:00:
Goede zet van Sharp want dit verkoopt toch wel. Al is het alleen al omdat er een appel op staat.[/quote]

correctie, het verkoopt alleen, omdat er een appel op staat

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy