Gadgetzone.nl - Home

Eenderde GadgetZone bezoekers koopt PSP

 Gepubliceerd op 25.08.05 ,  


Ruim eenderde van de bezoekers van deze site gaat een Sony PSP kopen, zo blijkt uit de uitslag van de vorige poll (Gaat u een PSP kopen?). De PSP ligt over een week in de winkels. Bijna 20% gaat er zeker een kopen en krap 14% koopt er een zodra de prijs is gedaald.

Opvallend is dat bijna de helft van de respondenten niet van plan is een PSP aan te schaffen. Bijna 30% heeft er gewoon geen behoefte aan, terwijl ruim 11% er geen een koopt omdat hij/of zij al een Nintendo DS heeft. Nog eens 9% zal geen PSP aanschaffen vanwege de hoge prijs.

Verder gaf bijna 9% aan het nog niet te weten en zei een kleine 8% al een PSP te hebben. In totaal hebben 287 mensen meegedaan aan de poll.





zie ook Zie ook:
Sony kondigt goedkope PSP aan en verlaagt prijs PS3
Sony onthult 'NGP', alias PSP2
'PSP2 voorzien van 3G en OLED-touchscreen'
'PSP2 wordt op 27 januari onthuld'
Sony spot met iPhone-games in PSP-reclame (video)
Breaking: Sony Ericsson werkt aan 'PSP Phone' met Android 3.0



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (7)
25.08.2005 19:23 • pspfreak
psp is ideaal voor vakantie of eender waar ik kan het weten want ik heb hem al 2 maanden een japanse versie 1.0 en degene die hem niet kopen omdat hij te duur is is dom want hij is het geld waart ??????????????? !!!!!!!!!!!!!

25.08.2005 19:24 • pspfreak
ooki komen er nog eens heel veel spellen op uit dit kun je zien op www.pspparty.nl

25.08.2005 19:25 • pspfreak
wie vragen heeft zet ze maar dan zal ik zien wat ik kan doen

26.08.2005 10:11 • gametothemaxx
Oude spellen ja, die al eens op de ps2 of psone verschenen zijn. Kwou hem ook eerst kopen maar nintendo heeft toffere games in ontwikkeling zoals resident evil, zelda en final fantasy.

28.08.2005 09:13 • ppaddo
nee, die games hebben we nog nooit gezien...! Ik denk dat die PSP echt de standaard wordt! Eindelijk een waardige opvolger van de Lynx!!!

29.08.2005 00:28 • menno
Je bedoelt dat het net zo'n succes gaat worden als de Lynx? ;) Dit apparaat is dan wel technisch superieur aan de gameboy maar dat waren zo ongeveer alle gameboy concurrenten, toch hebben die het geen van alle gered. Verschil is natuurlijk wel dat Sony hier achter zit die er perse een succes van wil maken dus deze zal het iig wel langer volhouden..... maar voorlopig blijft de gameboy de standaard.

29.08.2005 15:31 • anoniem
ik vind de psp niet leuk omdat ik van iemand gehoord heb dat de spellen ook al 50 euro kosten geef mij maar de digiblast want daar kosten de spellen maar 15 euro !!!!!!!

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy