Gadgetzone.nl - Home

Steve Jobs overleden

  6 oktober 2011 12:23:23, door Robert Hagen,  


Steve Jobs, de mede-oprichter van Apple, is overleden. De man die Apple heeft uitgebouwd tot een van de grootste technologiebedrijven ter wereld, werd 56 jaar. Dit trieste nieuws komt niet lang nadat Jobs zijn taak als CEO van Apple neerlegde. Hij was daartoe genoodzaakt vanwege ernstige problemen met zijn gezondheid, waar hij al jaren mee kampte. In 2004 werd hij al behandeld voor alvleesklierkanker. Jobs was een van de meest invloedrijke personen in de wereld van de technologie.

President Barack Obama van de Verenigde Staten heeft in een reactie gezegd dat Jobs 'een van Amerika's grootste vernieuwers' is. "Hij veranderde ons leven, zette een hele industrie op zijn kop en zorgde ervoor dat iedereen de wereld op een andere manier bekijkt."

Steve Jobs richtte Apple op in 1976, samen met Steve Wozniak en Ronald Wayne. Het bedrijfje begon in een garage en groeide al snel uit tot een groot concern. In 1985 verliet Jobs Apple, maar in 1996 keerde hij terug. Het ging destijds niet goed met Apple, maar onder de bezielende leiding van Jobs kwam hier snel verandering in. Dankzij vele vernieuwende producten als de Apple Macintosh, de iPod, de iPhone en de iPad werd Apple een van de succesvolste en rijkste bedrijven ter wereld.








zie ook Zie ook:
Apple steunt nieuw boek over Steve Jobs en bekritiseert biografie Walter Isaacson
Trailer en 'behind the scenes' Steve Jobs-film (video)
Ashton Kutcher verkleed als Steve Jobs
Steve Wozniak toont inhoud van zijn met gadgets gevulde rugzak
Apple I brengt 374.500 dollar op, briefje Steve Jobs 27.500 dollar
'Sony betaalt miljoenen voor verfilming biografie Steve Jobs'



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (9)
06.10.2011 19:41 • Kenneth
He will be missed.

06.10.2011 20:15 • Techmode
ach, gecondoleerd, maar om hem nu als een god te gaan herdenken vind ik niet. Voor mij heeft hij helemaal niks betekend, het hele apple gebeuren kan me gestolen woren. Overpriced stuff, maar het is natuurlijk jammer, dat hij niet zo lang van zijn bedrijf heeft kunnen genieten en best op jonge leeftijd is gestorven.

06.10.2011 23:05 • jeroen
Veel te vroeg, om m als god te herdenken gaat natuurlijk te ver. Hij was een mens zoals ieder ander. Wel iemand die veel invloed gehad heeft op de de computer industrie. Ik hoef ook geen apple, maar het voordeel van apple is dat het de concurrentie ook scherp houdt. Rip steve jobs

07.10.2011 02:15 • Dipsss
Je kan zeggen wat je wil, Hate or Love Apple, maar Steve Jobs heeft voor een grote verandering gezorgd in de technologische industrie, en heeft grote invloed gehad op hoe die vandaag de dag is.

09.10.2011 12:32 • Mic92
Wat een gejank, er gaan miljoenen mensen dood aan honger. Laat iemand daar maar verandering in brengen. Tuurlijk is het een groot man in de technologische geschiedenis, maar moet er dan zoveel aandacht aan worden besteedt? ppff twas een gewoon een man met hoog niveau aan kennis op het gebied van technologie en software. Hij is dood.

09.10.2011 16:30 • je moeder
@mic92 krijg toch de tyfus. beetje respect is wel op zijn plaats. niemand hoeft m te aanbidden ofzo maar om iedereen die er nou even aandacht besteed dat hij dood is jankerds te noemen gaat wat ver. laat die mensen toch lekker. egoïst

09.10.2011 23:07 • Mic92
Kun je het ook verwoorden zonder iemand een ziekte toe te wensen? Denk ik alleen aan mezelf dan? Ik vind het een heel groot man vergis je daarin niet. Hij heeft voor de verandering van de eeuw gezorgd!! tuurlijk, maar ik vind dat er iets teveel aandacht aan wordt besteed. En ik noem niemand jankerds, ik vind het persoonlijk zelf tevele gejank om zon persoon? moeten we niet blij zijn met deze man dan? Zonder hem geen iphone, imac, ipad enzovoorts. nu ben ik nogal onduidelijk geweest en heb ik niet de juiste woorden gebruikt,mijn excuses zo wilde ik het niet overbrengen. maar moet jij je dit dan zo aantrekken door me te vervloeken? Doe even normaal zeg. Kijk naar je gebruikersnaam? Er zijn veel mensen die geen moeder hebben? Denk je dat het leuk is voor iemand die dit leest die toevallig ook een gebruiker op gadgetzone is? Pas op je woorden! Want je noemt iemand een egoïst wat je zelf kennelijk bent!

[i]Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 09.10.2011 23:09[/i]

10.10.2011 15:19 • Maria
Een onsympathiek persoon met een foute visie op IT, maar ook iemand die aan de wieg heeft gestaan van heel veel belangrijke zaken die wij nu vandaag de dag -ook als niet apple gebruiker- als doodgewoon ervaren.

11.10.2011 10:07 • Mic92
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=299094113437590&set=a.102394429774227.4318.100000110120140&type=1&theater

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy