Gadgetzone.nl - Home

HTC introduceert Sensation XE met Beats Audio

 14 september 2011 22:40:15, door Robert Hagen,  


HTC heeft woensdag de Sensation XE geïntroduceerd, de eerste smartphone met Beats audiotechnologie. Het toestel is uitgerust met een 1,5GHz processor, een 4,3 inch qHD (540 x 960 pixels) touchscreen en een krachtige batterij (1730 mAh) die extra lang meegaat. De Sensation XE is ook de eerste smartphone die geleverd wordt met urBeats oordopjes van Beats by Dr. Dre met afstandsbediening.

De 'special edition' van de Sensation switcht automatisch naar een urBeats-profiel dat volgens HTC goed is voor 'een vollere bas en heldere stemmen, zodat het geluid overkomt zoals de artiest het heeft bedoeld'.

De HTC Sensation XE wordt geleverd inclusief een 16GB microSD-kaart en is verkrijgbaar vanaf begin oktober. De adviesprijs van het toestel is 599 euro.










zie ook Zie ook:
Xiaomi introduceert smartphone Mi CC9 Pro met 108 megapixel camera
Xiaomi Mi Note 10 krijgt 108 megapixel camera
Xiaomi Mi 9 met 48 megapixel camera en Snapdragon 855 aangekondigd
Redmi Note 7 met 48 megapixel camera aangekondigd in China
Google onthult smartphones Pixel 3 en 3 XL (video)
'Huawei P20 Pro voorzien van 40 megapixel Triple Camera'



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (7)
15.09.2011 16:02 • muisje88
lekker voor apple iphone 5 ,
slecht geluid geen goede oordopjes,
slape acu en michien nog meer!

17.09.2011 19:37 • maarten
[quote]muisje88 schreef op 15.09.2011 16:02:
lekker voor apple iphone 5 ,slecht geluid geen goede oordopjes,slape acu en michien nog meer![/quote] let jij maar gewoon op je spelling, i.p.v. commentaar te geven over een telefoon waar nog niks bekend over is.

19.09.2011 21:21 • piswasserrrr
Wat een verhaal,er zitten niet eens andere speakers in gewoon dezelfde als normaal ze hebben alleen een eq instelling erbij die is afgesteld zodat je iets meer bas hoort nah ja te gek voor woorden wat veranderd er dan,bijna helemaal niks die eq instelling kan je zelf ook regelen en dat noemen ze dan BEATS AUDIO wat een mafketels zijn het ook en die koptelefoontjes die je erbij krijgt stellen ook niet veel voor zijn niet echt superslecht maar voor dat geld niet echt goed!!!

19.09.2011 22:29 • @piswasser
HTC investeert $ 300 miljoen in Beats by Dr Dre, de consument audio bedrijf gelanceerd door LA rap legende Dr Dre en opnemen van Mogul Jimmy Iovine bekend om zijn high-end hoofdtelefoon.

zal wel wat meer zijn dan een kleine instelling!


http://latimesblogs.latimes.com/technology/2011/08/htc-buys-a-majority-share-in-beats-by-dr-dre.html

23.09.2011 03:06 • piswasserrrr
Dat weet ik en misschien in latere modellen dat het nog kan komen maar ik las dit over deze phone:

De Sensation XE is de eerste HTC met Beats Audio-technologie. De speaker lijkt geen upgrade te hebben gekregen, maar HTC doet wel Beats Audio-oordopjes in de doos en in de software is een geluidsprofiel van Beats Audio toegevoegd

07.10.2011 15:00 • M.
Dre dre beats tour ( de oortjes met die kerstboomdingen ) kopen? ik heb ze voor m'n verjaardag gehad maar ik gebruik ze niet omdat ik ze veel te duur vind in verhouding tot wat ik ermee doe. De verpakking is nog geseald ( volledig omhuld in plastic ). doe maar een leuk bod hier op gadgetzone en als het wat is zal ik daar op mijn beurt weer op reageren met vriendelijke groet Michael

24.11.2011 01:27 • remy
[quote]M. schreef op 07.10.2011 15:00:
Dre dre beats tour ( de oortjes met die kerstboomdingen ) kopen? ik heb ze voor m'n verjaardag gehad maar ik gebruik ze niet omdat ik ze veel te duur vind in verhouding tot wat ik ermee doe. De verpakking is nog geseald ( volledig omhuld in plastic ). doe maar een leuk bod hier op gadgetzone en als het wat is zal ik daar op mijn beurt weer op reageren met vriendelijke groet Michael [/quote]
heey heb h ze nog en hoeveel wil ervoor hebben?

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy