Gadgetzone.nl - Home

Renault FRENZY heeft ingebouwde BlackBerry PlayBook

 11 juli 2011 17:34:09, door Robert Hagen,  


Renault heeft in zijn nieuwste elektrische conceptcar, de Frendzy, een BlackBerry Playbook geïntegreerd. De 7 inch tabletcomputer is onderdeel van de middenconsole van het dashboard en kan onder meer worden gebruikt om bepaalde functies van de auto te bedienen. De Frendzy is vooral gericht op de zakelijke rijders - vandaar de keuze voor de BlackBerry - maar kan ook als een comfortabele familie-auto worden gebruikt.

Het dashboard ziet er zeer futuristisch uit, met onder meer verlichting die van kleur kan veranderen: in 'work-mode' is de verlichting groen, in 'family-mode' oranje. In de voor- en achterlampen aan de buitenkant zitten ook nog lichtjes die laten zien in welke mode de auto zich bevindt.
De auto biedt ook veel mogelijkheden op het gebied van entertainment. Zo kunnen kinderen achterin films kijken of games spelen op een touch-sensitive scherm dat uit de stoel van de bestuurder geschoven kan worden. Ook is in een zijdeur een speciaal touchscreen verwerkt waar ze op kunnen tekenen.

Aan de buitenkant is eveneens een scherm te vinden, waarop tekstberichten kunnen worden weergegeven. opvallend is verder dat de auto asymmetrisch is. Aan de passagierskant is namelijk een schuifdeur te vinden, terwijl de bestuurderskant twee openslaande deuren heeft.zie ook Zie ook:
Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan
Renault komt met op Android-gebaseerd infotainmentsysteem
Renault 'gadget-houder' voor in de auto
Nieuwe Renault Twingo vol gadgets
Renault komt met conceptauto Nepta (video)Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy