Gadgetzone.nl - Home

Delorean-eigenaar geeft 'we don't need roads'-zinnetje andere betekenis

 27 oktober 2010 20:41:38, door Robert Hagen,  


Aan het einde van de film 'Back to the Future' zei Doc Brown het legendarische zinnetje "where we' re going, we don't need roads" (waar wij heengaan, hebben we geen wegen nodig). Daarmee doelde hij natuurlijk op het gegeven dat auto's in de toekomst - zoals die in 1985 gezien werd - kunnen vliegen. Een eigenaar van een Delorean, de auto die in de film tot tijdmachine werd omgebouwd, interpreteerde dit zinnetje op een iets andere manier.




De Delorean werd door de hierboven genoemde trotse bezitter omgebouwd tot een nogal opmerkelijke monster-truck, die je ook wel 'off road'-voertuig zou kunnen noemen.

Gerelateerd aan dit opmerkelijke nieuws is dat het gisteren de 25ste verjaardag was van Back to the Future, een van de populairste en beste (73ste in de IMDb Top 250) films aller tijden. Ter gelegenheid van dit heuglijke feit is de film op Blu-ray uitgebracht en verschijnt er ook een nieuwe Back to the Future-game. Het spel wordt uitgegeven door Telltale Games en komt uit in december. Het ontwikkelen van de game was een groots opgezet project, waar onder andere Bob Gale (co-schrijver van de Back to the Future-trilogie) en Christopher Lloyd (de acteur die Doc Brown speelde) aan meewerkten.

Op de website die voor het spel is gelanceerd kun je al verschillende 'behind the scenes'-filmpjes bekijken en het spel voor 25 dollar bestellen.




[DVICE]





zie ook Zie ook:



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (4)
27.10.2010 21:15 • Patrick
Bruut, maar heeft verder weinig van doen met de film. Ik heb ooit als klein jongetje een aantal van die film'auto's' op de Motorshow in Essen gezien. Heel stoer!
Overigens is er wel een heel bijzondere [url=http://www.bol.com/nl/p/dvd/back-to-the-future-trilogy/1002004010489441/index.html#product_images]special edition[/url] te krijgen van de Trilogie!

27.10.2010 21:44 • Gisae
Deze is nep, ik zie geen flux capacitor.

02.11.2010 18:27 • jeroen
@Gisae Was dat een serieuze opmerking?
Dat was alleen een 'filmding'

03.11.2010 14:30 • Robert
Ik heb zelf de echte gezien in Universal Studios Hollywood, evenals alle andere 'bekende' voertuigen uit Back to the Future en de filmset met de 'clock tower'. Dat was wel erg cool, moet ik zeggen . Overigens hadden ze in de film ook een miniatuurversie gebruikt, die eveneens bij Universal Studios is te bezichtigen (staat naast een miniatuurversie van de trein aan het einde van Back to the Future III).

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy