Gadgetzone.nl - Home

Nieuws in 't kort

 25 november 2009 12:45:51, door Robert Hagen,  


Nieuws in 't kort is een rubriekje op Gadgetzone met korte nieuwsberichtjes. Er komt veel nieuws binnen bij Gadgetzone, maar helaas is er niet altijd tijd om daar volledige artikelen van te maken. Via dit rubriekje, dat regelmatig verschijnt, willen we je toch zo veel mogelijk op de hoogte houden van het laatste gadgetnieuws.

Firmware-update voor mediaspeler Eminent
Eminent brengt een update uit voor de EM7071 hdMEDIA HD Netwerkmediaspeler NMT, waarmee het mogelijk is om digitaal surroundgeluid DTS af te spelen op tv. Met deze update ondersteunt de Eminent mediaspeler alle populaire beeld- en geluidscodecs, inclusief DTS.

MSI introduceert de N240GT-serie
MSI introduceert 's werelds eerste grafische kaart die overvoltage ondersteunt: de N240GT serie. De N240GT-MD512-OC/D5 en N240GT-MD1G maken het mogelijk de gebruiker het GPU-voltage aan te passen en de overclock configuraties via de MSI Afterburner software bij te stellen. Bovendien maakt deze serie gebruik van het geavanceerde 40nm productieproces en ondersteunt de DirectX 10.1 spel standaard voor 3D support. De kaarten bieden een HDMI output voor high-definition entertainment. De MSI N240GT-MD512-OC/D5 zijn voorzien van extreem snelle 512MB GDDR5 geheugen en military class componenten voor meer overclock-mogelijkheden.

Blu-ray Disc wordt verkoophit in feestmaand december
Blu-ray Disc, de HD-opvolger van dvd, wordt steeds populairder. In 2009 zijn tot nu toe 300% méér Blu-ray Disc spelers gekocht dan in 2008. GfK Retail and Technology Benelux verwacht dat de helft van alle spelers en films op Blu-ray Disc in het laatste kwartaal over de toonbank gaat.

LaCie is samenwerking aangegaan met Mister Minit
LaCie is een samenwerking aangegaan met Mister Minit in Nederland, België en Luxemburg. Mister Minit, marktleider in graveerwerk in de Benelux, verkoopt vanaf nu de iamaKey van LaCie. Deze USB-sleutel is ontworpen door 5.5 Designers en heeft een geheugen van 2 GB. Bij Mister Minit kunnen particulieren en bedrijven een tekst, logo of (bedrijfs)naam in de USB-sleutel laten graveren.

Britse supermarkt gaat iPhone verkopen
In Groot-Brittannië gaat supermarktketen Tesco de iPhone van Apple verkopen. Het toestel wordt ook daar geleverd met een abonnement bij O2 (via Tesco Mobile). In de Verenigde Staten is de iPhone ook al enige tijd bij een supermarktketen verkrijgbaar (Walmart). Link

LG introduceert nieuwe Android-telefoon in China
LG heeft in China de GW880 geïntroduceerd, een touchscreen-telefoon die draait op Android. Het toestel is onder meer uitgerust met een 3,5 inch WVGA-scherm, een 5 megapixel camera, 3G en een tv-tuner. Link





zie ook Zie ook:
Al het nieuws van het Apple Event in 108 seconden (video)
Reuzenrolfluitje is nieuwste gezondheidsgadget in Japan
Nieuws in 't kort
Nieuws in 't kort
Nieuws in 't kort



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy