Gadgetzone.nl - Home

'PlayStation 3 krijgt Firefox-browser'

 19 november 2009 22:23:54, door Robert Hagen,  


De PlayStation 3 wordt binnenkort mogelijk uitgerust met de internetbrowser Firefox van Mozilla. Sony en Mozilla zouden hierover in onderhandeling zijn, zo meldt PSInsider. De PS3 is al voorzien van een internetbrowser, maar deze is minder betrouwbaar en accuraat dan Firefox.

[Electronista]





zie ook Zie ook:
'PlayStation 4 krijgt slechts iets snellere processor'
'PlayStation 3 binnen negen maanden in de winkels'



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (15)
20.11.2009 00:46 • Bjorn
Weer 'n browser van Mozilla!

Kheb 'm al op m'n laptop, m'n N900 en straks... op de PS3!

[img]http://farm4.static.flickr.com/3146/2836331000_58f1c6b25c.jpg[/img]

[i]Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 20.11.2009 00:51[/i]

20.11.2009 08:06 • Philip Schroth
Eindelijk worden ze wakker bij sony. Het heeft al veel te lang geduurd voordat er iets werd gedaan aan de browser. Wordt de ps3 eindelijk bruikbaar voor echt internetgebruik.

20.11.2009 17:30 • Michael
wat een gelul zeg ik wordt altijd schijtziek van mensen die lopen te zeiken over internet explorer. boehoe ik wil geen microsoft want het is traag en ik kan veel beter overweg met firefox boehoeo. stelletje aanstellers microsoft is het grootste computerconcern ter wereld joh die brengen echt geen troep op de markt. ( niet om microsoft te promoten hoor begrijp me niet verkeerd )

20.11.2009 18:03 • Stefan
Bullshit. Microsoft brengt wél wanproducten op de markt. Om een voorbeeldje te geven: er is haast geen slechter besturingssysteem te vinden dan de besturingssystemen die MS uitbrengt. Er mankeert teveel aan. Even voor de goede orde: de grootste zijn wil niet zeggen dat je goede producten uitbrengt, het zegt slechts wat over je marktaandeel. Juist omdat ze de grootste zijn kan een bedrijf bijv lui worden en kan 't daardoor gebeuren dat zij kwalitatief mindere producten op de markt brengen.

Uit elke test blijkt trouwens ook dat internet explorer waardeloos is vergeleken met andere browsers. Zo zijn Firefox, google chrome en safari (om er maar een paar te noemen) stukken en stukken beter. Heeft niks te maken met huilie huilie doen, heeft puur te maken met feiten.

20.11.2009 19:34 • Michael
oke ik begrijp deels je argumentatie en deels niet. iedereen heeft het altijd over de zogenoemde problemen en over de mankementen van microsoft maar deze zijn er net zo hard als bij het opgenoemde rijtje. geef mij eens een paar voorbeelden van de mankementen en problemen van mocrosoft en dan een paar pluspunten van bijvoorbeeld firefox

21.11.2009 08:48 • muisje88
haha ik heb op mijn wii opera had liever google internet op de wie gezien of gewoon ie7

22.11.2009 16:18 • Stefan
@ Michael:
IE (internet explorer) heeft als grote nadeel dat het de grootste is. Waarom is dit een nadeel? Omdat hierdoor de meeste hackers etc zich richten op IE, want het is nou eenmaal de meest gebruikte browser. De kans dat je virussen e.d. oploopt is hierdoor vele malen groter bij IE dan bij andere browsers.

Verder is het, als je naar de vele browsertests kijkt, duidelijk dat IE duidelijk de meest slome is. Ik merk dit vooral op wanneer ik door wat voor reden dan ook IE eens moet gebruiken, ipv mijn standaard browser safari. Komen we direct aan bij een nadeel van browsers als Firefox, google chrome en safari t.o.v. Internet explorer. Omdat IE de grootste is, ondersteunt deze alles. Je kunt alles bekijken/openen etc tijdens je internetgebruik. Zelf ben ik met de overige browsers tegen dingen aangelopen die ik niet kon openen of kon bekijken omdat je die persé met IE moest openen. Beetje jammer, dat klopt. Wel is het zo dat ik dit met safari veel minder ben tegengekomen dan bij een firefox. Niet dat firefox slecht is, in tegendeel. Het is wel zo dat het natuurlijk een nadeel is t.o.v. IE.

Al met al zou je denk ik kunnen zeggen:
IE: meest gebruikte browser (al loopt het gebruik terug), ondersteunt zo'n beetje alles. Nadeel is alleen dat het aanmerkelijk slomer en minder veilig is dan andere browsers.
Firefox/google chrome/safari: sneller (en veelal veiliger) dan IE, waarbij Safari naar mijn mening (en gebruikerservaring?) het snelste van de 3 is.

Persoonlijk gebruik ik, zoals eerder gezegd, alleen nog maar safari met een heel enkele keer IE als dat nodig is. Safari verkies ik boven Firefox (want safari is iets sneller) en google chrome (want loopt bijv geregeld vast bij hyves, iig bij mij).

Terugvoerend op dit topic:
De playstation 3 wordt uitgerust met Firefox omdat firefox de nummer 2 is qua aantal gebruikers, dit aantal ook steeds verder toeneemt terwijl IE afneemt. Daarnaast is FF veiliger en sneller.

Mijn tip aan jou: probeer ze eens uit, een paar weken elk. Kan me namelijk niet voorstellen dat je dan nog zo positief bent over IE en het nut er niet van inziet om te switchen naar 1 vd andere browsers.

22.11.2009 16:50 • Michael
zeer goeie argumentatie mijn beste stefan. ik gaa dat maar eens doen ;)

22.11.2009 22:36 • Techmode
Helaas is dit bericht door Mozilla ontkent

23.11.2009 20:08 • Michael
haha dan doe ik het ook niet

24.11.2009 09:18 • Jackolas
laat maar, heb al gevonden

[i]Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 24.11.2009 09:21[/i]

24.11.2009 09:22 • Jackolas
jammer dat het niet doorgaat.
ik gebruik zelf firefox nadat een virus in mijn IE kwam en me bank had geplunderd.

15.12.2009 10:51 • Coen
Mij maakt het niet uit welke browser het is zolang het er maar beter op wordt. Liever gebruikt ik gewoon de PC voor het gebruikt van het internet, maar de PS3 gebruik ik ook aardig vaak. Het probleem met de browser van de PS3 is dat die regelmatig vast loopt en vele dingen niet kan. Mjah, de PS3 is dan ook niet gemaakt voor het gebruik van het internet.

30.12.2009 20:32 • dennis
gaan ze het afblaze voor die internet browser
als ze het zouden doen vind ik het tog maar lullen eerst iederee op de hoogte brengen en het dan afblazen ja mijne frak zene

07.06.2011 20:07 • Raz50
Zou wel graag willen zien dat Google er een browser voor maakt. Ben daar erg over te spreken.

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy