Gadgetzone.nl - Home

Nieuws in 't kort

 29 september 2009 16:08:10, door Robert Hagen,  


Nieuws in 't kort is een rubriekje op Gadgetzone met korte nieuwsberichtjes. Er komt veel nieuws binnen bij Gadgetzone, maar helaas is er niet altijd tijd om daar volledige artikelen van te maken. Via dit rubriekje, dat regelmatig verschijnt, willen we je toch zo veel mogelijk op de hoogte houden van het laatste gadgetnieuws.

Nieuwe website EA
Electronic Arts Inc lanceert vandaag de geheel vernieuwde website www.electronicarts.nl. Hierop zijn diverse nieuwe functionaliteiten te vinden, zoals een onderdeel met gratis flashgames. Tevens kun je via EA Trax muziek uit bekende EA-games, zoals Mirror's Edge, Need for Speed en FIFA, beluisteren en direct downloaden via iTunes. Games voor op de I-Pod en I-Phone, demo’s voor op de Xbox360 en PC Games kunnen nu eenvoudig via de site gedownload of gekocht worden.

Jabra CRUISER
Jabra introduceerde vandaag de nieuwste in-car speakerphone, de Jabra CRUISER. De Jabra CRUISER biedt onder meer 'Dual Microphone'-technologie (voor "ongekende geluidskwaliteit"), Voice Announcements en de mogelijkheid om muziek te streamen naar de speakerphone en de autoradio. Het apparaatje is voorzien van Bluetooth 2.1 met A2DP en AVRCP, een FM-transmitter, StatusDisplay en een nachtrijmodus. De adviesprijs is 99,95 euro.

Queen en Logitech
Rockband Queen komt met een nieuw album, 'Absolute Greatest'. Het is dé ultieme compilatie bestaande uit de meest populaire nummers. Queen en Logitech bieden het album in eerste instantie exclusief aan via de nieuwe Logitech Squeezebox Radio Wi-Fi music player, een primeur voor de muziekindustrie. In de aanloop naar de release van het Queen album op 16 november, krijgt iedereen die in het bezit is van een Logitech Squeezebox Radio (te koop vanaf 20 oktober) exclusieve toegang tot het complete Absolute Greatest-album, inclusief de songteksten en tal van Queen-foto's die voor het eerst te zien zijn. Daarnaast is er ook uitgebreid audiocommentaar beschikbaar bij de verschillende nummers. Hierbij geven Brian May en Roger Taylor een uitgebreide toelichting op de compositie en geschiedenis van elk beroemd nummer.

Nieuwe Chocolate phone
LG heeft de BL20, de nieuwe 'Chocolate phone', geïntroduceerd. De stijlvolle slider is onder meer uitgerust met een 5 megapixel camera, 2,4 inch display, touch-sensitive knopjes. Het toestel komt volgende maand in Europa op de markt.





zie ook Zie ook:
Al het nieuws van het Apple Event in 108 seconden (video)
Reuzenrolfluitje is nieuwste gezondheidsgadget in Japan
Nieuws in 't kort
Nieuws in 't kort
Nieuws in 't kort



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy