Gadgetzone.nl - Home

Nieuws in 't kort

 15 september 2009 23:29:02, door Robert Hagen,  


Nieuws in 't kort is een rubriekje op Gadgetzone met korte nieuwsberichtjes. Er komt veel nieuws binnen bij Gadgetzone, maar helaas is er niet altijd tijd om daar volledige artikelen van te maken. Via dit rubriekje, dat regelmatig verschijnt, willen we je toch zo veel mogelijk op de hoogte houden van het laatste gadgetnieuws.

GoPal 5 MEDION navigatiesystemen
Medion introduceert vijf nieuwe navigatiesystemen uitgerust met nieuwe GoPal 5 navigatiesoftware. Het ontwerp van de navigatiesystemen is verbeterd en ze zijn nu standaard uitgerust met een scherm van 12 cm (4,7 inch). Daarnaast worden nu ook alternatieve routes getoond en beschikken ze over Comfort Light, waardoor het scherm prettiger wordt verlicht. In Nederland is alleen het premium model de P4445 beschikbaar. Het model is te koop bij de Halfords voor 179 euro (inclusief BTW)

Nikon D5000 beloond met DIWA Gold Award
DIWA (Digital Imaging Websites Association), een wereldwijde organisatie van samenwerkende websites, heeft een DIWA Gold Award toegekend aan de Nikon D5000 digitale SLR-camera. De veelzijdige 12.3 Megapixel Nikon D5000 is volgens DIWA gemakkelijk in het gebruik en beschikt over een aantal auto-functies die de gebruiker helpen bij het maken van de perfecte foto. Naast het maken van foto’s is de Nikon D5000 bovendien ook geschikt voor het opnemen van High Definition video met geluid.

TomTom kondigt Blue&Me-TomTom aan
TomTom kondigt vandaag de Blue&Me – TomTom aan; een geïntegreerd infotainmentsysteem met draagbaar navigatiesyteem dat samen is ontwikkeld met Fiat Group Automobiles. De Blue&Me–TomTom integreert navigatietechnologie in diverse modellen auto's van Fiat Group Automobiles. Het product wordt in de auto ingebouwd door middel van een dash dock, ontworpen en geproduceerd door Magneti Marelli. De PUNTO EVO is het eerste FIAT model waarin de Blue&Me–TomTom wordt aangeboden, later zal de toepassing ook op andere auto's verkrijgbaar zijn.

Denon introduceert minisysteem D-F107
Denon introduceert een nieuw veelzijdig Hi-Fi componenten systeem wat een hoge geluidskwaliteit combineert met maximale aansluitmogelijkheden en een compact formaat. De D-F107 ziet er heel klein uit, maar biedt volgens Denon ongelooflijke kracht met muzikale kwaliteiten die je nooit zou verwachten van een minisysteem van slechts 25 x 25 cm. Verder kunnen verschillende bronnen worden weergegeven zoals cd, iPod en USB-geheugen of FM/AM tuner radio.

Memorex Compact Travel Speaker
Memorex heeft een nieuwe speakerdock voor de iPod aangekondigd: de Compact Travel Speaker Mi2290. Het lichtgewicht apparaat heeft twee speakers, een display met verlichting en een audio-ingang. Op 4 batterijen werkt de Mi2290 zo'n 10 uur, maar je kunt ook een adapter aansluiten. De adviesprijs is 69,95 euro.

Zune 4.0 aangekondigd
Microsoft heeft Zune 4.0 aangekondigd. Hiermee wordt het mogelijk om 720p HD-video's te huren via Zune Marketplace. Daarnaast komen er 'apps' voor de Zune, zoals een calculator, MSN Weather, Facebook en Twitter, en 3D-games.





zie ook Zie ook:
Al het nieuws van het Apple Event in 108 seconden (video)
Reuzenrolfluitje is nieuwste gezondheidsgadget in Japan
Nieuws in 't kort
Nieuws in 't kort
Nieuws in 't kort



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (2)
17.09.2009 11:53 • Gisae
@ Zune 4.0 aangekondigd
Hopelijk ook weer nieuwe software voor de 1st gen Zune's. Het blijven geweldige apparaatjes O+

20.09.2009 09:57 • jeroen
@ Gisea Alleen jammer dat microsoft dat zelf nog niet inziet

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy