Gadgetzone.nl - Home

Numark onthult controller voor Scratch: The Ultimate DJ

 27 mei 2009 21:18:18, door Robert Hagen,  


Numark heeft de controller voor de dj-game 'Scratch: The Ultimate DJ' onthuld. Het apparaat, dat geschikt is voor zowel rechts- als linkshandigen, is voorzien van een aanrakingsgevoelige draaitafel, vijf Akai Pro MPC-style drumpads en een cross-fader.



De game wordt uiteraard geleverd met muziek om je dj-vaardigheden op uit te proberen, maar je kunt via een USB-microfoon ook je eigen samples toevoegen. In het najaar komt het spel uit voor de PS3 en de Xbox 360.





Overigens kondigde Activision onlangs ook al een dj-game, genaamd DJ Hero, met bijbehorende controller aan. Deze controller was onlangs te zien in een filmpje op Gametrailers.com.




[Electronista]





zie ook Zie ook:
'Carlton' uit The Fresh Prince of Bel-Air klaagt Fortnite aan (video)
3FM-dj's willen beste Fortnite-team ter wereld samenstellen
Rockstar laat gameplay Grand Theft Auto 5 zien (video)
Grand Theft Auto V komt uit op 17 september
Thermaltake voorziet gamingmuis van externe ventilator
Razer komt met 'Star Wars: The Old Replublic' gamingapparatuur



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (6)
27.05.2009 21:58 • Techmode
crap!!!!!, gitaar en drumstellen gaan nog wel, maar skateboard en andere troep. Kies een hobby en ga buitenspelen inplaats van binnen met deze crap te spelen.

28.05.2009 12:11 • ties2002
Merk ik daar een duidelijk generatieverschil Techmode?

28.05.2009 12:57 • Techmode
Eh, als je 21 een generatie verschil vind. Maar snap niet echt waarom mensen deze dingen kopen. Het ziet eruit als troep en je leert er niks van. En leuk lijkt het me ook niet. Tevens vind ik de guitar hero en rockband ook niet leuk. Maar er zal wel een markt voor zijn.

Maar nog even over wii fit en tony hawk ride (met dat mongolische skateboard). Een advies voro mensen, die dit ga gebruiken. Ga fitnessen en/of buiten skateboarden het is net zo leuk en je doet nog iets aan je conditie.

30.05.2009 15:31 • Ilja
[quote]Techmode schreef op 28.05.2009 12:57:
Eh, als je 21 een generatie verschil vind. Maar snap niet echt waarom mensen deze dingen kopen. Het ziet eruit als troep en je leert er niks van. En leuk lijkt het me ook niet. Tevens vind ik de guitar hero en rockband ook niet leuk. Maar er zal wel een markt voor zijn. Maar nog even over wii fit en tony hawk ride (met dat mongolische skateboard). Een advies voro mensen, die dit ga gebruiken. Ga fitnessen en/of buiten skateboarden het is net zo leuk en je doet nog iets aan je conditie. [/quote]

Niet zo zeuren gast, Ik ben zelf een echte DJ ( met super dure apparatuur en al ) maar deze lijkt mij echt heel leuk, En kan zelfs helpen om je skills nog beter te krijgen.

30.05.2009 16:18 • Techmode
[quote]Ilja schreef op 30.05.2009 15:31:
Niet zo zeuren gast, Ik ben zelf een echte DJ ( met super dure apparatuur en al ) maar deze lijkt mij echt heel leuk, En kan zelfs helpen om je skills nog beter te krijgen. [/quote]

Dus je bent een echte DJ, als je allemaal super dure appartuur. Nou proficiat met je dure appartuur dan. Mijn vader is ook DJ geweest. Geloof me maar dat deze dingen je skills NIET zullen verbeteren, zoals je met guitar hero ehct geen echte gitaar kunt bespelen.

[i]Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 30.05.2009 16:19[/i]

30.05.2009 22:36 • Ilja
Ik bedoel dat deze goed aan je timing kwa overgangen en dat soort dingen kan helpen, niks mis mee dua.

En met dure apparatuur bedoel ik dus de echte Pioneer en technics.

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy