Gadgetzone.nl - Home

Hands-on met Sony Ericsson Idou (video)

 19 maart 2009 22:34:46, door Robert Hagen,  


De Zweedse site MobileMania.sk heeft een werkend prototype van de Sony Ericsson Idou te pakken gekregen en uitgebreid gefotografeerd en op video vastgelegd. De Idou komt in het derde kwartaal op de markt en is de eerste mobiele telefoon met een 12 megapixel camera. Het toestel beschikt over een groot touchscreen en draait op het Symbian-platform.

Het videofilmpje kun je bekijken op MobileMania.sk.












[Unwired View]





zie ook Zie ook:
Sony kondigt nieuwe Xperia-smartphones aan
Eerste hands-on video Ulefone Armor 3 (video)
Sony kondigt smartphone Xperia XZ3 aan (video)
Bezel-less UMIDIGI Crystal hands-on video (video)
Sony lanceert waterdichte smartphone Xperia M2 Aqua
Sony Xperia C3 gericht op het maken van selfies



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (11)
19.03.2009 22:25 • Martin
[b]GOT TO GET ME ONE OF THESE !!!![/b]

20.03.2009 08:20 • Patrick
Het zal mij benieuwen of hier ook een Android versie van gaat komen. Verder een heel mooi toestel!

20.03.2009 09:38 • otto
Het is dan wel gaaf, maar een foto op 12 mp neemt heel veel ruimte in en je gaat toch niet printen op A3 of zo. Daarvoor heb je een echte camera want daar voldoet hoe veel mp ook een mobiele telefooncamera niet aan. :mrgreen:

20.03.2009 21:36 • yuo
Supermooie telefoon!

Mag alleen hopen dat ze nog wat met de software gaan doen want die ziet er nog niet uit

23.03.2009 17:19 • zz
is wel erg dik!

23.03.2009 17:40 • essie
Hij is erg mooi! maar ik denk niet dat hij zal aan slaan. Want als je een foto van 12 mp wilt maken dan koop je toch een gewone camera? En zoals als otto al zei: zo'n 12 mp foto gaat toch heeeeel veeeel ruimte innemen op je mobiel? Hou je dan nog wel ruimte over voor muziek en video's? En hij is een beeeeetje aan de dikke kant (maar dat maakt niet zo veel uit)

24.03.2009 01:03 • Maks
Je hoeft toch geen 12 mp foto ermee te nemen?

En stel je doet dat wel, wat wijkt dat dan af van foto's nemen met je digitale camera? Daar zit doorgaans toch echt minder geheugen in dan op je mobiele telefoon. Ik zie er dus niet echt een probleem in. Buiten dat, is er toch echt de mogelijkheid om na het nemen van wat foto's de boel over te zetten naar je laptop bv.

Jullie maken van niets een probleem.

Een groter probleem is de ruisvorming bij foto's va 12 mp. En alles boven 7 mp is sowieso loos, maargoed het is voor merken een stokpaardje om aan te tonen dat er weer verbetering is t.a.v. voorgaand model. Welk merk zou nu een toptoestel lanceren met minder mp dan vorig model? Zelfs al zou dit ondersteund worden door een betere grafische chip, dan nog is dat niet voldoende naar de consument toe om ermee te kunnen scoren. Dus hoe meer pixels, des te beter de consument het zou vinden, al is dat feitelijk bezien onzin. Maargoed je moet toch toestellen verkopen he.

24.03.2009 16:33 • essie
Ik maak er ook geen probleem van hoor.. Maar als je meerdere foto's wilt maken dan denk ik niet dat er iemand is die na elke foto naar de computer wil gaan lopen..

Maar ik vind het geen probleem hoor

24.03.2009 21:52 • Patrick
Net toch nog maar even het filmpje bekeken. Die gast had van tevoren wel even mogen uitzoeken hoe e.e.a. werkte i.p.v. steeds nutteloos op het scherm te tikken!

Ik zie toch wel elementen terug van de panel interface van mijn X1 en dat is positief bedoeld. Een interessant toestel maar op basis van dit filmpje nog geen concurrent van de iPhone qua user-interface.

30.03.2009 11:28 • ties2002
4.5 MB per foto... als je 8 gb intern geheugen hebt heb je genoeg intern geheugen om honderden fotos op te slaan en nog steeds muziek en video's op te kunnen slaan. misschien dat er ook nog een (micro-)SD slot in komt voor extra opslag.

05.04.2009 17:59 • ik
te dik voor mij

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy