Gadgetzone.nl - Home

Linksys by Cisco Wireless Home Audio aangekondigd

  7 januari 2009 10:39:53, door Robert Hagen,  


Cisco heeft de CES in Las Vegas het Linksys by Cisco Wireless Home Audio-systeem aangekondigd. Het systeem maakt gebruik van Wireless-N-technologie om elke kamer van je huis van muziek te voorzien. Ook zijn miljoenen tracks binnen handbereik dankzij geïntegreerde internetservices zoals Rhapsody, audiolounge en RadioTime, en met een optioneel iPod Docking Station kan muziek vanaf een iPod afgespeeld worden op elk Wireless Home Audio-apparaat in het netwerk.




Het Wireless Home Audio-systeem bestaat uit een aantal componenten, te weten de Conductor DMC350 Wireless-N Digital Music Center, Director DMC250 Wireless-N Music Player with Integrated Amplifier, Player DMP100 Wireless-N Music Extender, Stereo Speaker Kit DSPK50, DMWR1000 Wireless-N Touchscreen Remote, iPod docking station en de DMRIR500 IR Remote.

Conductor DMC350 Wireless-N Digital Music Center
De Conductor is een compleet, draagbaar, autonoom, draadloos muzieksysteem met geïntegreerde luidsprekers waarmee in elke kamer muziek kan worden beluisterd. Een stopcontact is alles wat nodig is. Het systeem is uitgerust met een 7 inch lcd-touchscreen voor navigatie door je muziekbibliotheek, en een geïntegreerde cd-speler om muziek af te spelen die nog niet gedigitaliseerd is. Een infrarood-afstandsbediening wordt meegeleverd.





Director DMC250 Wireless-N Music Player with Integrated Amplifier
Voorzien van een geïntegreerde versterker die met 50 watt per kanaal krachtig genoeg is om in elke kamer te worden gebruikt als een permanente oplossing voor toegang tot digitale muziek, en met een line-in- en line-out-aansluiting om luidsprekers aan te sluiten. Dankzij het lcd-kleurenscherm navigeert je door je muziekbibliotheek. Een infrarood-afstandsbediening wordt meegeleverd.

Player DMP100 Wireless-N Music Extender
Biedt je de mogelijkheid om thuis vanaf bestaande stereo- of surround-soundsystemen toegang tot digitale muziek te krijgen. Het compacte design past in elk interieur en maakt van dit systeem het ideale apparaat om muziek in elke kamer muziek te kunnen beluisteren met behulp van je bestaande audioapparatuur. Een infrarood-afstandsbediening wordt meegeleverd.

Stereo Speaker Kit DSPK50
Ontworpen als aanvulling van de Director - Wireless-N Music Player. Combineer deze twee producten voor een compleet, draadloos geluidssysteem van hoge kwaliteit en bedien en beluister je digitale muziek overal in huis.

Controller DMWR1000 Wireless-N Touchscreen Remote
Ontworpen om het volledige Wireless Home Audio-systeem draadloos te bedienen. Deze controller heeft een groot kleuren-touchscreen, een duimwiel en een gebruiksvriendelijke interface waarmee je al je Linksys by Cisco Wireless Home Audio-apparaten, inclusief een iPod in het docking-station, eenvoudig kunt bedienen op elke plek in huis, zelfs wanneer deze uit het zicht zijn.



Docking Station for iPod MCCI40
Stelt gebruikers in staat om hun beschikbare Wireless Home Audio bibliotheek aan te vullen met de content van hun iPod, inclusief podcasts, gesproken boeken en via iTunes verkregen content.

IR Remote DMRIR500
Wordt standaard geleverd bij de Conductor, Director en Player. De overzichtelijke en slank vormgegeven afstandsbediening stelt de gebruiker in staat om eenvoudig apparaten bedienen als er geen Controller in de buurt is.

Om het aankoopproces te vereenvoudigen zijn er drie Wireless Home Audio Kits samengesteld:

Premier Kit
Een tweekamer startkit inclusief de Director met afstandsbediening, de Player met afstandsbediening en de Wireless-N Controller.

Trio Kit
Een bundel voor als Wireless Home Audio wil combineren met bestaande audio apparatuur, inclusief twee Players met twee afstandsbedieningen en de Wireless-N Controller.

Executive Kit
Een eenvoudige manier om Wireless Home Audio functionaliteit toe te voegen aan elke kamer, inclusief een Director met afstandsbediening en bijpassende luidsprekers.

Prijzen en verkrijgbaarheid
De Wireless Home Audio-producten zijn in de Verenigde Staten verkrijgbaar bij Linksys by Cisco retailers, resellers en VAR-partners. Cisco verwacht dat deze producten in Nederland en Denemarken in het eerste kwartaal van 2009 in de winkels verkrijgbaar zullen zijn. De Conductor zal in het eerste kwartaal van 2009 verkrijgbaar zijn.

Adviesverkoopprijzen
Premier Kit - 999,99 euro
Trio Kit - 849,99 euro
Executive Kit - 549,99 euro
Conductor – Prijs later beschikbaar
Director - 449,99 euro
Player - 299,99 euro
Stereo Speaker Kit - 149,99 euro
Controller - 349,99 euro
Docking Station for iPod - 79,99 euro
Infrarood afstandsbediening - 29,99 euro





zie ook Zie ook:
Cyrus Audio kondigt hi-fi smartspeaker ONE Cast aan (video)
Sony introduceert stijlvolle Glass Sound Speaker met Hi-Res audio
Peperdure oordopjes en audiospeler van Sony nu ook in Nederland verkrijgbaar
Nieuwe gamingheadset SteelSeries ondersteunt high-res audio
Philips introduceert stijlvol audiosysteem BTB4800
Onkyo komt met 3-in-1 audio-apparaatje DAC-HA300 voor audiofielen



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (3)
07.01.2009 20:16 • ties2002
wat een heerlijk spul... dit zou ik wel in mijn huisje willen hebben. maar zijn dit nou eindproducten voor een bestaand wireless N netwerk of zendt de [b]Conductor DMC350 Wireless-N Digital Music Center[/b] het N signaal zelf uit?

prijs is wel een hoop, maar je krijg er echt goed spul voor terug!

07.01.2009 20:19 • Menno
Ik zou toch liever een sonos- of squeezebox systeem hebben (of zelfs een paar airport express-en met een stel iPod touches als afstandbediningen)

30.06.2009 20:50 • Jaap Veenstra
Goed spul? Dat weet ik zo net nog niet. Heb hier een testset en om de haverklap ligt het wireless signaal eruit, terwijl mijn iPhone en laptop nergens last van hebben. Echt stabiel werkt het niet. Het blijft dus echt wel bij een kabeltje om het allemaal goed te laten werken. Doe mijn dus maar Sonos. Daar heb ik nog nooit last gehad van drop-outs. Maar die gebruikt dan ook een eigen Mesh-netwerk en niet het bestaande Wireless-N netwerk.

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy