Gadgetzone.nl - Home

Altec Lansing introduceert nieuw iPod-audiosysteem

  5 november 2008 12:07:20, door Robert Hagen,  


Altec Lansing heeft onlangs de Europese introductie aangekondigd van het 'Moondance GLOW' speakersysteem. De Moondance GLOW is volgens Altec Lansing "een kwalitatief hoogwaardige iPod muziekaccessoire, een compact audiosysteem-plus-wekker met een unieke draadloze afstandsbediening uitgerust met een snoozefunctie".

Sfeermaker
Met de Moondance Glow kun je een individuele sfeer creëren door middel van een combinatie van 'stemmige' verlichting en muziek. Je kunt de Moondance GLOW en zijn diffuse verlichtingssysteem met diverse kleuren gebruiken om "energieke ochtenden én relaxte avonden te creëren", aldus Altec Lansing. Een dimbaar oranjegeel lcd-licht geeft de naam van het nummer en het radiostation weer op het fraai vormgegeven systeem.

Geluidskwaliteit
Altec Lansing stelt dat het systeem via twee 3-inch drivers en precisiespeakers een volledig spectrum aan kristalhelder stereogeluid genereert, waardoor muziek geweldig klinkt, in welke stemming je ook bent.

Connectie en bediening
Een dubbele wekker laat de gebruiker wakker worden met zijn of haar iPod, FM-radio of ingebouwde standaardwekker. Het apparaat kan vanaf ieder plekje in de slaapkamer worden bediend met een draadloze afstandsbediening met snooze functie. Op de Moondance GLOW kunnen vier FM-radiostations worden voorgeprogrammeerd en een draadantenne zorgt voor een prima ontvangst. De Moondance GLOW heeft een verbeterde afstandsbediening (naast de draadloze bediening met snoozefunctie) waarmee gebruikers kunnen schakelen tussen de RDS FM-radio, wekker, playlist en muzieknavigatie. Via een standaard aansluiting kunnen mp3-spelers en andere audio-apparaten, zoals cd- en dvd-spelers, worden aangesloten.

Verkrijgbaarheid
Het Altec Lansing Moondance GLOW-systeem is nu exclusief verkrijgbaar bij alle Dixons-winkels in Nederland. Vanaf januari 2009 is de Moondance GLOW beschikbaar bij de overige elektronicazaken in Nederland. De consumentenadviesprijs is 179,99 euro.





zie ook Zie ook:
Altec Lansing introduceert nieuwe pc-speakersets
Altec Lansing lanceert iPad-speakerdock
Altec Lansing introduceert vernieuwde Orbit-speaker
Altec Lansing lanceeert iPod-dock inMotion Compact
Nieuwe computerspeakers van Altec Lansing



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (4)
05.11.2008 19:17 • Syl.The.Boy
Nice!

06.11.2008 10:06 • the Franpire
Strak apparaatje hor

06.11.2008 13:55 • Michael
bestaat deze nie al een tijdje want hij staat gewoon in de folders kan aan mij liggen

06.11.2008 14:10 • Syl.The.Boy
Ja, ik heb hem hier ook al eerder gezien: [url]http://www.dixons.nl/De_online_winkel/ProductDetail/xp/shop/audio/accessoires_en_supplies/dockingstations/ALTEC+LANSING+M402+Moondance+Glow+klokradio+voor+iPod+en+iPhone.7109959/default.aspx[/url]
Hij lijkt ook wel een beetje op de Pure-Fi Anytime van Logitech.

[i]Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 06.11.2008 14:13[/i]

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy