Gadgetzone.nl - Home

BenQ introduceert Gaming Projector MP512ST

  3 juli 2008 14:57:34, door Robert Hagen,  


BenQ introduceert de MP512ST SVGA projector (800x600) met korte afstandsprojectie (Short Throw). Deze nieuwe projector maakt het mogelijk om al vanaf een afstand van één meter een haarscherp beeld van 140cm te projecteren. De MP512ST zorgt voor een halvering van de afstand van de projector ten opzichte van de muur vergeleken met conventionele projectoren.

Een voordeel van die korte afstand is dat je geen last meer hebt van mensen die langs de projector lopen en zo je game verstoren met hun schaduwen.



BenQ heeft bij de projector gekozen voor een zogenaamde 'aspherical lens'. Bij conventionele projectoren levert projectie van korte afstand vaak vertekend en onscherp beeld op. De aspherical lens zorgt door de speciale vorm voor minder vertekening en vervaging van het beeld, waardoor deze dichter bij de projectiewand kan worden geplaatst.

Naast projectie op korte afstand zorgen 2200 ANSI lumen voor een heldere weergave en een contrastratio van 2500:1 zorgt voor een duidelijk contrast tussen donkere en lichte vlakken. De MP512ST heeft natuurlijk een HDMI-aansluiting voor je Xbox, Playstation of Blu-ray-speler. De twee geïntegreerde speakers van 5 watt zorgen dat het aansluiten van externe speakers niet langer noodzakelijk is.

Ook voor een avondje gamen bij de buren is de MP512ST met zijn 2,2kg gemakkelijk mee te dragen. Bovendien is de projector snel afgekoeld met de 'Quick Cool'-functie en zorgt de 'Wall Colour Correction' volgens BenQ voor feilloze projectie op iedere muur (ook gekleurde) zonder dat de projectie aan kleur verliest.

Onder de kap van de projector bevinden zich twee verschillende DLP projectietechnieken. Zo zorgt het kleurenwiel dat uit vijf segmenten bestaat ('BriljantColor') voor een optimale kleurweergave en helder beeld. Ook zorgt deze techniek voor meer kleurnuances in het beeld, zodat je ook daadwerkelijk het verschil ziet tussen azuurblauw en hemelsblauw. De kleurweergave kan tevens handmatig worden afgestemd met '3D Colour Management'.

De MP512ST is vanaf augustus verkrijgbaar voor een adviesprijs van 799 euro.





zie ook Zie ook:
Samsung lanceert nieuwe monitors voor werk en gaming
MSI lanceert eerste 27 inch all-in-one gaming-pc
Sharp komt met 3D HD-projector voor in de huiskamer
Acer kondigt gaming-pc's met Ivy Bridge-processor aan
Gaming-pc Acer met 8TB opslagcapaciteit
EraThink EraPalm is kruising netbook en gaming-handheld



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (1)
03.07.2008 18:49 • Hans
Wat een slechte Photoshop!

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy