Gadgetzone.nl - Home

USB-hub voor Star Wars-fans (video)

 28 juni 2008 18:00:38, door Robert Hagen,  


Fans van Star Wars hebben weer een nieuwe gadget om naar uit te kijken: de Darth Vader of R2D2 USB-hub. Beide apparaatjes bewegen als je een USB-apparaatje aansluit en zijn tevens voorzien van geluids- en lichteffecten. De ultieme USB-hub voor Star Wars-fanaten dus.









[Engadget]





zie ook Zie ook:
Wearable selfiestick op Kickstarter
Xiaomi kloont Kickstarter-project Pressy
Transformers All Spark USB-hub
Voor Star Wars-fans: R2-D2-speakers
Star Wars-faceplates voor Xbox 360



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (4)
24.11.2008 11:13 • Pengwyn
Tja... Ik heb dus zo'n ding laten komen vanuit Japan via geekstuff4u. DUURRRRR want 20 Euro voor EMS en daarna, schrik niet, 32 Euro inklaringskosten en BTW!!!
Toegegeven: het ding is fantastisch gedetailleerd! En als hij met zijn koppie beweegt en de bekende geluidjes maakt, word je blij als StarWars fan.
Maar: Je kunt er geen apparaten aanhangen die power uit de USB port betrekken... Je Wacom tablet doet het dus niet en ook je telefoon ermee opladen kun je vergeten.
Volgens de fabrikant is dat waarschijnlijk een defect, maar Geekstuff4u zegt weer anders. terugsturen voor reparatie is geen optie natuurlijk... dan wordt dat ding helemaal duur. Nog een nadeel: je mag hem niet te lang achter elkaar gebruiken, anders gaat hij stuk... Zo Is de mijne nu na slechts een week parttime in gebruik te zijn geweest, al zover dat hij soms zijn koppie wel draait, maar niet meer terugdraait. Wat hij eerder wel gewoon deed...
Conclusie: Prachtig hebbeding voor de echte fan, maar je kunt hem beter als ornament gebruiken dan als hub!

p.s.
Ik kreeg trouwens nog een reactie van geekstuff4u: "Now if this product is useless to for you, you can send it back to us (Packaging, perfect conditions…) and we will refund of your purchase upon arrival of the product at our office."
Jaja, en dan weer eens 50 Euro uitgeven aan transport en handling en dan OOK nog geen R2 meer... dan hou ik hem wel als erg leuk collectors-item... Gauw sparen voor die Nikko Beamer R2D2

[i]Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 24.11.2008 14:42[/i]

24.11.2008 14:39 • Pengwyn
dus.

[i]Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 24.11.2008 14:42[/i]

27.11.2008 21:14 • Pengwyn
Nou...
Ik kom terug op mijn verhaal...
De R2D2 hub doet het namelijk blijkbaar wel... Vandaag meegenomen naar mijn werk en daar in mijn Mac aldaar geplugd. Jenever can tell immers. En Lo and Behold: alles werkte als een droom!
Vanavond wilde ik nog een laatste keer mijn PC thuis nog een kans geven om te kijken of ik R2 definitief naar mijn werkplek moest verhuisen en... je gelooft het niet: nu doet hij het ineens wel...
Het enige wat ik als verklaring kan verzinnen voor deze bijzonder vreemde uitkomst, is dat ik een bijzonder onaangenaam virus had opgelopen op mijn PC wat ik pas afgelopen maandagavond ontdekte. (McAfee en AVG-anti spÿware lieten hem vrolijk door, moest Exterminate It! kopen om die rakker weg te krijgen.) Dat virus is nu weg en ineens doen mijn Tablet en Telefoon het wel via de hub...
Active Synch dan, want laden via de USB poort is nog steeds onzeker. Maar, het moet gezegd, dat is een bekend Samsung Omnia probleem als ik de Forii moet geloven.
Misschien heeft R2 zichzelf wel gerepareerd :mrgreen:

27.11.2008 21:42 • Martijn
[quote]is dat ik een bijzonder onaangenaam virus had opgelopen op mijn PC wat ik pas afgelopen maandagavond ontdekte. (McAfee en AVG-anti spÿware lieten hem vrolijk door, moest Exterminate It! kopen om die rakker weg te krijgen.) Dat virus is nu weg en ineens doen mijn Tablet en Telefoon het wel via de hub...[/quote]


 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy