Gadgetzone.nl - Home

Dior Phone: vijfduizend dollar

 21 mei 2008 18:04:29, door Robert Hagen,  


Russische oliebaronnen en andere mensen met te veel geld en een slechte smaak kunnen hun hart weer ophalen: binnenkort kunnen ze (voor hun vrouw) een peperduur mobieltje aanschaffen van Christian Dior à 5.000 dollar. Over de specificaties, die eigenlijk niet ter zake doen bij dit soort mobieltjes, is weinig meer bekend dan dat er een touchscreen op zit en een camera.

Daarnaast wordt de telefoon geleverd met een apart mini-telefoontje, 'My Dior' genaamd. Deze is ongeveer zo groot als een USB-stick en kun je (bijvoorbeeld) aan je handtasje bevestigen zodat je niet eerst door al je rommel hoeft te zoeken als de telefoon gaat.







[Engadget]





zie ook Zie ook:
iPhone: iTunes vereist, geen Flash?
iPhone: geen MMS, IM, 3G en GPS



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (11)
22.05.2008 11:32 • Elturo
doe mij er maar ook eentje vindt hem wel strak En dan ben ik nog van vak Grafish ontwerper :mrgreen:

22.05.2008 12:59 • Martijn
Versta jij je vak wel? Dit apparaat is spuuglelijk. En buiten het feit om dat het mijn smaak is.. ben ik ook grafisch ontwerper en heb ik na 9 jaar studie toch een aardige kijk op design.
Dit koopt een verwende trut met een D&G brilletje en een chihuahua omdat het bij haar Gucci tasje past en een merk draagt. Geen mode-/stijlbewust persoon.

22.05.2008 13:53 • Max
Wat een bullshit. Gaan jullie nu even voor de rest van de wereld bepalen wat een mooi design is?

Ik weet zeker dat zat mensen dit een mooi toestel vinden en zat mensen het ding spuuglelijk vinden. En dat is maar prima ook. Anders hadden we allemaal eenzelfde smaak en moesten we wereldwijd ook maar één mobieltje hebben. Loze discussie dus... dat zouden jullie als grafisch ontwerper toch moeten weten... of hadden jullie voor al jullie 'projecten' een 10?

22.05.2008 22:23 • bbrrt
jezus martijn 9 jaar gestudeerd. dat zegt niet veel moois over expertise

23.05.2008 11:40 • JoosTTT
Het toestel ziet er bijna hetzelfde uit als de Dior-winkel in Tokyo, ik vermoed dat ze vooral in Japan willen scoren met deze telefoon. In Japan hebben ze een andere voorkeur voor het model mobiele telefoon dan in het westen. Vooral de afmetingen en het opklapsysteem zijn typisch Japans

23.05.2008 12:40 • Elturo
Martijn, Sorry hoor maar ik ben blij dat we niet de zelfde smaak hebben, anders zou er geen verschil zijn tussen onze portofolio en zou er geen werk meer voor ons zijn!!

Smaken verschillen!! Hoe ij reageert is wel erg arogant wat ij mooi vindt moet niet iedereen mooi vinden en net anders om ook niet!! :mrgreen: Ik heb mijn studie in 4 jaar afgerond dus wat betreft brein sta ik voor :mrgreen:

23.05.2008 12:54 • Max
Nuja, 9 jaar studie kan ook meerdere studies inhouden op dat vlak. Je kunt de basisstudie doen en vervolgens nog wat specialisaties. Dus wat dat betreft sta je dus niet voor.
Maargoed iedereen mag een mening hebben, jammerlijk is dat op vlak van design er mensen zijn die wel even voor iedereen hier oordelen...

23.05.2008 12:57 • Elturo
Ja? Voor iedereen oordelen deed Martijn niet ik Ik heb duidelijk vermeld dat smaken kunne verschillen en dat daar respect voor getoond moet worden en niet arogant gaan reageren. En mijn reactie op studiejaren is dan ook meer op een pesterige niveau zo van dat wil nog niet zeggen dat iedereen het lelijk moet vinden, omdat meneertje 9 jaar heeft gestudeerd. :mrgreen:

23.05.2008 15:15 • Max
Ik poneer toch ook niet dat jij onder de personen valt die 'oordelen'?

26.05.2008 02:00 • ties2002
wow.. ik dacht dat de reacties over een telefoon hoorde te gaan... geef elkaar jullie email adres en mail de discussie verder?

03.05.2009 18:02 • Lot
Smaken verschillen, ik vind het een mooie mobiel. Je moet je geld toch ergens aan uitgeven?!

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy