Gadgetzone.nl - Home

Archos 605 WiFi krijgt GPS

 23 april 2008 00:15:44, door Robert Hagen,  


Archos meldt in een persbericht dat de Archos 605 WiFi voortaan ook als navigatiesysteem gebruikt kan worden dankzij de 'GPS In-Car Holder', oftewel met een houder met GPS-ontvanger voor in de auto. Deze wordt vanaf mei standaard bij de 605 WiFi (399 euro) geleverd, maar je kunt 'm eventueel ook los kopen (99 euro).

Volgens Archos is de 605 WiFi met GPS het ultieme navigatiesysteem, met een veel beter scherm dan de concurrerende GPS-apparaten, een veel hogere opslagcapaciteit en natuurlijk ongeëvenaarde entertainmentmogelijkheden.

De Archos GPS-houder wordt in Europa geleverd met Tele Atlas-kaarten van 22 Europese landen. De bediening gaat via het touchscreen.

[PMP Today]





zie ook Zie ook:
Archos kondigt betaalbare Android-tablets aan
Archos 5 officieel aangekondigd
Nieuwe internet tablet Archos draait op Android
Tv-tuner voor Archos 5
Frans telecombedrijf biedt Archos 5 3G aan
Archos introduceert TVportation



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (8)
23.04.2008 00:02 • the Franpire
VETTTTTTTTTTTTT!!!!! Wel jammer dat t gratis wordt meegeleverd bij aankoop van een nieuwe 605, maar dat ie best duur is wanneer je m los moet kopen!

14.06.2008 15:33 • lbanga
De archos GPS-houder wordt niet geleverd met 22 kaarten. Ja, ze staan allemaal op de dvd, maar alleen de Benelux kan je installeren.

Dit feit wordt overigens nergens vermeld op enige site en ook de doos bevat geen tekst m.b.t. die restrictie.

Hij werkt overigens goed, maar ik wil toch wel graag mijn andere 19 kaarten ook op de 605 zien. Ik heb ervoor betaald!

23.06.2008 13:56 • Ad Aarts
Ben hierover in gesprek met Archos. Als men voet bij stuk houdt is hier sprake van misleiding. Voer voor consumentenorganisaties dus!!!

26.06.2008 21:10 • djkahn
[quote]lbanga schreef op 14.06.2008 15:33:
De archos GPS-houder wordt niet geleverd met 22 kaarten. Ja, ze staan allemaal op de dvd, maar alleen de Benelux kan je installeren.Dit feit wordt overigens nergens vermeld op enige site en ook de doos bevat geen tekst m.b.t. die restrictie.Hij werkt overigens goed, maar ik wil toch wel graag mijn andere 19 kaarten ook op de 605 zien. Ik heb ervoor betaald! [/quote]

Het is mij ook overkomen. Ik heb bij dynabyte in de winkel de gps unit besteld. Twee dagen later wordt ik opgebeld met de mededeling dat het klaar ligt , en dat ik geluk heb, omdat het de 22 landen verssie is.
Ik was wel een beetje vebaasd. Mijn reactie was dan ook dat ik een benelux versie niet eens wil hebben. Nu blijkt bij instalatie dat het toch slechts een Benelux versie is.
Ik heb natuurlijk direct contact met dynabyte opgenomen.
Ben beniewd hoe dit afloopt.

02.07.2008 19:59 • BENELUX
Ik heb vandaag de GPS ontvanger opgehaald, ook alleen BENELUX. Welke stappen hebben jullie al ondernomen en met welke resultaten?

04.07.2008 21:44 • djkahn
Deze week heb ik een paar keer contact gehad met Dynabyte, die op hun beurt weer een paar keer met Archos gebeld hebben.
Ondanks dat duidelijk op de doos vermeld staat dat het de 22 landen versie is, krijg ik de instalatie code hier niet voor. Dynabyte zegt dat ik de unit weer terug kan brengen , en mijn geld terug kan krijgen. Ook zeggen ze, dat ze dit niet zullen actcepteren van Archos.
Ik vind de handelswijze van archos ook totaal onacctceptabel, en het geheel riekt naar bedrog. Morgen 5-7-2008 breng ik de unit terug naar de winkel.

07.07.2008 21:01 • BENELUX
Terug brengen vind ik geen optie, de gps werkt verder goed. Ik heb betaald voor een gps unit met software voor 22 landen, ik vind dat archos dit ook moet leveren. Als ik de unit terug breng, komt Archos er wel erg makkelijk van af.

07.07.2008 21:03 • illegalie
Zijn de kaarten voor de andere landen niet te downloaden? Tele atlas Kaarten voor de tomtom zijn wel te vinden, zo ook voor de archos???

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy