Gadgetzone.nl - Home

Cowon N3 met GPS, tv en 7 inch touchscreen

 27 december 2007 16:48:45, door Robert Hagen,  


De gloednieuwe Cowon N3 zal waarschijnlijk nooit in Nederland verkrijgbaar zijn gezien de geïntegreerde DMB tv-tuner, maar het is wel een indrukwekkende portable mediaspeler. Zo biedt het apparaat een 7 inch touchscreen (800 x 480), een 600MHz Alchemy AU-processor, dual SDHC-slots, GPS en ondersteuning van een groot aantal audio- en videoformaten (gelijk aan de Cowon Q5).

De N3 heeft echter geen ingebouwd geheugen. De prijs is nog onbekend, evenals de lanceringsdatum.





[dapreview.net]





zie ook Zie ook:
Cowon J3 officieel aangekondigd
Cowon J3 in aantocht
Cowon V5 HD nader bekeken (video)
Nieuwe mediaspeler Cowon speelt HD-video af
Cowon geeft D2 een upgrade
Preview Cowon S9 Curve (video)



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (10)
27.12.2007 17:08 • Hoi
indrukwekkend, die pmp's van Cowon reizen in kwaliteit echt de pan uit.
Natuurlijk mochten ze die dual SDHC slots wel gewoon vervangen in 2 built-in 8Gb SDHC kaartjes

27.12.2007 19:59 • Martijn
Hmm rare resolutie, tussen NTSC(720) en WVGA(854) in. Tja en het is LCD wat slecht beeld betekend en LCD neemt ook nog eens veel ruimte in voor zo'n resolutie dus echt portable vind ik ze dan niet meer. Misschien heb ik wel niets met PMP's. Het moet wel zakformaat blijven met een goede beeldtechniek. Geluid van deze dingen laten ook nog te wensen over.

Nee het is opvallen met een groot scherm en veel geheugen en daar gaan ook zeker mensen intrappen maar dergelijke machines zijn tot op heden nog te slecht voor woorden!

27.12.2007 20:02 • Martijn
ps.. ze zien eruit als een Windows laptop Zijn ook vaak de zelfde types die je ermee ziet lopen. Sorry als iemand er hier een heeft.

27.12.2007 20:14 • Hoi
Ja hallo, de meeste PMP zijn zowieso niet broekzakformaat ...., en juist Cowon staat erom bekend dat hun geluid en beeld echt indrukwekkend is.
Het lijkt wel alsof omdat jij een Clix2 hebt, alleen AMOLED iets teweeg kan brengen, LCD doet het nog prima hoor.
Ik denk dat je nog wat verder moet kijken Martijn, het lijkt erop dat je alleen naar het woord PMP en de resolutie in dit stukje hebt gekeken, want wie zegt dat er veel geheugen inzit?

Er zit geen geheugen

Echt martijn, je commentaar is echt belabberd, wat je schrijft zijn puur vooroordelen en ik raad je aan er eens zo één onder de loep te nemen, dan merk je pas echt de kracht en pracht van deze apparaten

[i]Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 27.12.2007 20:18[/i]

28.12.2007 01:08 • Martijn
Hooo wacht eens.. Voel je nu niet aangevallen 'Hoi'. Dit heeft niets te maken met welke speler ik heb en het vele geheugen is wat veel mensen vaak als beter zien (niet direct gemikt op deze speler).

Het zijn geen vooroordelen het is een mening gebaseerd op feiten en ervaringen. Het commentaar dat ik lever is [i]mijn kritische blik[/i] op apparatuur welke door velen na het horen van een aantal termen al als pracht en praal word beschouwd.
De bedrijfjes maken aantrekkelijke marketing en ik ben daar een soort van oppositie van die d[i]oor de marketing en reclame heen kijkt[/i] en onderzoekt (ja) wat het nu daadwerkelijk doet.

Cowon mag het op het gebied van PMP's misschien wel goed doen maar dat levert in zijn geheel net een redelijke score. De algemene PMP blijft slecht. Onpraktisch, ondraagbaar en kwaliteit onder de maat voor veel teveel geld.


Zie, [i]Cowon creëert een droom[/i], ik help mensen [i]even uit de droom[/i], voorzie ze van realistische kritiek op een apparaat en op basis van de droom en de realiteit kunnen gebruikers verder discussiëren over een product.

--
En ik sta natuurlijk al bekend als de mopperkont van Gadgetzone. Om het interessant te houden!

28.12.2007 01:32 • ExCaL^
Hmmm jullie maken het me wel heel moeilijk welke ik moet kiezen...

lol @ avatar Martijn

[i]Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 28.12.2007 01:33[/i]

28.12.2007 02:03 • Hoi
Nou in de laatste 3 topics op deze site kom ik wel telkens het verhaal 'LCD sucks' van jou tegen, wat moet ik mij daarbij voorstellen?
Ik bedoel, is er alternatief? ja AMOLED maar hoe groot is die markt? 0

Ook vind ik vreemd dat je praat over ondraagbaar, 'portable' staat niet voor 'in je broekzak passend', ze passen meestal inderdaad niet in je broekzak, als dat wel het geval is, bulken ze eruit, maar wie zegt dat PMP's daarvoor bedoeld zijn? Ik zie deze markt vooral voor forenzen zoals zakenlui en reizen studenten met de trein (wel wat duur maar goed)

En waarom is de kwaliteit onder de maat? Ze doen waarvoor ze staan, ze geven multimedia plezier in een draagbaar (lees: meeneembaar) formaat, zoals in je tas. Zeker Cowon herbergd uitstekend geluid en beeld voor zo'n klein apparaat. Wat zou dan volstaan onder 'wel kwaliteit'? wat zou er anders moeten dan? PMP's horen gewoon multimedia-apparaatjes te zijn en dat zijn ze ook voor films, muziek, foto's, misschien internet of zoals je op de foto ziet flashapplicaties.

Bovendien, waar haal jij dan die 'redelijke score' vandaan? voor zover ik weet zijn alle audiofanaten (hoeven geen audiofielen te zijn) lovend over Cowons PMP's en naar mijn idee ken ik geen betere.

En teveel geld, ja hier in Nederland betaal je voor alles teveel geld, heb je de prijzen van Cowon hier gezien in vergelijking met die in Korea? Daar kosten dit soort PMP's evenveel als een dure mp3speler hier in Nederland. Als het teveel geld is zal je ze moeten importeren of je haalt er zelf één.

En toch, ik vind je geschreven zinnen in je eerste stukje nog steeds puur vooroordelen:
Veel ruimte? Je hebt ze wss nooit gezien maar op foto's lijkt alles groter. Ze zijn echt niet zo extreem groot
Geluidskwaliteit laat te wensen over? Cowon levert altijd goed geluid, dus dat kan je als kritiek ook zowat direct wegstrepen
Opvallen met groot scherm? Ja het is een PMP, wil je film kijken of niet? Meestal wil men juist groter beeld hebben, wat dacht je van de bioscoop?

En dat 'droom-gedoe' vind ik als verkooppraatje nog behoorlijk meevallen, ik als consument kan me bij dat gedroom weinig voorstellen. Wie gebruikt niet van dat soort regeltjes? Ik vind die speeches van Steve Jobs vele malen erger, terwijl hij ook nog eens liegt.
Wat cowon schijnbaar gebruikt zijn slechts wat slogans, maar die hoeven niet direct onzin te zijn, ik geniet tot op heden nog steeds van Cowons producten (ja heb er wat gehad) en dat ze dromen maken gaat ook wat te ver, maar dat kan iedereen zich indenken. Want anders ben je gewoon dom simpel gezegd.

Citaat Jobs over Touch:"First mediaplayer with a internet browser!"
Bullshit, Archos was eerder

--

Overigens dacht ik dat ik juist degene was die hier wel irritant kon zijn, zeker vroeger met al die anti-apple praatjes

28.12.2007 02:26 • ExCaL^
Martijn je e-mail doet het niet.. Anders stuur je hem even naar melvin_van_oosten@hotmail.com ty

28.12.2007 02:44 • Martijn
Ik heb je mail al! Ga hem morgen beantwoorden!

28.12.2007 08:15 • Patrick
hadden we nu maar een klappende smiley hier op GZ. Dan had ie nu staan klappen voor Hoi!

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy