Gadgetzone.nl - Home

De gadgets van de toekomst (video)

 Gepubliceerd op 26.04.07 - door Robert Hagen,  


Er zijn al vele prachtige gadgets om ons leven te veraangenamen, maar de ontwikkelingen staan niet stil en elk jaar komen er weer meer geavanceerde technieken en gadgets bij. In een 6 minuten durend filmpje van Intel zien we een paar mensen in verschillende, alledaagse situaties waarin ze gebruikmaken van enkele gadgets van de (nabije) toekomst. Interessant...








[Newlaunches.com]





zie ook Zie ook:
Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)
Eerste elektrische passagiersvliegtuig maakt succesvolle testvlucht (video)
#ThisHappened in 2019: dé hashtags van het jaar op Twitter
Levert Black Friday je nu echt voordeel op?
YouTube Rewind 2019: wat waren de populairste video's van het jaar? (video)
JetPack Aviation haalt miljoenen op voor prototype vliegende motorfiets (video)



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (10)
26.04.2007 21:14 • kadir
wel vet hoor ik wil vooral die tv in het begin zeer zeker in huis hebben en dan in die auto is reaaal veeet maaan

26.04.2007 21:38 • Martijn
Hmm het gebruik van pull bij de news-feeds is ouderwets.. dat is al lang push en ik hoop echt niet dat dit de toekomst word! Te perfect om serieus te nemen!

Software systemen die je stem herkennen, karakter eigenschappen registreren en tegelijkertijd in en netwerk zitten is BAD, feestjes waar iedereen zijn/haar muziek binnenkrijgt.. leuk als special.. maar vervangt nooit de beleving van een ouderwetse discotheek! Niet iedereen heeft een iPhone (hoop ik). Alle apparaten in 1 ben ik ook erg tegen. Als je ziet dat tieners nu al niet zonder mp3, pc, gsm e.d. kunnen en liever MSNen dan gewoon praten (omdat in de buitenwereld iedereen bang is voor ontvoering en moord) hoe geïsoleerd is de mensheid dan wel niet? HALVE ROBOTTEN! Behangen met elektronica die beter weten wie ze zijn dan de mensen zelf! Nee dank je! Het mag er allemaal wel leuk en spannend uitzien.. maar de realiteit is toch anders.. dit is puur de fun zonder de downsides!

[i]Oeh en bekijk dit filmpje nog eens maar bedenk je dan op elk apparaat een groot logo, alles bomvol met advertenties, enkele errors hier en daar en 50% van de services onbeschikbaar omdat je er extra voor moet betalen en nog eens 25% eruit halen omdat een ander merk daar de rechten op heeft gekocht!
Word het geheel alweer een stuk minder amusant![/i]

[i]Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 26.04.2007 21:45[/i]

26.04.2007 22:19 • jezeurt
je zeurt...

26.04.2007 22:53 • Zeurkous
martijn zeurt altijd wen er maar aan

27.04.2007 16:20 • Siebe
Als dit de toekomst word wil ik nog wel 1000 jaar leven wat een mega gave gadgets (iphones )

27.04.2007 16:28 • jeroen
ik word al helemaal emotioneel bij het idee dat ik dit zou mogen meemaken :mrgreen:

28.04.2007 16:51 • Patrick
Kan iemand mij uitleggen wat ze nou met die iphone achtige dingen doen. Zo scrollen al een debiel en schuiven dan iets in een vakje. Welk supermens kan zo snel bepalen of hij/zij het goede item heeft? Voor de rest lijkt me dit alles niet echt verre toekomstmuziek. Waar blijven de auto's zonder bestuurder, de implantaten zodat er geen beeldschermen meer nodig zijn en meer van dat soort gekkigheid?!?!

29.04.2007 16:13 • ikke
Dat GPS spul met de gebouwen en al die in de software zitten zijn onmogelijk te maken. eens de software af is kloppen de gebouwen al lang niet meer uit de stad die je eerst implanteerde

29.04.2007 19:17 • jou
@ ikke

dat gps spul met de gebouwen valt wel te maken. alleen is het 100 keer ingewikkelder en ook nog eens een groter bestand. maar met de komst van de HD DISCS ( HD-dvd en Blu-ray Disc) zal de opslag geen probleem worden. ik zie wel iets in dit filmpje. dat al je apparaten aan elkaar verbonden zijn. erg leuk

30.04.2007 00:22 • Kevin
Dat GPS-toestel is makkelijker te realiseren dan je denkt.
Via Google Earth kun je nu al op sommige plaatsen reizen, je ziet ook alles in beeld scherp passeren vanuit een voertuig.

Die zaken worden opgenomen door firma's en worden daarna via satteliet verspreid naar je GPS (wacht even 5 jaar en we staan stukken verder). Van de iPhone had ik veel meer verwacht.


Zelfs GSM's behalen al het aantal pixels van digitale camera's denk maar aan de N95 (5 megapixel) en volgend jaar Samsung met zijn 8,1 megapixel telefoon en Google Earth.


Dit filpje stelt perfect voor wat we binnen hier en 10 jaar zullen hebben, ik denk zelf dat we nog iets verder mogen gaan denken.

Enkel de spraakherkenning zal moeilijk liggen, want in het filmpje wordt er 'attach' gezegd dan moet je een slim systeem hebben die naar het menu gaat en een bestand integreert, en niet gewoon 'attach' typt.

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy