Gadgetzone.nl - Home

Meizu Music Card

 Gepubliceerd op 12.01.07 - door Robert Hagen,  


Meizu heeft eindelijk op zijn website de nieuwe Music Card onthuld, een zeer compacte mp3-speler die slechts 7 mm dik en 39 mm breed is (en 81 mm hoog). Specificaties zijn nog niet officieel bekend, maar volgens eerdere berichten zal de Music Card een capaciteit hebben van 2, 4 of 8GB, een 1,5 inch kleurenscherm, een touchstrip voor de bediening, een batterij die 20 uur meegaat en ondersteuning van onder meer FLAC en OGG.

Voor het ontwerp had Meizu een designwedstrijd georganiseerd. Dit is kennelijk het winnende ontwerp. De wedstrijd is echter nog niet afgelopen, dus designers kunnen nog steeds ontwerpen naar Meizu opsturen.

Het winnende ontwerp is overigens niet echt spannend te noemen en heeft - eerlijk is eerlijk - toch wel erg veel weg van de iPod nano. Oordeel zelf:

















[dapreview.net]





zie ook Zie ook:
Nieuwe mp3-speler Archos van creditcardformaat
SanDisk kondigt slotMusic Player aan
Preview Meizu M3 Music Card (video)
Meizu vernieuwt M3 (Music Card)
Mp3-speler ter grootte van een creditcard



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (13)
12.01.2007 19:07 • bart
waarom, ik vind het niet bijzonder. wat is de prijs?

toch originele bediening dat wel, verder is t zware ripoff.

12.01.2007 19:34 • jeroen
je hebt zomaar ripoffs, maar ook een meizu ripoff en die rippen het en maken t beter! dat vind ik wel tof, deze vind ik minder tof dan de eerste ''ipod meizu''

12.01.2007 23:37 • Martijn
Ik wou de vergelijking niet horen maar het is niet anders. Ik hoop niet dat de winnende ontwerper hier aan verdient.. een iPod met creative achtige touchstrip. Ik had me zeer schuldig gevoeld als ik hier geld voor moest aannemen!
Maar dat ontwerp terzijde.. asl er iets zieliger is dan het hebben van een iPod is het wel het hebben van een iPod rip-off.. mits het pure spot is, hij iPoop heet en hij verschrikkelijk goeie specs heeft !

Lullig trouwens.. iemand is nu erg blij dat hij 'gewonnen' en nog tot 16 Maart 2007 kan er een andere winnaar komen! Wat sneu voor zo iemand!

13.01.2007 00:44 • Hoi
Misschien ook wel fijn voor veel mensen nietwaar?
Namelijk, geen idiote click-wheel. ik bedoel, ik speel er soms ook wat mee met die van mijn vrienden, maar dat is toch zo verschrikkelijk oncomfortabel. Die strips zijn veel beter, zoals ook iRiver daar al gebruik van heeft gemaakt.

En nog wat, dit zijn mensen met verstand, ze stoppen er FLAC en OGG in.
Dat zou iedereen moeten doen( word al wel gedaan, muv Apple , die hebben natuurlijk weer hun 'eigen' ACC)

13.01.2007 03:20 • Job
Lijkt te veel op de Ipod nano maar Meizu maakt wel spelers van erg hoge qualiteit met geluid waar je u tegen zegt...

13.01.2007 13:02 • Kimm
Wow! Vet man, ik wil de prijs weten..

13.01.2007 18:17 • jaja
martijn ik weet niet hoor maar volgens mij heb je gewoon iets tegen apple. of eerder gezecht kun je niet tegen je verlies

14.01.2007 12:16 • Perry
Ordinaire RipOff..
In de hoop dat je meer items verkoopt waneer deze op een org. iPod Nano lijkt.
Dan koop ik wel een Nano!!!
Zelfs het wallpapertje is zwaar gejat

14.01.2007 17:35 • jeroen
Koop jij maar een nano, die zijn waarschijnlijk duurder. en van minder kwaliteit. bij ons op school had eerst iedereen ipod, nu de helft minder omdat er veel kapot zijn gegaan. meeste nemen zon ipod omdat iedereen het heeft, daarom vind ik het meelopers!

15.01.2007 16:45 • Martijn
@jaja
Ik heb niets tegen apple.. en wat heb ik verloren? Ik ben gewoon eerlijk, heb nog geen enkele leugen over apple verspreid noch over de ipod. Op basis van feiten en een persoonlijke voorkeuren van waar een goede speler aan moet voldoen bijt de ipod nu eenmaal vaak in het stof! Apple zelf heb ik niets op tegen, tuurlijk hebben ze wat ongure dingen gedaan maar dat is afbetaald na rechtszaken en ook Steve is maar een zakenmannetje. Nope ik heb niets tegen apple!

15.01.2007 16:48 • Martijn
[quote]Dan koop ik wel een Nano!!![/quote]
Haha lol, dus ze maken iets wat op een iPod lijkt met een stapel van verbeteringen.. en dan koop je toch de iPod.. omdat 't een iPod is. Geeft een beetje aan waar het succes van iPod dus vandaan komt.. *I say no more*.

18.01.2007 13:45 • tijme
IpoD IS gewoon beter.ik heb er zelf een en ik snap niet wat iedereen nou zeurd, want het is een hardstikke mooi apparaat!

01.02.2007 23:17 • Job
@tijme: probeer eerst eens de M6 of deze M3 als hij uit komt. Vergelijk het beeld en het geluid en je zult merken dat de Meizu spelers erg goed presteren.
De Ipod is goed, de Meizu echter beter..
Ik heb zowel een Ipod Video als een Meizu M6 en het geluid van de M6 en het gebruiksgemak is beter

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy