Gadgetzone.nl - Home

Stortvloed aan nieuwe mp3-spelers van Signeo

 Gepubliceerd op 26.10.05 ,  


De Japanse mp3-spelerfabrikant AVC brengt onder de merknaam Signeo een aantal nieuwe producten op de markt, waarbij de een er nog onconventioneler uit ziet dan de ander. De SN-A800 bijvoorbeeld, die al eerder op deze site is genoemd, is nog platter dan de iPod nano (6,5 tegen 6,9 mm) en ook nog eens een stuk lichter (30 gram tegen 42 gram).

Nadeel van de SN-A800 is wel de relatief lage capaciteit van maximaal 1GB en een prijs die niet niet veel lager ligt dan die voor de nano. Het spelertje heeft wel een FM-tuner, voice recorder, line-in encoder en USB2.0. De SN-A800 kan mp3/wma/wav/ogg afspelen en heeft een li-polymer batterij die 11 uur meegaat.







AVC komt ook met een 'rebrand' van de MobiBlu DHH-200. Deze de Signeo SN-H1000 is een speler met 8GB harde schijf, TFT-scherm (260.000 kleuren), mp4 video-playback, FM-radio, afmetingen van 91,5 x 53,8 x 14,8mm en een gewicht van 87 gram.

Daarnaast wordt de SN-M550 (max 1GB geheugen) gepresenteerd, een mp3-speler die wat aan de grote kant is (65 x 44,9 x 21,7 mm) maar een batterij heeft die goed is voor een speelduur van maar liefst 130 uur (!). Dit 68 gram wegende apparaatje heeft verder een FM-radio, voice recorder en een OLED-display.







Verder komt AVC ook nog met de SN-F170, een mp3-speler zonder geheugen maar met een SD-kaartslot; de SN-F120, een simpel apparaatje met max 1GB geheugen (later mogelijk ook 2GB), OLED-scherm en FM-tuner; de SN-A250 (512MB/1GB, OLED-display); en ten slotte de DockLink SN-DS10, een speakersetje dat ook mp3's en wma kan afspelen (128MB geheugen, OLED-scherm) en waar tevens andere mp3-spelers of een pc op kan worden aangesloten.











Voor wie zeer geinteressseerd is deze apparaatjes: op dapreview.net zijn meer details en foto's te vinden.

[dapreview]





zie ook Zie ook:
'Design'-mp3-speler Signeo nu Engelstalig
Signeo komt met tweede 'exclusieve' mp3-speler
Exclusieve mp3-speler van Signeo



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (1)
29.10.2005 19:22 • stephan
heel speciaal. maar ietsjes te speciaal en extravagant voormij...

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy