Gadgetzone.nl - Home

SGH-E910 is eerste product Samsung en Bang en Olufsen

 Gepubliceerd op 06.10.05 ,  


Ongeveer een maand geleden kondigden Samsung en Bang en Olufsen een samenwerking aan. Nu is het eerste gezamenlijke product van de twee bedrijven geintroduceerd: de Samsung SGH-E910/Serene. Samsung zorgde voor de techniek in het toestel, BenO is verantwoordelijk voor het design, de functies en de interface.

Bang & Olufsen is een merk dat het vooral moet hebben van design en exclusiviteit, en niet van de laatste technologische snufjes. Dit is niet anders bij de E910, een toestel dat weinig indruk maakt wat de technische specificaties betreft. Het toestel heeft een simpele VGA-camera en een spreektijd van maar 2 uur, maar daar staan dan wel weer een mooi QVGA-display en Bluetooth tegenover.

Wat vooral opvalt is het design en daar lag de focus ook op bij Samsung en B&O. Het toestel moest exclusief worden met een wat oudere, goed verdienende, actieve consument als doelgroep. De E910 moet concurreren met de exclusieve toestellen van Nokia, zoals de Nokia 8800. Samsung heeft namelijk nog geen producten in dit marktsegment.

Samsung en B&O wilden dus een telefoon die anders zou worden dan alle andere telefoons, en dat is redelijk gelukt. Er werd een speciaal, fluweel-achtig soort plastic als materiaal gebruikt en een top-display van Samsung. B&O vond dat het toestel zeer makkelijk in gebruik moest zijn, maar wilde ook een speciale functie om de telefoon te onderscheiden van andere modellen. Dat werd uiteindelijk DECT, waardoor de E910 dus eigenlijk een combi is van een GSM- en een DECT-telefoon. Verder zorgde Samsung nog voor een automatisch openingsmechanisme.

De E910 moet in november op de markt komen voor een prijs van ongeveer 1.000 euro. Een uitgebreide review is al te vinden op Mobile-review.com.

Er is ook al een officiele site gelanceerd met mooie foto's en samples van de speciale ringtones van de E910.
















zie ook Zie ook:
Samsung Galaxy Fold komt naar Nederland
Samsung kondigt speciale Galaxy Note 10+ voor Star Wars-fans aan
Samsung toont verticaal opvouwbare 'clamshell'-smartphone
Samsung lanceert opvouwbare smartphone Galaxy Fold op 3 mei (video)
Samsung gebruikte stockfoto om camera Galaxy A8 aan te prijzen
Samsung toont opvouwbare smartphone (video)



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (8)
04.01.2006 18:04 • tugay
trop b1 lr gsm

05.02.2006 21:33 • Seline
Jammer dat het en een simpele camera kwaliteit heeft en dat de technische specificaties beperkt zijn.
Maar qua uiterlijk is hij perfect.

03.04.2007 12:06 • moni
heb dit toestel bijna een jaar. ben er redelijk tevreden mee. je betaald eigenlijk voor het speciale ontwerp. er begint nu een beetje speling in het klepje te ontstaan. de plastic laag is van gevoelig matriaal wat snel krassen veroorzaakt. deze telefoon moet je dus niet kopen als je klusjesman bent ofzo. het blijft een kwetsbaar toestel meer te gebruiken voor katoor jongens. conclusie 1000 euro is deze telefoon niet waard. motorola blijft voor mij de enige telefoon die kwalitatief langdurige eisen kan voldoen. een toestel die je iedere dag gebruikt moet sterk, eenvoudig en mooi ontworpen zijn. Serene is mooi maar niet sterk en eenvoudig.[b][/b][i][u]

13.07.2007 17:27 • AK.
Kijk dit is nou appaart.
echt prachtig.

13.07.2007 17:39 • DDmen
Ey AK. WAAROM REAGEER JIJ OP OUDEN BERICHTEN!!!!

13.07.2007 17:41 • AK.
Omdat de serene een goede gsm blijft

13.07.2007 17:44 • DDmen
Je hebt het toestel niet eens meeren deel van al jou berichten gaan nergens over en vaak reageer jij op topic's van 2005 2006

13.07.2007 17:46 • AK.
Uuh ik vind het niet zo fijn als jij je de hele tijd met mij bemoeit.
Inprincipe heb ik jou toch niets gedaan

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy