Gadgetzone.nl - Home

Netflix nu in Nederland een maand gratis uit te proberen (video)

 11 september 2013 14:09:58, door Robert Hagen,  

Gewijzigd op 11 september 2013 14:11:07


De Amerikaanse video-on-demanddienst Netflix is woensdag eindelijk ook in Nederland van start gegaan. Bij Netflix kun je voor 7,99 euro per maand onbeperkt films en series kijken, wanneer je maar wilt, op je tv, tablet en smartphone. Je kunt de dienst nu 30 dagen gratis uitproberen en als het niet bevalt, kun je direct opzeggen zonder iets te betalen.




Wat is allemaal te zien op Netflix?
Op Netflix kun je kiezen uit een ruim aanbod van films en series - vaak in HD kwaliteit - waaronder ook Nederlandse producties. Wat je echter wel moet weten, is dat het meestal niet om de allernieuwste films en series gaat. Een populaire serie als Dexter staat er bijvoorbeeld wel tussen, maar gaat voorlopig maar tot seizoen zes, terwijl in de Verenigde Staten seizoen acht al wordt uitgezonden. Ook series als Homeland, Prison Break, Twin Peaks, Lost, Spartacus, Sherlock, The Killing, The Bridge, Modern Family, Californication en The Vampire Diaries zijn op Netflix te vinden.

Netflix maakt echter ook zelf series, zoals House of Cards met Kevin Spacey, Hemlock Grove met Famke Janssen, Arrested Development, New Girl en Orange is the New Black. Morgen begint ook de gloednieuwe comedy Derek, met Ricky Gervais.





Wat het filmaanbod betreft, hoef je in ieder geval niet te rekenen op de nieuwste films die net uit zijn op dvd. Het gaat echt om wat oudere films, maar het zijn er wel veel en er staan toch titels tussen als Lord of The Rings, The Expendables, Kill Bill, The King's Speech, Precious, The Kite Runner en Kick-Ass, naast 'klassiekers' als Top Gun, Pulp Fiction, Pretty Woman, Speed en Home Alone.

Zoals gezegd zijn ook Nederlandse producties op Netflix te kijken, zoals Gooische Vrouwen, Alles is Liefde, Loft, De Heineken Ontvoering en All Stars, en zelfs ook cabaretshows van bijvoorbeeld Hans Teeuwen en Claudia de Brey.

Voor mensen met kinderen kan Netflix ook erg handig zijn, want er is een behoorlijk aanbod aan kinderfilms en -series. Van Nijntje, Boes en Bob de Bouwer tot My Little Pony, Dumbo en Wall-E, er is genoeg om je kinderen uren mee zoet te houden.





Waar kun je het allemaal op kijken?
Voor 7,99 euro kun je Netflix kijken op twee apparaten tegelijk, bijvoorbeeld op je desktop, smartphone, tablet, PS3, PS Vita, Xbox 360 en smart-tv. Met een wat duurder abonnement van 11,99 euro kun je op vier apparaten tegelijk kijken.

Leuk aan Netflix is dat je een film kunt kijken op je tv, en vervolgens kunt overschakelen op je tablet. Op de tablet gaat je video dan gewoon verder waar je gebleven was op je tv. Nog een voordeel van Netflix is dat je gepersonaliseerde aanbevelingen krijgt, gebaseerd op je kijkgedrag. Zo kun je gemakkelijk nieuwe content ontdekken. Je kunt ook verschillende profielen aanmaken, zodat je niet alleen maar aanbevelingen voor kinderseries krijgt als je kind vaak Netflix gebruikt.





zie ook Zie ook:
Nederlanders kopen massaal gadgets in webshops buiten de EU
Interesse Nederlanders in 'smart home' neemt af
Google introduceert zelfrijdende fiets in Nederland (video)
'Netflix werkt aan korte filmpjes voor onderweg'
Nederlanders op roadtrip van China naar Nederland met alleen Chinese producten
Google Chromecast in Nederlandse Play Store voor 35 euro



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (3)
13.09.2013 11:40 • RobPeters
Lijkt me duidelijk dat ik dit even gratis voor 30 dagen ga proberen Las in een ander artikel dat ze denken dat 30% van de huishoudens in Nederland binnen een jaar Netflix heeft[url=http://internet-vergelijk.nl/].[/url].. wens ze daarmee veel succes maar het zal vast wel aardig hard lopen als ze het al 30 dagen gratis aanbieden en mensen alweer hooked raken op series die ze aan het volgen zijn. Natuurlijk superslim

13.09.2013 16:49 • Yes
Werkt lekker op de Minix Neo X7 Android TV Box

14.09.2013 12:34 • Over9000
Volgens mij gaat het Netflix wel lukken. Als Itunes en bijvoorbeeld Plasmadiscounter er aandacht aan besteden dan zullen genoeg mensen het gaan proberen. Ook kleine sitjes als www.nugratisnetflix.nl zullen wel voor de nodige sales gaan zorgen. Ze moeten wel zorgen dat het aanbod aantrekkelijker is dan de televisie boeren aanbieden zoals Ziggo of UPC.

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy