Homecontact  rss-feed  Twitter  Facebook
Contact

Heb je suggesties of tips met betrekking tot de website, of misschien een vraag over Gadgetzone? Stuur dan een mailtje naar: info [at] gadgetzone.nl, of gebruik onderstaand formulier.

PERSBERICHTEN
Persberichten kun je sturen naar redactie [at] gadgetzone.nl.

REVIEWS
Verzoeken voor reviews kunnen worden verstuurd naar info [at] gadgetzone.nl. Gadgetzone schrijft alle reviews zelf en maakt geen gebruik van externe reviewers. Aanvragen voor testexemplaren kunnen dus alleen vanuit Gadgetzone zelf komen. Voor meer informatie, neem contact met ons op via het eerder genoemde adres of gebruik onderstaand formulier.

GASTBLOGS/ADVERTORIALS
Gadgetzone staat positief tegenover 'gastblogs', mits de content goed bij Gadgetzone aansluit en van prima kwaliteit is. Op gastblogs die eigenlijk reclameteksten zijn van marketeers/pr-managers/seo-experts zitten we niet echt te wachten. Wel is het mogelijk om een advertorial te plaatsen.

PRODUCTVRAGEN
Helaas hebben we niet altijd tijd om vragen over gadgets te beantwoorden. Vragen over een bepaald product kun je daarom beter bij een artikel plaatsen, als er een artikel over is. Dan zien wij jouw vraag ook binnenkomen en kunnen wellicht ook anderen een antwoord geven.

CONTACTFORMULIER

* verplicht

naam/name: *
e-mailadres/e-mail address: *
onderwerp/subject: *
bericht/message: *
 
zes een vier een
Vul hieronder bovenstaande cijfercode in (dit is om te controleren of je een mens bent in plaats van een (spam)bot). Voorbeeld: twee drie vier een = 2341.
 
 
mobiele telefoonstabletcomputersgames en consolesdigitale camera's en camcorderslaptops en netbooksaudio-apparatuur
televisiesopslag-apparatuurwearablesauto's en navigatiesystemenaccessoiresoverig
Volg Gadgetzone

Terug in de tijd...
Amycoll PS3 heeft van alles wat
Amycoll PS3 heeft van alles watAfgelopen week hadden we het hier al over de Anycall 838, een Chinees gaming-mobieltje met 'PSP'-logo. Het kan nog erger: zie de 'Amycoll PS3', een eveneens Chinees toestel met PS3-logo aan de achterkant. Ook dit telefoontje heeft een Nintendo-emulator voor SNES- en Game Boy Color-games. »

 

GADGETZONE © 2005-2016
Algemene voorwaarden
Tip ons!
Contact

Twitter Facebook RSS-feed