Gadgetzone.nl - Home

Fortnite-speler Ninja verdient minstens half miljoen euro per maand

Hij doet het echter niet voor het geld

 14 maart 2018 00:28:30, door Robert Hagen,  


De bekende Fortnite-speler 'Ninja' verdient minimaal bijna een half miljoen euro (560 duizend dollar) per maand aan zijn streams op Twitch. Fortnite is de populairste game van dit moment en Ninja heeft met zijn live uitzendingen de meeste abonnees en volgers op Twitch óóit.

De 26-jarige Tyler 'Ninja' Blevins heeft op Twitch momenteel 160.000 abonnees, 3 miljoen volgers en gemiddeld 70.000 kijkers met soms uitschieters tot boven de 100.000. Het Amerikaanse Forbes schatte zijn inkomen op basis hiervan in op 350.000 dollar, maar dat blijkt veel te laag. Volgens de gamer zelf, die niet het exacte bedrag wil noemen, kun je de inkomsten berekenen door het aantal abonnees te vermenigvuldigen met 3,5. Dan kom je dus uit op een bedrag van 560.000 dollar per maand.



Niet voor het geld


Dat is echter nog niet alles. Ninja verdient ook nog onder meer aan donaties en 4 miljoen YouTube-abonnees. Voor het geld doet hij het echter niet. Tegenover Forbes zegt Ninja dat hij al zeven jaar gamevideo's streamt en dat als hij het voor het geld had gedaan, allang was gestopt.

Met zijn geld zegt Ninja zijn familie te helpen en goede doelen te steunen. Zo betaalt hij operaties van dieren in dierenasiels, steunde hij onlangs een zelfmoordpreventieproject en leverde hij een financiële bijdrage aan twee moeders die aan borstkanker lijden.

Niet voor iedereen weggelegd


Voor wie nu gelijk denkt ook veel geld te kunnen gaan verdienen met het spelen van games, heeft Ninja enigszins teleurstellend nieuws. 's Werelds beste Fortnite-speler zegt dat het niet voor iedereen is weggelegd om 'het te maken' als YouTuber of live streamer. Volgens Ninja moet je talent hebben voor entertainen en contentcreatie. Als dat er bij jou niet van nature in zit, kun je beter iets gaan doen waar je wel echt van houdt.

'Gewoon fun'


Het enorme succes van Fortnite is volgens Ninja onder meer te danken aan het feit dat de game gratis en op meerdere platformen te spelen is, gewoon 'fun' is en ook nog ondanks 3,4 miljoen actieve gebruikers zeer soepel draait zonder al te veel connectieproblemen. Wat de supergamer betreft hoeft ook helemaal niks aan het spel te worden veranderd, zolang ontwikkelaar Epic de stabiliteit maar op peil houdt.





zie ook Zie ook:
Fortnite-speler Ninja verdiende miljoenen in 2018
Teenage Mutant Ninja Turtles zijn terug (video)



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy