Gadgetzone.nl - Home

Drie nieuwe umts-telefoons van Siemens

 Gepubliceerd op 18.09.05 ,  


Siemens heeft drie nieuwe 3G (umts) mobiele telefoons aangekondigd: de SG75, de SXG75 en de SFG75. De SG75 is een compacte slidertelefoon met een 1.3 megapixel camera, de SXG75 een clamshell-model met twee kleurendisplays en een mp3-speler en de SFG75 een zeer complete 'candybar' met 2 megapixel camera, mp3-speler, radio met RDS en navigatiesysteem.

Siemens SG75

De Siemens SG75 is slechts 9,8 cm lang en 5 cm breed, maar heeft ondanks dat veel mogelijkheden, zoals e-mail, organizer, 1.3 megapixel camera, een tweede camera voor video-calls, mp3-speler (speelt mp3, aac, wav en midi), een 2 inch display met 262.000 kleuren, umts, gprs, Bluetooth, draadloos printen via Bluetooth en een intern geheugen van 70MB.

Het toestel komt naar verwachting in november 2005 op de markt.















Siemens SXG75

De Siemens SXG75 is niet alleen stijlvol vormgegeven, maar heeft ook nog zeer veel mogelijkheden. Het toestel kan mp3's en video afspelen, heeft een geintegreerd GPS navigatiesysteem, een organizer, 2 megapixel camera, een groot kleurendisplay, radio met RDS, een aansluiting voor een optionele 'Mobile Music Set' (luidsprekers), Push-to-Talk-functie, Instant Messaging, Bluetooth, umts, 128MB geheugen (64MB beschikbaar voor foto's, video, muziek en games) en een slot voor een multimedia geheugenkaartje.

Dit toestel moet ergens in de herfst van 2005 in de winkels liggen.















Siemens SFG75

Bij de SFG75 behoren onder meer het downloaden van muziek, video-telefonie en -streaming en het afspelen van mp3's (en AAC en AMR) tot de mogelijkheden. Het toestel beschikt over twee kleurendisplays, een 1.3 megapixel camera met flitser, Bluetooth, umts, een speciale knop voor de video- en muziekfuncties, een tweede camera voor een video-chat functie, umts en een SD-kaartje als intern geheugen.

De zilver-zwarte versie van dit toestel komt in november op de markt. Een datakabel wordt erbij geleverd.





[via I4U]





zie ook Zie ook:
Nokia onthult drie goedkope Android-smartphones
RIM kondigt drie nieuwe BlackBerry-toestellen aan
Drietal telefoons Motorola uitgelekt
Drie nieuwe muziektelefoons van Samsung (update)
Drie reclamespotjes Apple iPhone (video)
Limited Edition BenQ-Siemens S68



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (2)
18.09.2005 08:24 • Patrick
Owkee, ook al heb ik ergens een beetje een zwak voor Siemens, maar die SXG75 ziet er toch wel erg goed uit. Eindelijk een handset met bluetooth, mp3 een behoorlijke camera en een mooi kleurenscherm. Zou dit dan toch de opvolger van mijn M65 worden? ;o) (hij lijkt wel wat op een Sony Ericsson.
Is dit nou het eerste product in samenwerking met BenQ? Zo ja, Good JOB!

20.09.2005 15:41 • Vassie
Nee is nog niet met BenQ de Siemens SXG75 want hij word al zo'n 1 1/2 jaar verwacht dat die uitkwam. Word volgende maand eindelijke leuke maand dan komt deze Siemens en de nieuwe Samsung met 3gb hdd en windows mobile 5, twijfel nog heel erg tussen deze 2 we zullen zien en we wachten af!

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy