Gadgetzone.nl - Home

Nu al rij bij Apple Store New York voor iPhone 5

 17 september 2012 23:19:11, door Robert Hagen,  


De iPhone 5 is pas vanaf vrijdag 21 september verkrijgbaar, maar in New York heeft zich nu al een rij gevormd voor de Apple Store op Fifth Avenue. De iPhone 5 is op internet al uitverkocht en dus kunnen de Amerikanen alleen nog in de winkel de felbegeerde smartphone bemachtigen. Wel zou een aantal mensen die vooraan staan alleen maar uit zijn op publiciteit.

Tijdens de lancering van een nieuwe iPhone zijn alle camera's vaak gericht op de Apple Store op Fifth Avenue. Om die reden zijn nu al mensen in de rij gaan staan/zitten om wat gratis publiciteit te scoren voor bijvoorbeeld hun eigen website. Ook wordt een aantal wachtenden door een Amerikaanse site gesponsord om in de rij te gaan staan.




[Electronista]





zie ook Zie ook:
Deze iPhone van titanium is geïnspireerd door de Tesla Cybertruck (video)
Realme X2 Pro nu ook in Europa verkrijgbaar
Jongeren hebben meer dan 2.000 euro over voor nieuwste iPhone
Gamingsmartphone Nubia Red Magic Mars met 10GB RAM gelanceerd
Nubia X heeft geen 'notch' dankzij scherm aan de achterkant (video)
OnePlus 6T onthuld in New York



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (3)
20.09.2012 00:50 • Techmode
Nou wat een innovatie levert de iphone 5, andere merken zijn er voorbij of komen gewoon in de buurt. Het is gewoon precies hetzelfde als de iphone 4, hoop dat mensen dat eens realiseren en eens kiezen voor waar voor hun geld, dan dit schaapjes gedrag.

24.09.2012 17:42 • jeroen
@Techmode: Slechte reactie, vooral zonder onderbouwing. De Iphone 5 is wel degelijk beter dan de 4. Bij apple betaal je voor gebruikersgemak, en prachtige producten. Ik heb zelf geen Apple producten, maar ik snap niet waarom Apple afgekraakt zou moeten worden op hun producten.

24.09.2012 21:29 • Techmode
[quote]jeroen schreef op 24.09.2012 17:42:
@Techmode: Slechte reactie, vooral zonder onderbouwing. De Iphone 5 is wel degelijk beter dan de 4. Bij apple betaal je voor gebruikersgemak, en prachtige producten. Ik heb zelf geen Apple producten, maar ik snap niet waarom Apple afgekraakt zou moeten worden op hun producten.[/quote]

nou doe je hetzelfde je zegt dat het betere is op welke manier is het beter? nieuwere onderdelen, zoals scherm, maar verder is het gewoon hetzelfde. Tevens gebruikgemak, ja tuurlijk, andere merken hebben naar mijn mening al een behoorlijk goede gebruiksgemak, maar ja apple gebruikers, kunnen niks zelf doen. Een beetje kennis over het gebruik van apparaten vind ik wel dat je dat nodig hebt.

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy