Gadgetzone.nl - Home

'Sony snijdt in specs NGP om met 3DS te concurreren'

 27 mei 2011 21:24:25, door Robert Hagen,  


De Sony NGP, de opvolger van de PSP, wordt mogelijk iets minder indrukwekkend dan Sony in januari deed voorkomen. Naar verluidt wordt hier en daar wat in de specificaties gesneden om de NGP goedkoper te maken, zodat deze kan concurreren met de Nintendo 3DS. De 3DS kost momenteel zo'n 250 euro. Door onder meer het interne geheugen te verlagen en 16GB interne opslagcapaciteit te schrappen, zou Sony de prijs van de NGP op ongeveer hetzelfde niveau of iets hoger kunnen krijgen. Eerder gebeurde iets soortgelijks met de introductie van de PlayStation 3.

In januari meldde Sony dat de NGP voorzien zal zijn van een quad-core ARM Cortex-A9 processor, een 5 inch OLED-touchscreen (960 x 544), 3G, Wi-Fi, GPS, een elektronisch kompas, twee camera's, een rotatiesensor, een gyroscoop en een touchpad aan de achterkant.




[DVICE]





zie ook Zie ook:
Nintendo kondigt WarioWare Gold aan voor 3DS (video)
Verkoopcijfers Nintendo 3DS naar recordhoogte
Eindelijk YouTube op Nintendo 3DS
Nintendo 2DS is 3DS maar dan zonder 3D (video)
Google Play Store verkoopt meer games dan Nintendo en Sony voor 3DS en PS Vita
Nintendo kondigt 3DS XL met 4,88 inch scherm aan (video)



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (3)
29.05.2011 17:08 • VE
Ik heb gehoord over de mogelijke hardware-verlaging bij de ngp zonder 3G i.v.m. dat de prijs dan ongeveer gelijk blijft bij de 3DS.

Bij de NGP met 3G is dit mogelijk niet zo.

Nu is mijn vraag : Als ik de NGP met 3G zou aanschaffen ben ik dan verplicht om er ook een abbonement bij te nemen voor 3G?

Kan iemand mij hier antwoord op geven? Alvast bedankt!

29.05.2011 17:33 • Techmode
[quote]VE schreef op 29.05.2011 17:08:
Ik heb gehoord over de mogelijke hardware-verlaging bij de ngp zonder 3G i.v.m. dat de prijs dan ongeveer gelijk blijft bij de 3DS.Bij de NGP met 3G is dit mogelijk niet zo.Nu is mijn vraag : Als ik de NGP met 3G zou aanschaffen ben ik dan verplicht om er ook een abbonement bij te nemen voor 3G?Kan iemand mij hier antwoord op geven? Alvast bedankt![/quote]

Lijkt me niet, want je hebt dan gewooon wifi en 3G, dus denk dat je een keuze kunt maken. Dus zal je denk ik niet verplicht zijn om een abbonement te kopen

04.06.2011 16:55 • G.Dark
Het lijkt me niet dat de hardware verlaging alleen op die zonder 3G van toepassing is. Want dan heb je weer een hardwareverschil tussen de met 3G en zonder. Gezien ze de kwaliteit van de spellen toch op beide versies gelijk moeten houden.

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy