Gadgetzone.nl - Home

HTC introduceert Android-smartphone Sensation en HTC Watch (video)

 12 april 2011 16:28:29, door Robert Hagen,  


HTC heeft dinsdag, zoals verwacht, de HTC Sensation geïntroduceerd. De Sensation, die tot voor kort nog Pyramid werd genoemd, is uitgerust met een 4,3 inch slcd-scherm (960 x 540) van 'Gorilla-glas', een 1,2GHz dual-core Qualcomm Snapdragon-processor en een geheel nieuwe feature, genaamd HTC Watch. Dit is een applicatie die een volledige bibliotheek met de nieuwste films en tv-programma's beschikbaar maakt.




HTC Watch gebruikt progressieve downloadtechnologie, waardoor je video's direct kunt bekijken, zonder dat je moet wachten totdat een groot bestand is gedownload. Met HTC Watch kun je video's huren of kopen en deze bekijken op maximaal vijf verschillende HTC-toestellen. Met de Sensation kunnen HTC Watch-video's door middel van een hdmi-adapter ook worden afgespeeld op je televisie.

HTC Sense
De Sensation is tevens voorzien van de nieuwste versie van HTC Sense, die op een aantal punten is uitgebreid en verbeterd. Zo is er nu een gepersonaliseerde, actieve 'lockscreen'-functie. Deze verandert de standaard schermbeveiliging in een real-time informatiescherm met de belangrijkste informatie en content, zoals updates van sociale netweken, foto's, het weer of aandeelkoersen. Bovendien wordt de nieuwe, actieve schermbeveiliging een gepersonaliseerde 'gateway' die de gebruiker met een beweging snel toegang geeft tot de meest gebruikte functionaliteit.

Door scherpere grafische beelden, animaties en nieuwe widgets biedt HTC Sense tevens een 'nog intensere gebruikerservaring', aldus HTC. Zo is de weerinformatie zowel in beeld als audio beschikbaar.





Camera
Ook de camerafunctionaliteit is verbeterd. De camera heeft een nieuwe quick snap-functie gekregen, waardoor het mogelijk is foto's te nemen zonder zelf de actie te moeten missen. Verder kan de HTC Sensation full HD video in 1080p resolutie tot 30fps opnemen, met stereogeluid. Met de nieuwe Video Trimmer-tool kun je clips verkleinen tot het ideale formaat voor het delen met vrienden en familie.

Features
De HTC Sensation is verder uitgerust met een 8 megapixel camera, een VGA-camera voor videobellen, 768MB RAM, 1GB ROM, GPS, hspa (14,4Mbps), Wi-Fi 802.11b/g/n met dlna-ondersteuning, Bluetooth 3.0, een microUSB-poort met MHL-ondersteuning en een sleuf voor microSD-kaartjes.

De HTC Sensation is vanaf 1 juni in eerste instantie verkrijgbaar via Vodafone. De adviesprijs van het toestel is 599 euro.







zie ook Zie ook:
HTC presenteert One M9 met 20 megapixel camera
HTC introduceert One M8 met Windows Phone (video)
Nokia lanceert Android-smartphone X2 (video)
Plastic HTC 'M8 Ace' gaat concurreren met Samsung Galaxy S5
HTC's BlinkFeed binnenkort ook voor smartphones andere merken beschikbaar
HTC introduceert nieuwe HTC One (M8) (video)



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (3)
12.04.2011 16:46 • poiuytrewq
Weet iemand of deze vernieuwde versie van Sense ook naar de HTC Desire Z komt samen met de update naar 2.3?

12.04.2011 21:02 • kraakie
nee ook niet op de Incredible S, Desire S, Desire HD.
dit waarschijnlijk vanwege de resolutie grote en de dualcore. sense 3.0 gebruikt 3D wat de dual core beter ligt.
maar meer weet ik er ook niet van, misschien dat je roms kan downloaden met sense 3.0 van XDA.

19.09.2011 17:13 • piet snot
hoi, ik wil deze tel waarschijnlijk aanschaffen... maar ik zie twee dingen op de site van kpn ([url]http://www.kpn.com/mobiel/alle-telefoons/HTC-Sensation-8GB.prod?sku=981393[/url]) een verschil namelijk android 2.3 en 2.3.3, is dat ook een verschil of bedoelen ze hetzelfde? wil graag wel de nieuwste natuurlijk!!

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy