Gadgetzone.nl - Home

Blu-ray-spelers Sony met 3D en iPhone-app

 10 februari 2010 19:52:39, door Robert Hagen,  


Sony heeft woensdag een nieuwe Blu-ray-speler geïntroduceerd met een aantal nieuwigheidjes. Deze BDP-S470 is Sony's eerste Blu-ray-speler die 3D-beelden zal ondersteunen (na een firmware-update in de zomer) en is ook een van de eerste Blu-ray-spelers die bediend kunnen worden met een iPhone of iPod touch via de gratis BD Remote app.




De S470 kan ook dvd's, cd's en sacd's afspelen en ondersteunt BRAVIA Internet Video, 1080p dvd-upscaling en TrueHD/DTS-HS Master Audio decoding. Daarnaast biedt het apparaat een netwerkpoort en een USB-aansluiting voor het afspelen van muziek, video's en foto's vanaf een extern USB-apparaat. Ook kan op de USB-poort een optionele Wi-Fi-module worden aangesloten. De S470 is vanaf februari verkrijgbaar voor 200 dollar.

De eerder aangekondigde Blu-ray-speler BDP-S570 en Blu-ray-homecinemasets BDV-E770W/BDV-E570 krijgen overigens ook gratis de 3D-update.

[Engadget]





zie ook Zie ook:
Nieuwe 4K HDR Blu-rayspeler van Sony
3D-geprinte New Balance-sneakers vanaf 15 april verkrijgbaar
Sony stopt met e-readers
Goedkope 3D-printer The Micro passeert grens van 3 miljoen dollar op Kickstarter
Sony kondigt 4K-mediaspeler FMP-X5 aan
Photoshop maakt 3D-printen eenvoudig (advertorial) (video)



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (4)
10.02.2010 20:20 • Remco
Prachtig. Jammer dat er een Wi-Fi module aangesloten moet worden en niet standaard in de speler zit. Bijna een ieder wil toch draadloos Dit zal wel te maken hebben om een duurdere model op de markt te brengen waarbij het wel ingebouwd is. Kunnen ze wat meer geld binnen halen. Bij het kopen van deze speler neem ik er gelijk maar een iPhone bij!

10.02.2010 20:20 • Patrick
Maar kan je nu met deze speler de 3D films kijken zonder dat je een speciale 3D tv nodig heb? Of moet zowel de speler als de tv 3d capaciteiten hebben?
Wel een nette prijs en een net uiterlijk!
@ Remco. Niet iedereen wil draadloos. Ikzelf wil ook een cat 6 bedraad netwerk achter mijn tv. Niet zozeer voor de BD Live content als wel om de mogelijkheid te houden om bijvoorbeeld Bluray rips te kunnen streamen. (daar is een 100 mbit netwerk soms te sloom voor). Wifi N is in theorie snel zat met 300 mbit, maar schijnt dat niet altijd te kunnen halen.

[i]Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 10.02.2010 20:23[/i]

10.02.2010 20:36 • Techmode
En de ps3 natuurlijk krijgt ook een firmware update voor 3D.

11.02.2010 13:04 • zomaar
@Patrick: cat6 thuis beetje snurk. cat5e is genoeg om thuis gigabit op te draaien en het slaat werkelijk helemaal nergens op wat je tikt. De popcorns a-100/a110, hdx1000 en noem maar op hebben maar een 100mbit interface en streamen van 1080p content over een 100mbit netwerk gaat voortreffelijk.

ontopic: mag aannemen dat mijn sony bdp-s360 ook een gratis 3d firmware upgrade krijgt

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy