Gadgetzone.nl - Home

HTC introduceert HTC Hero met HTC Sense (video)

 24 juni 2009 20:34:53, door Robert Hagen,  


HTC heeft vandaag een nieuwe Android-smartphone geïntroduceerd: de Hero. Bijzonder aan dit toestel is dat het de eerste Android-telefoon is die Adobe Flash ondersteunt. Daarnaast is het toestel voorzien van de gloednieuwe HTC Sense-interface.



Flash-ondersteuning
De Hero ondersteunt standaard Flash, hetgeen betekent dat je probleemloos websites kunt bezoeken die Flash gebruiken en ook allerlei Flash-content als videofilmpjes en games kunt bekijken en spelen. Hoe Flash er op de Hero uitziet, kun je bekijken in een filmpje dat Adobe op zijn website heeft geplaatst.





HTC Sense
Nieuw op de Hero is ook de HTC Sense-interface. Deze kan volgens HTC geheel aangepast worden aan de individuele behoeften van de gebruiker.

HTC Sense is geïnspireerd op drie principes: 'Make it mine', 'Stay Close' en 'Discover the Unexpected'. 'Make it mine' geeft je het idee dat het mobiele toestel speciaal voor jou is gecreëerd. Dit betekent dat
je zelf bepaalt hoe je toegang wilt krijgen tot je contactpersonen en informatie als Twitter-feeds, het weer of je agenda.





Vanuit 'Stay close' integreert HTC alle communicatiekanalen en applicaties
waardoor je in één oogopslag de communicatie met je belangrijkste contactpersonen kunt bekijken en direct kunt reageren.

Ten slotte voegt HTC Sense met 'Discover the Unexpected' een reeks innovatieve features toe aan toestellen om content zoals foto's, Twitter-feeds en e-mail op verschillende manieren te kunnen bekijken.





Specificaties
De Hero beschikt over een 3,2 inch capacitive lcd-touchscreen (320 x 480), HSDPA, Wi-Fi, GPS, een 5 megapixel autofocuscamera (zonder flitser), een microSD-slot, een G-sensor, digitaal kompas, een trackball en een 3,5mm koptelefoonaansluiting.

Aan de buitenkant is de Hero voorzien van een coating tegen vingerafdrukken. De witte uitvoering heeft ook nog een duurzame Teflon-coating.

Prijs en beschikbaarheid
De HTC Hero is beschikbaar in de kleuren White en Urban Brown. Het toestel is halverwege de maand juli verkrijgbaar in de Benelux. De
consumentenadviesprijs is 479 euro (zonder abonnement).







zie ook Zie ook:
HTC Wildfire kleinere broertje van Desire
HTC wil importverbod voor iPhone, iPad en iPod
'Google steunt HTC na aanklacht Apple'
Apple klaagt HTC aan wegens schending 20 patenten
HTC Legend volgt populaire Hero op (video)
HTC HD mini onthuld op MWC (video)



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (6)
24.06.2009 21:31 • Menno
Ha, eindelijk een Android toestel van HTC dat er een beetje strak uit ziet (al had die 'kin' er van mij niet aan gehoeven, maar je kan niet alles hebben...). Ik vraag me alleen af of een eigen interface wel zo'n goed iee is, straks krijg je voor Android net zo'n interface wildgroei als voor Windows Mobile.

24.06.2009 21:55 • jeroen
ziet er gelikt uit, die kin vind ik wel mooi, het is weer eens wat anders, en mischien beter voor de kwaliteit van een telefoon gesprek. Maar dat weet ik niet.
Dat android lijkt me toch een prima systeem!

25.06.2009 15:44 • ties2002
was het niet zo dat android niet zo lekker werkte met touchscreen? of is dit inmiddels verholpen?

25.06.2009 23:02 • Maks
Nou ik had ook hoge verwachtingen, maar vind dat Android nou niet echt fijn werken. Natuurlijk alles went, maar het voelt niet echt intuitief aan vind ik.

Overigens die wilgroei van beginschermen van WM vind ik prima. Anders heb je op den duur geen enkel onderscheidend punt meer buiten het 'jasje'.

01.07.2009 18:08 • Jo Drenth
Lijkt mij wel een mooie telefoon, ik denk dat ik 'm ga kopen.
Ik zie op [url]http://www.gsminfo.nl/mobiele-telefoons/HTC/Hero/aanbiedingen[/url] wel al aanbiedingen staan, maar staat preorder bij.

Weet iemand al wanneer ie echt in Nederland uit is?

31.08.2009 11:35 • Podb
Je kan hem kopen op pdashop.nl
Ik heb hem in België in Fnac gekocht voor €449.
In Belgiê werken we niet met koppelverkoop dus is sim-lock vrij toestel.
Heb reeds talloze telefoons versleten: samsungs, symbian OS, WinMo, etc ...

Dit toestel is echt een aanrader.

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy