Gadgetzone.nl - Home

'Samsung OmniaHD wordt i8910 HD'

  8 april 2009 19:35:03, door Robert Hagen,  


Samsung is volgens een bericht op Mobile Crunch van plan om de naam van de OmniaHD te veranderen in i8910 HD. De reden daarvoor zou zijn dat er te veel verwarring is met de originele Omnia, een geheel ander toestel dat op Windows Mobile draait. De OmniaHD heeft Symbian als besturingssysteem.

Ook is de OmniaHD onder meer voorzien van een 3,7 inch AMOLED-scherm (960 x 540 pixels), een 8 megapixel camera, 8GB/16GB geheugen, hsdpa, Wi-Fi, GPS en een FM-radio.



[Mobile Crunch]





zie ook Zie ook:
'Samsung Galaxy Note 7 kan na update maar tot 60% worden opgeladen'
'Samsung Galaxy S5 verkoopt veel slechter dan Galaxy S4'
'Samsung Galaxy S5 voorzien van 16 megapixel camera met optische stabilisatie'
'Samsung heroverweegt design nieuwe smartphones door HTC One en iPhone'
'Samsung Galaxy S III vertoont scheurtjes in metalen rand'
'Samsung lanceert superdunne Galaxy S III in mei'



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (37)
08.04.2009 22:20 • jeroen
Ik blijf het onhandige dingen vinden, die Samsung telefoontjes.

09.04.2009 08:54 • ties2002
[quote]jeroen schreef op 08.04.2009 22:20:
Ik blijf het onhandige dingen vinden, die Samsung telefoontjes.[/quote]

Telefoontjes?! ik vind het nogal een groot ding.

09.04.2009 15:07 • zz
mooie gsm man eigenlijk de beste tot nu toe denk ik...

10.04.2009 02:54 • Max
Knap altijd dat mensen iets al de 'beste gsm' vinden vooralsnog het verkrijgbaar is.

Een 'beste gsm' wordt dat pas na verloop van tijd als buiten perfecte specifcaties ook het toestel op allerlei andere vlaken uitmuntend presteert.
Zo bracht Sony ooit de P990 uit, qua specs ook beter dan wat dan ook in die tijd, en toen bleek de ene bug na de andere bug zich voor te doen. De softwareproblemen zijn nooit echt opgelost.

Overigens betwijfel ik of dit de beste gsm wordt, aangezien het Symbian software heeft. Daarmee zeg ik niet dat Symbian slecht is, sterker nog, Symbian is het beste wat er is, maar juist niet in het segment van touchscreen. Dat zal mettertijd echt wel aanzienlijk verbeteren en dan is het het beste wat er is, maar vooralsnog zitten ze met het probleem dat het volledig is gebaseerd op non-touchscreen mobieltjes. En die overgang naar touchscreen zal wel een jaartje duren ofzo. De Nokia 5800 heeft datzelfde probleem. Voorbeeldje is het feit dat de ene keer je tweemaal moet drukken en de andere keer weer éénmaal. Niemand weet eigenlijk waarom dat is. Maar ontwikkeling kost tijd en na elke versie worden ze weer wijzer.

[i]Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 10.04.2009 02:56[/i]

10.04.2009 12:22 • eMAeRKa
gelukkig zijn er wel mensen die dat weten (De Nokia 5800 heeft datzelfde probleem. Voorbeeldje is het feit dat de ene keer je tweemaal moet drukken en de andere keer weer éénmaal. Niemand weet eigenlijk waarom dat is.)

Dat is omdat je anders per ongeluk een programma opent wat je helemaal niet wilt. Ik vind het persoonlijk een goed iets en je raakt er zo aan gewend (was ik al binnen een paar dagen ).

laterzzzzzzzzzzzzz

10.04.2009 14:59 • essie
[quote]Max schreef op 10.04.2009 02:54:
Knap altijd dat mensen iets al de 'beste gsm' vinden vooralsnog het verkrijgbaar is. Een 'beste gsm' wordt dat pas na verloop van tijd als buiten perfecte specifcaties ook het toestel op allerlei andere vlaken uitmuntend presteert. Zo bracht Sony ooit de P990 uit, qua specs ook beter dan wat dan ook in die tijd, en toen bleek de ene bug na de andere bug zich voor te doen. De softwareproblemen zijn nooit echt opgelost. Overigens betwijfel ik of dit de beste gsm wordt, aangezien het Symbian software heeft. Daarmee zeg ik niet dat Symbian slecht is, sterker nog, Symbian is het beste wat er is, maar juist niet in het segment van touchscreen. Dat zal mettertijd echt wel aanzienlijk verbeteren en dan is het het beste wat er is, maar vooralsnog zitten ze met het probleem dat het volledig is gebaseerd op non-touchscreen mobieltjes. En die overgang naar touchscreen zal wel een jaartje duren ofzo. De Nokia 5800 heeft datzelfde probleem. Voorbeeldje is het feit dat de ene keer je tweemaal moet drukken en de andere keer weer éénmaal. Niemand weet eigenlijk waarom dat is. Maar ontwikkeling kost tijd en na elke versie worden ze weer wijzer. [i]Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 10.04.2009 02:56[/i][/quote]

Een mobiel hoeft geen 'beste gsm' te zijn als ie van alles kan enzo. Een mobiel kan ook naar eigen mening 'beste gsm' zijn..

10.04.2009 15:06 • zz
@ emaerka:je gaat me niet zeggen dat de 5800 de beste gsm in deze tijd is...die ligt ver achter zn soortgenoten.

@max ver de softwareproblemen kan je wel gelijk hebben maar qua specificaties is ie wel erg goed:camera,scherm(amoled en groot),wifi(samsung pixon of e s8300 hebben bv geen wifi),het feit dat het op symbian draait maakt het in theorie een betere gsm dan de htc touch hd die ook een groot en helder scherm heeft maar windows mobile is een troep(hoewel het tegenover de htc touch diamond wel bestuurbaar is zonder het pennetje).
Maar symbian op een touchscreen gaat nog niet helemaal perfect samen daar heb je helemaal gelijk in,zoals je zegt:die overgang zal nog een tijdje duren.Maar er zullen dan toch nog updates komen als het enige probleem softwareproblemen gaan zijn?

11.04.2009 00:47 • Max
Zoals ik reeds zei, Symbian zal over een tijdje fijner/gemakkelijker/logischer zijn dan WM.

Enja natuurlijk zijn de specs geweldig in bovenstaand model, maar zolang je platform niet stabiel is of logisch werkt, zal het nooit een topper worden. Je hebt eerst een goede basis nodig, vervolgens bouw je dat op met geweldige specs. Mooi design (maar wat is mooi?) maakt het dan af.

@Essie: wat heeft het voor nut dat iemand - voor eigen mening - hier poneert dat het de beste gsm is (als het nogmaals alleen voor hemzelf geldt). Hippie-gelul dus.

Als hier iemand vindt dat een gsm de beste is, moet je dat wel een beetje kunnen onderbouwen anders is het discussieren ook wel ten dode opgeschreven.

11.04.2009 15:08 • zz
waar haal je het vandaan dat het een mooi design heeft dat heb ik niet gezegd...

11.04.2009 17:40 • Jepperdepep
@ Max ik gaat de discussie met je aan...

Waarom is de Samsung Omnia HD de beste GSM als hij uitkomt.

- Een groot touchscreen die goed te bedienen is, zie filmpjes over deze telefoon.
- De Omnia HD beschikt over een Amoled touchscreen iets waar Samsung zeer veel geld heeft geinvesteerd. Niet Allen is Samsung Daarin koploper maar steeds meer merken gaan het dus doen.
Conclussie een goede inverstering.
- De omnia HD kan filmen op HD Grote.
- De Omnia HD heeft GPS, WIFI, en 8/19 GB iets wat een High End toestel moet hebben in deze tijd.
- Een goede 8 megapixel camera.
- Een besturings Systeem die draait op Symbian. Dit is natuurlijk een groot pluspunt voor mensen die de Omnia niet willen vanwege Windows Mobile.
- Uiterlijk van Samsung Straalt klasse uit. Innerlijk van Samsung scoort de laatste tijd ook zeer HOOG.

Samsung is weer de concurrentie te snel af met een Amoled scherm als dit.
Ook de resulutie is perfect.
Het scherm is kraakhelder.
Helderder dan de iPhone.

Verder heeft dit toestel alles aanboord wat je in deze tijd moet hebben.
Voor het grote Touchscreen display wat toekomst is maakt dit toestel af.

De Omnia HD is daarom de beste telefoonbij uitkomst.
Natuurlijk kan je dit toestel gaan vergelijken met de N97.

Mijn verwachting is dat de Omnia HD en de N97 2 toestellen worden die dit jaar erg hoog staan bij de consument.

In ieder geval wel bij mij.

11.04.2009 20:24 • Max
Zucht...

@ ZZ: ik poneer nergens dat jij dat stelt. Ik gebruik 'je' in algemene zin (leek mij wel duidelijk overigens...).

@ Jepperdepep:

Je kan wel een heel boek neerzetten, het blijft onzin. Je zet erbij dat Symbian zo goed is, en dat is zo zolang het [b]geen[/b] touchscreen versie bevat. Je bent toch zo'n fan van gsmarena.com. Kun je precies lezen bij de Nokia 5800 dat Symbian gruwelijk tekort komt op gebied van touchscreen-software. Is ook wel logisch, daar zijn ze nog maar net mee begonnen.
En alles wat je nog opsomt, is allemaal leuk en aardig (en zijn ook geweldige specs dat had ik al vermeld), maar zolang dat niet ondersteund wordt door een goed en stabiel platform ben je alsnog nergens. Zodra dat overigens bekend wordt via fora, zullen mensen het toestel bij nader inzien ook niet kopen.
Zoals ik al heb gesteld is dat ook voorgekomen met de Sony P990. Supertoestel voor die tijd, alleen in praktijk bleek het toestel propvol bugs te zitten en het werd een mega teleurstelling.

11.04.2009 21:34 • Max
Unfortunately, the issue of accessing an item in listed menus remains unsolved with the i8910 Omnia HD too. This calls for two presses - one to select, and another one to confirm the action. [b]Now, that's something you don't normally see in other touch phones and seems to hurt usability.[/b]
Anther case of inconsistency throughout the interface is the scrolling logic used. Again we see two different implementations - scrolling of lists and scrolling of icons is different. Seriously - what is the matter with treating lists and icons differently if they do the same thing?

Unlike the 5800 XpressMusic, the main menu of Samsung i8910 Omnia HD [b]doesn't[/b] auto rotate to landscape mode when you tilt the phone. The built-in accelerometer kicks in in select applications only, such as the image gallery or web browser for example.

Samsung i8910 Omnia HD also comes with a task manager, which is launched by a press-and-hold on the menu key. The task manager itself is identical to the one found on Symbian S60 3.2 devices but is [b]severely malfunctioning[/b].

Of course it is not all sunshine and roses for the new Omnia. [b]The Symbian S60 5th edition is certainly maturing with time but it will be a while until it can compete with the established operating systems.[/b] The improved homescreen is a start [b]but there are still a lot of issues that need fixing [/b]like the scrolling and that annoying one-click-two-click mismatch.

Bron: gsmarena.com
Onderwerp: Symbian S60 5th edition (touchscreen)


12.04.2009 10:19 • Jepperdepep
@ Max het komt er gewoon opneer dat als deze telefoon uitkomt nog geen enkel ander mobieltje deze Specificaies ook heeft.

Dus in Specificaties is dit gewoon het beste toestel die er is op het moment.

Daar heb ik het over...

12.04.2009 15:29 • Max
Ja dat was mij al duidelijk, maar nogmaals die specificaties hebben geen drol nut als blijkt dat het op een instabiel operating system werkt.

Wat heb je nu aan een auto met 800 pk en een geweldige stroomlijning als er maar 3 wielen onder zitten?

NIETS!

12.04.2009 16:27 • zz
@jepperdepep:ik ga echt helemaal akkoord met jou.Kwou gewoon mijn tijd niet verdoen ze snappen het nooit...

@max:de 5800was ook de eerste touchscreen die op symbian draaide,nokia heeft daar nog geen ervaring in dus ga samsung niet vergelijken met de eerste touchscreen met symbian van nokia daar loop nokia op achter..

12.04.2009 17:59 • Max
Wat lul je nu? Het is toch niet de eigen software van Samsung of Nokia??

Het draait op Symbian met een minimale aanpassing in het beginscherm.

Volgens mij begrijp je het nog niet helemaal....

Je ziet toch ook citaten van de ervaringen van gsmarena.com????

12.04.2009 19:47 • ZZ
@max:jij zegt dat het besturingssysteem een gsm tot een goede of slechte gsm maakt.Dat is niet zo.Het besturingssysteem maakt een gsm GEBRUIKSVRIENDELIJK.En voor de ene is het dan wel gebruiksvriendelijk en voor de andere niet.Dus het hangt van persoon tot persoon af of het eigenlijk wel een beste gsm is.

Voor de diudelijkheid zal ik je een voorbeeld geven:als je een meisje heel mooi vind en een vriend van je vind haar eigenlijk niet zo mooi.Dan blijft het meisje toch nog altijd mooi voor jou.(Dit verwijst niet naar het design van de gsm maar naar het gebruikersgemak)Het is maar een klotevoorbeeld maar ik hoop dat je het centrale idee erachter snapt.

DUS mijn besluit is dat de specificaties(die jepperdejep overigens al genoemd heeft)een gsm tot een beste gsm maken en niet de gebruiksvriendelijkheid.Want uiteindelijk worden de specificaties er niet slechter op door een slecht besturingssysteem,maar het slechte besturingssysteem maakt het wel moeilijker om deze specificaties te gebruiken.
Om dit duidelijker te maken zal ik het met een voorbeeld ondertsuenen:
Je hebt bv een ferrari maar er is iets mis met het stuur.Maar als je constant op een rechte baan rijd,dan rijdt de ferrari toch nog steeds z'n topsnelheid?
Ok dit was weer een klotevoorbeeld maar je snapt het centrale idee erachter hoop ik(omg ik krijg een déja vu )

12.04.2009 20:22 • michel
[quote]Jepperdepep schreef op 11.04.2009 17:40:
@ Max ik gaat de discussie met je aan...Waarom is de Samsung Omnia HD de beste GSM als hij uitkomt.- Een groot touchscreen die goed te bedienen is, zie filmpjes over deze telefoon.- De Omnia HD beschikt over een Amoled touchscreen iets waar Samsung zeer veel geld heeft geinvesteerd. Niet Allen is Samsung Daarin koploper maar steeds meer merken gaan het dus doen.Conclussie een goede inverstering.-[/quote]
Ben ik het met jouw eens.

[quote]Jepperdepep schreef op 11.04.2009 17:40 e omnia HD kan filmen op HD Grote.[/quote]
Hij filmt op 720p dit is HD maar geen full HD dus koop ik wel een echte videocamera met full HD.

[quote]Jepperdepep schreef op 11.04.2009 17:40: De Omnia HD heeft GPS, WIFI, en 8/19 GB iets wat een High End toestel moet hebben in deze tijd.[/quote]
Klopt iedere high-end toestel heeft dit.

[quote]Jepperdepep schreef op 11.04.2009 17:40:Een goede 8 megapixel camera.[/quote]
Maar is de lens wel goed

[quote]Jepperdepep schreef op 11.04.2009 17:40: Een besturings Systeem die draait op Symbian. Dit is natuurlijk een groot pluspunt voor mensen die de Omnia niet willen vanwege Windows Mobile.[/quote]
Is sowieso een pluspunt Windows Mobile is en blijft bagger, hoop op een samsung met Android.

[quote]Jepperdepep schreef op 11.04.2009 17:40: Uiterlijk van Samsung Straalt klasse uit.[/quote]
Dit is iets persoonlijks, een Nokia straalt iets proffesioneels uit vooral de toestellen in de top segment.

[quote]Jepperdepep schreef op 11.04.2009 17:40:Innerlijk van Samsung scoort de laatste tijd ook zeer HOOG.[/quote]
Dat doet Nokia al jaren is dus een minpunt

[quote]Jepperdepep schreef op 11.04.2009 17:40:Samsung is weer de concurrentie te snel af met een Amoled scherm als dit.[/quote]
Alweer dit had je al gezegd.

[quote]Jepperdepep schreef op 11.04.2009 17:40:Ook de resulutie is perfect.Het scherm is kraakhelder.Helderder dan de iPhone.[/quote]
Oled maakt het niet helder volgens mij maar de resolutie en dat is in vergelijking met een iPhone niet veel beter als ik het goed heb.

[quote]Jepperdepep schreef op 11.04.2009 17:40:Verder heeft dit toestel alles aanboord wat je in deze tijd moet hebben.Voor het grote Touchscreen display wat toekomst is maakt dit toestel af.[/quote]
Heeft geen Exchange dus niet geschikt voor bedrijfen, hoe zit het met VPN??? Wifi 802.11N????

[quote]Jepperdepep schreef op 11.04.2009 17:40: Omnia HD is daarom de beste telefoonbij uitkomst.Natuurlijk kan je dit toestel gaan vergelijken met de N97.Mijn verwachting is dat de Omnia HD en de N97 2 toestellen worden die dit jaar erg hoog staan bij de consument.In ieder geval wel bij mij.[/quote]
Het is jouw eigenmening of dit het beste telefoon is, dat het een mooi en mischien een goed toestel is twijfel ik niet aan.


[i]Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 12.04.2009 20:23[/i]

12.04.2009 20:29 • michel
[quote]ZZ schreef op 12.04.2009 19:47:
@max:jij zegt dat het besturingssysteem een gsm tot een goede of slechte gsm maakt.Dat is niet zo.Het besturingssysteem maakt een gsm GEBRUIKSVRIENDELIJK.En voor de ene is het dan wel gebruiksvriendelijk en voor de andere niet.Dus het hangt van persoon tot persoon af of het eigenlijk wel een beste gsm is.Voor de diudelijkheid zal ik je een voorbeeld geven:als je een meisje heel mooi vind en een vriend van je vind haar eigenlijk niet zo mooi.Dan blijft het meisje toch nog altijd mooi voor jou.(Dit verwijst niet naar het design van de gsm maar naar het gebruikersgemak)Het is maar een klotevoorbeeld maar ik hoop dat je het centrale idee erachter snapt.DUS mijn besluit is dat de specificaties(die jepperdejep overigens al genoemd heeft)een gsm tot een beste gsm maken en niet de gebruiksvriendelijkheid.Want uiteindelijk worden de specificaties er niet slechter op door een slecht besturingssysteem,maar het slechte besturingssysteem maakt het wel moeilijker om deze specificaties te gebruiken.Om dit duidelijker te maken zal ik het met een voorbeeld ondertsuenen:Je hebt bv een ferrari maar er is iets mis met het stuur.Maar als je constant op een rechte baan rijd,dan rijdt de ferrari toch nog steeds z'n topsnelheid?Ok dit was weer een klotevoorbeeld maar je snapt het centrale idee erachter hoop ik(omg ik krijg een déja vu )[/quote]
Nee het OS maakt mede dat een telefoon een goed toestel is, dit toestel met Windows Mobile kon je er zeker van zijn dat het een slecht toestel is.

De specs die jepperdejep omschreef zijn ook een onderdeel maar je moet ook emotie uitvlakken.

HD kunnen filmen is iets wat iemand die op specs geilt super vindt, een andere hoeft dit niet en zal een Nokia 3310 het beste toestel vinden.

Deze telefoon zal snel achterhaalt zijn maar de gebruikers zullen dus dit toestel het beste vinden.
Ik ben eengelukkige gebruiker van de iPhone 3G ook mijn iPhone 1 vind ik nog steeds geweldig het is dus ook emotie wat het beste is.

12.04.2009 21:27 • Jepperdepep
even het scherm verschi tussen de iPhone en de HD.

[img]http://www.mobile-review.com/review/image/samsung/i8910-omniahd/lcd/lcd07.jpg[/img]

[img]http://www.mobile-review.com/review/image/samsung/i8910-omniahd/lcd/lcd06.jpg[/img]

Als dit toestel uit komt is dit toestel gewoon het beste kwa Spec. Verder zeg ik er niks meer over.

12.04.2009 21:49 • Max
En wanneer komt het uit? En hoe weet je zo zeker dat andere merken niet al zoiets hebben dan?

Fout die hier een boel mensen maken is dat Symbian versie 5 (touchscreen) totaal niet mag worden vergeleken met de niet-touchscreen software. Deze nieuwe software - ook op Nokia 5800 - schijnt nog ver van perfect te zijn en zit nog propvol onlogische zaken.

En ik blijf erbij, een gsm zal pas een topper kunnen worden als je een stabiel platform hebt, en dat komt pas met de jaren.

Overigens, iemand die zegt dat een goede OS wordt bepaald door wie deze gebruikt is volledig van de pot gerukt.

Het kan een mening zijn ja, of WM of Symbian gebruiksvriendelijker is.

Maar dat heeft niets te maken met hoe ver bepaalde software is. En je kunt hier niet WM (al meerdere versies door de jaren heen op touchscreen gebied) met Symbian-touschreen vergelijken, die slechts nog maar één toestel van hun software hebben voorzien.

Ik poneer nergens dat ik het ene beter vind dan het andere (al lijkt dat vast wel zo), maar ik poneer dat Symbian nog niet goed is, omdat er nog tal van kinderfoutjes moeten worden opgelost. Dat is geen mening, dat zijn feiten, die zelfs door Symbian ZELF zijn erkend.

Iemand die denkt dat software na de eerste implementatie al perfect is moet maar een sprookjesboek gaan schrijven ofzo....

[i]Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 12.04.2009 21:56[/i]

13.04.2009 12:12 • Jepperdepep
Toestel komt uit in Juni volgens mij.

13.04.2009 13:01 • michel
@ Jepperdepep, de Samsung komt volgende maand uit...
http://tweakers.net/nieuws/59552/samsung-brengt-omnia-hd-met-symbian-in-mei-uit.html

Maar zoals ik al zij zal de anderen ook niet stil zitten, Apple brengt in juni 2 modellen iPhones uit, waaronder een upgrade van de huidige en Nokia zal een 3e touch toestel uitbrengen.
http://tweakers.net/nieuws/59570/nokia-komt-met-nieuw-symbian-toestel-met-touchscreen.html

[i]Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 13.04.2009 13:03[/i]

13.04.2009 13:03 • Jepperdepep
Ga jij dan lekker volgende maand voor de winkels liggen ;)

Doe ik het Juni

Als je nou ook eens hun forum check staat er dat een jongen daar, de telefoon in zijn handen heeft gehad en in Juni uitgebracht word.

13.04.2009 13:04 • Jepperdepep
'' Juli had men het over. ''

Juli ipv Juni

13.04.2009 13:12 • michel
we zullen zien, koop hem toch niet de 3e gen.iPhone zal mijn nieuwe toestel worden om mijn persoonlijke redenen.

13.04.2009 19:40 • zz
max je raaskaalt echt man met je symbian 5th edition....
en michel koop jij je iphone maar om persoonlijke redenen,je koopt er een omdat je mama er wss ook een heeft....

13.04.2009 20:02 • michel
@ ZZ, stoer hoor

13.04.2009 21:11 • Jepperdepep
Haha ik zeg nogmaals dit is de beste telefoon op Specificaties.

13.04.2009 23:49 • Max
@ ZZ:

Prima dat je mij afzeikt, je goed recht ook, maar hoe je het wendt of keert, Symbian staat in principe los van Nokia of Samsung en je kunt dus moeilijk zeggen dat Samsung verder is met Symbian dan Nokia is. Aangezien het om dezelfde software gaat en slechts het beginscherm en her en der een extra functie anders is.

Je snapt er werkelijk geen drol van als je denkt dat die versies zelf door Nokia of Samsung zijn ontwikkeld.

WM 6.1 is toch in principe in elk toestel van verschillende merken ook gewoon gelijk (nogmaals het beginscherm, en her en der wat andere functies uitgezonderd).

[b]Newsflash!! [/b]Dat geldt voor Symbian net zo....

Gsm-merken 'kopen' bij een derde hun OS in. Kan WM/Palm/Symbian/Android enz zijn.

13.04.2009 23:57 • Max
@ Jepperdepep:

Ik las alweer dat het Amoled scherm erg tekort komt t.a.v. weergave in zonlicht.

Aan de andere kant heb ik het scherm gezien en het is werkelijk ongelooflijk mooi (als het niet in zonlicht staat dan).

En nogmaals, ik merk [b]nergens[/b] op de dit toestel qua specificaties niet beter dan de rest is (ik zei dat namelijk zelf ook al), ik zei alleen maar dat het geen topper kan zijn [b]zolang[/b] het OS niet stabiel en goed doorontwikkeld is.

Maar luister, ik ben hartstikke Symbian fan, maar op dit vlak (touchscreen) zijn ze slechts beginnende en moet daar gewoon wat tijd overheen gaan en dan zal het ongetwijfeld veel beter dan de rest zijn. Want in Symbian zit logica verwerkt en dat kun je van WM niet zeggen.

Hoewel hun Symbian UIQ (de versies op SonyEricsson) toch ook wel erg onlogisch in elkaar zit.

14.04.2009 11:17 • zz
@micheal:sorry man was alleen een dom grapje
@max k ik snap em.Maar blijft wel de beste telefoon op specificaties high five jepperdepep

15.04.2009 20:29 • Max
Vooralsnog - qua specs - wel inderdaad.

16.04.2009 16:07 • ties2002
Ik ben het met Max eens, je kan wel een telefoon hebben met de allerbeste functies, maar als die functies niet lekker werken omdat hij vast loopt enzo, heb je er niets aan.

Ook vind ik de auto met 3 wielen vergelijking een goed punt, alleen een slecht voorbeeld: [url=http://image.examiner.com/images/blog/wysiwyg/image/_D7U0115.jpg]Foto[/url] [url=http://www.youtube.com/watch?v=MR1H791YONs] YouTube [/url]

Het punt is duidelijk, daar gaat het om.

Je koopt toch ook geen Bugtti Veyron als je weet dat hij niet goed schakelt en uit valt?

17.04.2009 00:38 • Max
Haha, ik bedoelde natuurlijk een auto met [b]standaard[/b] vier wielen

Alhoewel een driewieler toch altijd de mindere zal zijn.

03.05.2009 11:57 • zz
nou als ik deze gsm voor een prijs van 450 euro ga vinden eind mei dan koop ik hem toch hoor.

03.05.2009 16:31 • NB
:mrgreen: gave specs.

Zal ik jullie wat zeggen Max jij hebt gelijk maar de andere ook.

Het is op het moment het beste toestel i.v.m. wat hij allemaal heeft op dit moment is er geen ander toestel die dat heeft.

Max jij praat weer over beste toestel als hij een jaar heeft gewerkt zoals jezelf zegt de bugs die mee komen.

Alleen voor iedereen de i8910 HD is nog niet uit en Samsung is nog steeds hard bezig om gevonden fouten te verwijderen.
Als je al die filmpjes bekijkt zoals die van Barcalona 2009 en een nieuwere dan zie je een verschil in het touch gebeuren.
Maar wat ik zelf al heb gelezen op een andere site weet niet meer welke krijgt de i8910 cijfers voor alles maar het blijkt dat deze gsm wel een 6 a 6.5 scoort voor bellen.
Ze zeggen op de site dat als je de gsm tegen het oor aan hebt de andere kant klinkt alsof hun op de wc of in een tunnel zitten.

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy