Gadgetzone.nl - Home

'Nokia Tube is Nokia 5800'

 11 april 2008 18:16:26, door Robert Hagen,  


De Nokia Tube gaat waarschijnlijk gezien de aanwezigheid van het XpressMedia-logo op het toestel officieel Nokia 5800 heten. Dit is een van de laatste geruchten rond dit nog niet door Nokia aangekondigde toestel. Volgens verschillende bronnen zou de Nokia 5800, die draait op de nieuwe S60 touch-interface, onder meer voorzien zijn van een 3,2 inch touchscreen met 16 miljoen kleuren een resolutie van 640 x 360 pixels.

Ook zou de 5800 zijn uitgerust met een 3,2 megapixel autofocuscamera, UMTS/HSDPA, Bluetooth 2.0, W-Fi, GPS, een tv-uitgang en 140MB geheugen. De afmetingen zouden 111 x 52 x 14,5 mm zijn en het gewicht 104 gram. Helaas wordt de Tube pas in de eerste helft van 2009 op de markt verwacht.

De foto is overigens niet van Nokia afkomstig, maar met de computer gecreëerd door nokiaport.de en gebaseerd op de eerder uitgelekte foto.




[Slashphone.com]





zie ook Zie ook:
Nokia X7 onthuld in China
Nokia introduceert 'glazen' Nokia 7.1
Foto uitgelekt van Nokia 9 met vijf camera's aan de achterkant
Toekomstige Nokia Lumia-smartphones mogelijk voorzien van Canon-camera
Nokia lanceert Android-smartphone X2 (video)
Nokia komt met Z Launcher voor Android (video)



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (10)
11.04.2008 21:03 • fakerr
hij is wel mooi, maar t ontwerp is toch nog gejat van iphone vind ik. er zullen nu een hele reeks telefoons komen die er zo zullen uitzien, maar naar mijn mening zijn ze toch fake

11.04.2008 22:13 • wtr
Volgens mij kopt hier niets van, er is nog niets officieel naar buiten gebracht en die foto is gephotoshopt.

12.04.2008 10:53 • Martijn
[quote]fakerr schreef op 11.04.2008 21:03:
hij is wel mooi, maar t ontwerp is toch nog gejat van iphone vind ik. er zullen nu een hele reeks telefoons komen die er zo zullen uitzien, maar naar mijn mening zijn ze toch fake [/quote]\

Hoe kun je dat nou gejat noemen?? Echt daar kan ik me best pissig om maken want het is in principe een touchscreen (welke een vaste verhouding heeft), omringt door een zo slank mogelijke border (voor een optimale verhouding schermgrootte:zakformaat), iets ruimte voor een speaker bovenin en iets onderin voor knoppen. Dat is een de ideale formule voor een touchscreen telefoon en geloof me, daar was de iPhone ook echt niet de eerste in! De variatie die je kunt toepassen is het materiaal gebruik, totaal grootte, knop verdeling en de afronding. Al deze dingen zijn bij de Nokia anders dan bij de iPhone. Dus ik wil niet meer horen dat een telefoon met touchscreen en zwarte border van de iPhone gejat is!

(dus)

Goh ook weer een hele goede morgen Gadgetzone! Het is wel duidelijk dat dit in ieder geval niet uit het Nokia kantoor komt (mits het misleidend bedoeld is of als grap) maar dit is wel een erg amateuristische photoshop. Ik denk dat het in de richting gaat zitten van het Nokia touchscreen concept van vorig jaar(?).

12.04.2008 11:22 • Robert
Wat zitten jullie nou bijdehand te doen over die foto? Er staat toch duidelijk in het artikel dat de foto niet van Nokia is en met de computer gemaakt is door nokiaport.de? Dat stukje tekst staat erbij voor de minder ervaren lezers die niet meteen net als jullie begrijpen dat de foto is gephotoshopt.

Het plaatje is alleen gemaakt om te laten zien hoe de telefoon er ongeveer uit komt te zien, en is dus gebaseerd op de echte foto die onlangs al op internet verscheen (en in een eerder artikel te zien was). Ook een goedemorgen trouwens

12.04.2008 11:43 • DDmen
Lang leven het gezeik van iphone kloons

Htc Touche was er eerder dan de Iphone en de Htc Touche was ook full touchcreen

Dus WHat The F*ck komen jullie telkens met elke keer het gezeik van Iphone kloon verdomme die f*cking Iphone is gewoon een kloon van de Htc touche kan je ook zeggen shit jank niet.

Wat Als Apple zo goed is waar maken jullie Iphone gebruikers zich druk om dan?

Deze tekst is gericht op Fakerr

Voor de rest prettig weekend

12.04.2008 16:37 • jeroen
ja idd, elke touchscreen phone en mp3 speler word vergeleken met apple. hou toch is op. ga is lekker naar china, daar word pas van alles nagemaakt. ff on, strakke phone. ik neem binnekort abbo, wie weet komt deze snel op de markt.

14.04.2008 11:31 • ties2002
[quote]DDmen schreef op 12.04.2008 11:43:
Lang leven het gezeik van iphone kloons
Htc Touche was er eerder dan de Iphone en de Htc Touche was ook full touchcreen[/quote]

probeer nou niet de Apple Iphone te vergelijken met de HTC Touch (dus niet de HTC Touche). Alleen al door de Accelerometer en de Proximity Sensor laat hij HTC ver achter zich...

24.04.2008 09:03 • ????
waarom geen 5 megapixel en een xeon flitser ???????

05.08.2008 08:38 • Manfred
Namaak, wie wil de Iphone met al zijn gebreken nu namaken. Als je het hebt over touchscreen de Ipaq's en PDA's hebben als vanaf het begin een touchscreen.
Die trouwens beter functioneren dan die van de Iphone. 3G welke gek heeft dat bedacht, een beetje mobiel heeft dat al lang. Wat je Apple wel na moet geven is de geweldige marketing.

14.12.2008 11:09 • euuuuuuum
tes ne goeie phone hem em al geprobeerd en ga em ook kope. droog in de kakker

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy