Gadgetzone.nl - Home

Auto's, auto's en nog eens auto's

  5 maart 2008 20:39:30, door Patrick van Loon, Robert Hagen,  


Voor de bezoekers die wat minder in auto's geïnteresseerd zijn is het misschien wat minder leuk, maar de autogekken kunnen hun hart ophalen de komende dagen: Gadgetzone is op de Motor Show van Genève geweest en daar gaan we natuurlijk uitgebreid in woord en beeld verslag van doen. Maar het overige gadgetnieuws zal, zeker nu de CeBIT is begonnen in Hannover, natuurlijk ook niet onbelicht blijven.

Afgelopen maandag mocht Gadgetzone al een kijkje nemen in het beursgebouw van de 'Auto Salon' in Genève, terwijl de stands nog werden opgebouwd en de meeste bolides nog verborgen waren onder een doek. We hebben helaas weinig tijd gehad om alles direct online te zetten, maar hier toch nog een verslagje van die eerste dag.





De eerste indrukken
Nadat het wekkertje om half 6 was afgegaan, spoedden we ons richting Schiphol. Daar stond immers de vlucht richting Genève klaar. Op het vliegveld in Genève werden we keurig opgewacht door onze gastheren voor de komende twee dagen. We werden direct naar het Palas Expo gereden waar we een all-acces pas kregen (handig!).

Helaas voor ons stond het overgrote meerendeel van de auto's nog onder een afdekhoes, dus erg veel viel er nog niet te fotograferen. Audi was als een van de weinigen volledig uitgepakt en we konden dus in volle glorie de nieuwe Audi A4 Avant bewonderen. Dit is weer een puik leasebakje geworden!





Bij General Motors kwamen we de nieuwe Agila tegen, die wederom op dezelfde leest geschoeid is als de Suzuki Splash. Een guitig stadsautootje die weer een beetje sjeu geeft aan de vaak blikkerige mini's in het wagenpark.





Bij onze rondgang vingen we nog een glimp op van de nieuwe Toyota IQ, maar de mannen van Toyota waren er als de kippen bij toen we een foto wilden nemen, dus die houden jullie nog tegoed.





Het volgende hoogtepunt was de wereldpremiere van een nieuwe Saab. We werden naar een gereserveerd deel van een park gebracht waar Saab zijn 'feestje' hield. Het model dat in de schijnwerpers werd gezet was de nieuwe concept-car Saab 9-X BioHybrid.

Een hybride met een motor die op E85 ethanol loopt, in combinatie met een elektromotor die wat extra stroom krijgt via een zonnepaneel in het dak. Het zou in onze ogen geen verkeerde zet zijn als Saab zijn productiemodellen iets meer vorm zou geven conform dit concept.

Saab SUV 9-4X BioPower
Daarnaast had Saab ook de hybride SUV 9-4X BioPower meegenomen. Hoewel deze al eerder in Detroit te zien was, was ook dit een primeur voor Europa. Wat met name bijzonder was, was dat we ook werkelijk in de auto's plaats mochten nemen...

De komende dagen meer over de hierboven genoemde modellen en ander autonieuws.







zie ook Zie ook:



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (2)
06.03.2008 00:06 • nl1bzw
Daarom ga ik er ook tijdens de persdagen heen

Kan je nog in de meeste auto's zitten en rondneuzen.

06.03.2008 15:02 • jeroen
wow ik wil daar ook heen!

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy