Gadgetzone.nl - Home

CNN: touchscreen is de trend (video)

 Gepubliceerd op 28.02.07 - door Robert Hagen,  


Volgens CNN is momenteel sprake van een nieuwe trend in elektronicaland: touchscreens. Steeds vaker zijn nieuwe gadgets voorzien van een touchscreen, met als bekende voorbeelden de iPhone van Apple en de LG KE850 (Prada Phone) van LG. De aanrakingsgevoelige schermpjes kom je echter ook steeds meer tegen op digitale camera's, elektronische woordenboeken en portable mediaspelers.

De ontwikkelingen op het gebied van touchscreens gaan bovendien steeds verder. Wellicht wordt de scène uit de sci-fi-film Minority Report, waar onderstaand filmpje mee begint, in de nabije toekomst wel realiteit.







[TechEBlog]





zie ook Zie ook:



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (10)
28.02.2007 21:49 • jeroen
k weet het nog net zo niet, zo super handig is het niet altijd, vooral met sms'en niet. en met zon pennetje heb je 2 handen nodig, vind ik irritant op de fiets, en als je vergeet op lock te zetten in je broek. achja nu zeur ik. mrgoed ik hou t voorlopig bij gewone knopjes.

28.02.2007 23:47 • Gity
Ik ben het helemaal met jeroen eens!! :mrgreen:

01.03.2007 02:09 • blaat
jah laat jullie maar knopjes en hendels blijven gebruiken terwijl Aziaten met minority reportachtige telefoons bellen XD
:mrgreen:

01.03.2007 07:02 • Patrick
Hahaha ben ik eindelijk ook eens "trendsettend" bezig geweest! Ik loop al bijna een jaar met een touchscreen telefoon rond. Jeroen heeft gelijk wat betreft sms, dat lijkt me niets met alleen touchscreen. Maar om door menu's enz. heen te wandelen is het echt ideaal!

01.03.2007 16:18 • brunel
het maakt mij niet zoo veel uit maar het lijkt me niet echt makelijk als je de heele tijd op zoon klijn scherm zit te pielen

01.03.2007 17:08 • M90
Die LG vind ik wel heel erg mooi hor...En touchcreen in zun geheel werkt gewoon heel makkelijk.

02.03.2007 09:07 • Jim
Touchscreen is ideaal, hoewel ik knopjes op m'n telefoon (MDA vario) zeker ook blijf gebruiken. Knoppen zullen dan ook nooit helemaal weggaan. Met name is inderdaad het invoeren van langere stukken tekst vrij irritant op een telefoon (dus ook op de iPhone), dit omdat je simpelweg de knoppen niet kan voelen. Maar verder een erg mooi systeem, zeker met het surfen op internet en dergelijk is het in mijn optiek beter dan een muis.

13.07.2007 11:13 • AK.
Het is gewoon erg handig en leuk.

30.04.2010 11:41 • Marnieboi
helemaal mee eens

02.05.2010 13:22 • essie
touchscreen is wel handig, maar het zal knoppen nooit helemaal kunnen verplaatsen. Vooral wanneer je aan het smsen bent is het handiger omdat met gewone knopjes te doen.

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy