Gadgetzone.nl - Home

Review Far Cry Vengeance - Wii (video)

 Gepubliceerd op 04.01.07 - door Robert Hagen,  


GT heeft een uitgebreide video-'overview' van de game Far Cry Vengeance op de Nintendo Wii gepubliceerd. Far Cry is een echte shooter, maar gamesite IGN is er niet bepaald positief over: de graphics vallen gewoon zwaar tegen, evenals de trage framerate. Van producent Ubisoft kun je normaal gesproken toch echt meer verwachten.












[TechEBlog]





zie ook Zie ook:
Nintendo DS- en Wii-games behouden multiplayer-functie ondanks einde Wi-Fi Connection
Philips wil verbod op verkoop Nintendo Wii U
'Nintendo heeft al duidelijk beeld van opvolger Wii U'
Nintendo stopt met multiplayer-games voor Wii en DS
Nintendo verkocht 300.000 Wii U's in afgelopen kwartaal
Firmware-update maakt spelen Wii-games op Wii U GamePad mogelijk



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (25)
04.01.2007 21:29 • jeroen
ik denk dat de wii een beetje als een grap gezien gaat worden. ik bedoel net als de DS wel geinig maar niet serieus in games. wel een paar. maar niet veel. de wii heeft idd helaas geen goede graphics en dat is zonde. en zo gaat het niet om de graphics maar om de gameplay. maarja echte gamers maak je hiet niet gelukkig mee en willen graphics. ik denk dat de wii het leukste is van alle consoles. vooral met vrienden. maar niet goed is voor games als deze.

04.01.2007 21:44 • Nordin
Hahaha, JerOEN, zoek een verstand want je hebt geen evrstand van games en/of gamers

04.01.2007 21:47 • El Duderino
Ehhmmm, net de review bekeken en er wordt niets negatiefs gezegd over de graphics, sterker nog: er wordt NIKS over graphics gezegd!

04.01.2007 22:00 • Robert
El Duderino, je hebt gelijk, het is IGN dat kritiek heeft op de graphics.

04.01.2007 22:07 • jeroen
@ nordin alle gamers die ik ken vinden de wii kinderachtig. en de graphics zijn niet egt mooi ofwel? vind jij de wii serieus? ik vind zelf nintendo erg gaaf. maar vind m niet echt om serieuze games op te spelen.

04.01.2007 22:09 • jeroen
@ nordin je kan wel zeggen dat ik geen verstand heb, maar jij zegt jou mening niet. geef mij jou mening dan! kijken of jij zoveel verstand hebt.

04.01.2007 22:28 • Patrick
Ubisoft heeft tot nu toe 1 supertitel op de Wii gemaakt en dat is Rayman! Deze game lijkt me "wel aardig". (en ik type dit op een Wii, dus geen ge-papegaai

04.01.2007 23:50 • slimsam
wat voorn zeikers man dit spel is perfect netals elke fps op de wii

05.01.2007 01:24 • Justin
rare vrienden heb jij jeroen, de wii kinderachtig? right, dan kennen ze zelda, red steel, super smash brothers, brothers in arms, call of duty, medal of honor, far cry, metroid prime, talloze vc titels, de mogelijkheden van de controller, etc. etc. niet. Maargoed jullie zullen wel weer playstion/xbox fanboys zijn. Voorlopig vind zo'n beetje iedereen in mijn omgeving de wii verre van kinderachtig. Je mag best een mening hebben de wii kinderachtig te noemen, maar je kunt die mening niet onderbouwen, kletspraat dus......

05.01.2007 01:25 • Justin
en dan nog iets, sinds wanneer moet gamen perse serieus zijn?

05.01.2007 11:32 • jeroen
ik ben zeker geen ps of xbox fan. Ik vind nintendo nog steeds het coolst. maar ben ook niet echt zon nintendo boy. nintendo heeft idd wel serieuze games. (super smash is niet echt super ''serieuze'' game). ook meer voor de lol. met meerdere te spelen. Maar nintendo is social en voor iedereen. De hardcore gamers zullen niet zo gauw een wii kopen denk k en voor ps of xbox gaan. wij hebben een wii in de bestelling omdat het gewoon lol is. vooral met meerdere. niet super serieus dus. maar gewoon voor de lol. ik denk dat echt gamen anders is dan voor de fun. of niet? echt gamen gaan voor graphics. voor de fun vooral voor speelplezier. of niet? En Games hoeven echt niet perse serieus te zijn. heb ik niet gezecht hoor.

05.01.2007 12:12 • wtr
ja ik denk dat jeroen wel gelijk heeft de wii, leuk om op te spelen ff laggen na een saaie schooldag, maar als ik echt wil gamen, wil ik in een spel zitten en dat het echt lijkt. de wii heeft een punt met die controller om in een spel te kruipen. maar de graphics zijn niet goed genoeg om een "echte" wereld te simuleren en dus zie je dat het nep is en meer voor lol.

05.01.2007 14:46 • jeroen
ik heb gelezen dat de 1ste xbox nog betere graphics heeft dan de wii. Dus idd graphics is niet echt super. daar loopt nintendo bijna altijd al op ''achter'' maar plezier heb je er zeker aan!

05.01.2007 15:17 • Tim
Ik geef jeroen toch wel een beetje gelijk maar het zijn vooral de "stoere" 13 to 17 jarige die vinden dat de Wii kiddie is. Omdat ze te weinig bloed en sex in de games zien! En dat is vind ik toch nog zeker zelf de groep die zich kiddie voor doet door deze mening te uiten.

Ik behoor ook tot deze groep maar ik heb zelf geen voorkeur voor een console want ze hebben allemaal wel iets bijzonders.


05.01.2007 15:56 • gast
die lui staan niet open voor vernieuwing!! daarom zijn ze negatief..

@ jeroen, de wii heeft iets betere graphics dan de 1ste xbox!! en de gamecube heeft betere graphics dan als de dreamcast en ps2

05.01.2007 15:57 • Menno
@Jeroen:
Ik weet niet waar je dat gelezen hebt maar dat is onzin, de gamebcube en xbox waren ongeveer even snel. (ze waren allebei krachtiger dan de ps2). De wii is ongeveer twee keer zo snel als de gamecube.
Kijk maar naar Resident Evil 4, dat is grafisch een van de mooiste games van de vorige consolegeneratie en het draait op de gamecube.

En beweren dat de DS niet serieus wordt genomen en dat er geen goede games voor zijn slaat helemaal nergens op . Misschien dat een paar verstokte 13-jarige PSP fanaten dat vinden maar de DS is toch echt de absolute koploper onder de draagbare consoles, zeker wat verkoopcijfers betreft.

05.01.2007 16:26 • jeroen
er zijn weinig echte goede serieuze games voor de ds, minder dan psp die heeft meer serieuze games dan ds. Niet dat de ds slecht is, ik vind persoonlijk de DS beter. de ene wil graphics de ander een leuke handheld. ik heb voorkeur voor ds want sony brengt product op markt dat snel last heeft van dode pixels vind ik persoonlijk erg slecht. maargoed dat even terzijde.

hier las ik van die xbox. ''Het apparaat een 729 MHz processor bevat, genaamd 'Broadway, welke ontwikkelt is door IBM. ATI is verantwoordelijk voor de 243 MHz GPU van de Wii. Deze processors liggen op gebied van MHz dicht bij de kracht van de eerste Xbox'' dicht bij de kracht. mischien idd iets beter. maargoed niet echt super. maar oke. @ gast dreamcast speelde niet echt een rol. ik dacht eerst eigenlijk dat de ps2 beter was dan gamecube, omdat op de ps2 games gespeeld konden worden zoals gta. en bij de gamecube niet echt goed lukte. alleen tru crime dat veel vastloopt.

07.01.2007 14:22 • Tim
O dus volgens jou is Fifa voetbal 2142 serieus? dat noemen ze uitmelken En EA maakt daar top sport van!

08.01.2007 15:14 • ?!
Fifa voetbal 2142?!

22.01.2007 16:11 • Ar Dee
waar gaaaaat dit over?.... btw jeroen, gamecube sterker dan ps2?!?!?!.... sorry hoor... en de xbox was zeker wel (iets ) sterker dan de gamecube

22.01.2007 16:16 • Ar Dee
ik heb een WII sinds 8 dec... en bevalt me prima. heb ook een xbox360 maja.. t is niet zo dat ik de wii maar heb laten staan, t probleem is wel dat je niet weet wat te doen (xbox is nu weg... kadut kapot en koste me 175 euro voor reparatie... oftewel verkocht voor 250 voor de onderdelen)
alleen al met zelda ben je op de wii zeker een maandje of 2 bezig (als je net als ik veel te veel per dag speelt)
en daarbij, volgens mij willen de meeste échte gamers liever supervette gameplay dan super graphics... er zijn genoeg voorbeelden van games met super graphics (voor die tijd) en lame gameplay, totaal geflopt dus...

03.03.2007 14:36 • joost
far cry is vet coole game dus hou je kop maar jeroen want dit is mooie game en grapichs zijn gewoon aardig goed dus alleen jmmr spreekt me het verhaal niet aan maar de rets lekker schieten

06.03.2007 20:12 • Floris
hey patrick gast sorry hoor maar ik heb rayman en het is cker geen aan rader tis de zuigste game ooit... alleen maar wat mini games die vaak worden herhaald en nieteens echt leuk zijn... als dit een topgame op de wii is verkoop ik um meteen...

28.11.2007 01:20 • 21
Ben ik geen serieuze ''gamer'' als ik Mario speel

Jaaawel dat ben ik wel, misschien wel 1 van de meest serieuze gamers onder ons... ik bestuur die rode pet al sinds 1987

07.02.2009 13:13 • ronald
weet iemmand wat je moet doen bij farcy vengeance wii als je bij het begin die drie mannetjes heb gedood.stuur antwoord naar ronald bonapart zoeken bij hyves of naar ronald.bonapart@live.nl bij e-mail. alvast bedankt

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy