Gadgetzone.nl - Home

Meningen over Nintendo Revolution verdeeld

 Gepubliceerd op 03.02.06 ,  


Dit jaar wordt waarschijnlijk in november de Nintendo Revolution gelanceerd. In de vorige poll op deze site peilden wij de verwachtingen rond deze nieuwe console: wordt de Revolution een topper, of een flop? In totaal 489 bezoekers werkten mee aan de poll. Het grootste deel van de respondenten (43%) verwacht dat de Revolution een topper wordt. Daar tegenover staat dat bijna 29% de 'Revo' ziet floppen.

Bijna een kwart van de bezoekers die de poll invulden verwacht dat de Revolution een topper wordt dankzij de innovatieve controller. Ruim 12% denkt echter dat de Revo vooral goed gaat scoren dankzij originele games. Slechts een kleine 6% denkt dat met name de lage prijs een grote rol gaat spelen in het slagen van de Revolution.

Het is inmiddels bekend dat de Revolution qua hardware minder capaciteiten zal hebben dan zijn concurrenten. Volgens ruim 15% van de respondenten leidt dat ertoe dat de Nintendo Revolution een flop wordt.

Opvallend is dat slechts 8% verwacht dat juist de aparte controller de Revo geen goed zal doen. Slechts 5,5% denkt dat vooral de late introductie de Revolution 'fataal' wordt.

Ten slotte was er ook nog een flink percentage (ruim 28%) dat geen mening had en gewoon rustig afwacht.

Hieronder de eindresultaten van de poll:







zie ook Zie ook:
Legendarische 'Nintendo PlayStation' wordt geveild
Nintendo bereikt met Switch belangrijke mijlpaal in Europa
'Nintendo komt dit jaar met nieuwe versie Switch'
'Nintendo Switch wordt volgend jaar vernieuwd'
Nintendo kondigt WarioWare Gold aan voor 3DS (video)
Nintendo kondigt Mario Kart Tour aan voor smartphone



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (8)
03.02.2006 14:00 • wes
Waarom wordt er in dit bericht nou weer gezegd dat het bekend is dat de specs minder zijn. Nintendo heeft de specs nog niet bekend gemaakt en gaat dat misschien ook helemaal niet doen. Er wordt vanuit gegaan dat de specs minder zullen zijn maar deze site brengt dat als een vaststaand feit, dat is dus niet zo. Graag bij de feiten blijven en anders er nadrukkelijk bijzeggen dat het om speculatie gaat.

03.02.2006 14:17 • Robert
Nintendo heeft zelf al diverse keren gezegd dat de Revolution niet met de Xbox360 en PS3 zal kunnen concurreren wat de hardware betreft. Er zijn volgens Reggie Fils-Aime van de Amerikaanse sales- en marketingafdeling van Nintento allerlei 'overbodige functies' weggelaten waar de gamer geen behoefte aan heeft. De Revolution zal het vooral moeten hebben van originele gameplay en natuurlijk die innovatieve controller. Daarom kan de Revolution ook een stuk goedkoper zijn dan die andere twee.

08.02.2006 16:36 • alex
Volgens mij gaat gaat de nintendo revolution een flop worden door de controller. hoe kan je nu spelen de a en b knoppen zitten beneden je kunt toch niet met een hand ze allebij tegelijk doen

09.02.2006 13:43 • *zucht*
die a en b zijn voor de nes games,als je de controller verticaal houd...
Er komen nog wat uitbreidingen voor de controller(inclusief) erbij zodat je lkkr kan gamen!(zit wl lkkr in de hand,heb een preciese op schaal nagebouwd,nadat grootte van controller bekend was)

12.02.2006 12:35 • Xbox 360 S.E.A.L
wat een Bull... we moeten gewoon even afwachten, ik geef de REVOLUTION de voordeel van de twijfel! Tot die tijd lekker gamen op de 360!!

27.02.2006 17:01 • Kimimaro
Nintendo gaat niet echt de strijd aan met Microsoft en Sony. Ze gaan ervan uit dat men de 360/ps3 samen met de Revo kopen.
Ook heeft Nintendo een goedkopere manier gevonden om de graphics van de 360 weer te geven.

02.03.2006 17:02 • wijze gast ;)
de controller heeft een bewegings sensoor (voor de gene die dat nie wisten en aan de onderkant zit een B knop en de bovenkant een A en een d-pad
onderaan zitten a&b en die zijb idd voor nes en snes games

06.02.2008 12:09 • mark ruijs
wii power met mario galaxy en brawl

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy