Gadgetzone.nl - Home

'Design PlayStation 3 is slechts concept'

 Gepubliceerd op 17.01.06 ,  


Hoe de Sony PlayStation 3 eruit gaat zien is allang bekend, maar engadget kwam begin dit jaar op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas opeens iets vreemds tegen: een PlayStation 3 (achter glas) met een bordje erbij waar 'Conceptual Design' op stond. Zou dit kunnen betekenen dat het design van de PS3, waar we inmiddels allemaal al een gewend zijn geraakt, slechts een concept is?

Wie zal het zeggen... Feit is dat deze PS3 op de Blu-Ray-stand stond en zoals je wellicht weet, is Sony een van de bedrijven die Blu-Ray mede hebben ontwikkeld. Je mag er dus van uitgaan dat Sony belang heeft bij de Blu-Ray-stand en weet wat daar staat.

Misschien gaat het uiterlijk van de PS3, die niet iedereen kan bekoren, er dan toch nog anders uitzien. De tijd zal het leren...





[engadget]





zie ook Zie ook:
Legendarische 'Nintendo PlayStation' wordt geveild
Planet Coaster komt uit voor de Xbox One en PlayStation 4 (video)
PlayStation 4 is op één na best verkochte console aller tijden
Sony bevestigt lancering PlayStation 5 in 2020
Sony maakt volledige lijst games PlayStation Classic bekend (video)
Titanfall 2 komt uit voor PlayStation 4 (video)



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (10)
17.01.2006 08:47 • Patrick
Ik hoop het wel. Hoewel ik het design an sich wel mooi vind, denk ik dat ie erg onhandig is. Door de bolling kan er niets op de PS3 gestapeld worden. Als ze nou eens iets meer hi-fi achtigs maken, dan sluit het daar eens wat beter bij aan. Die consoles staan 9 van de 10 keer toch onder de tv bij de videorecorder en de dvd-speler.

17.01.2006 08:55 • N Stone
Dit bordtje zegt hellemaal niets. dit bordje heeft namelijk bij allen ps3case op alle beursen gestaan. dit om dat kleine dingen op het laaste moment altijd nog kunnen veranderen.

als je dan zo nodig geruchte wilt brengen. zeg dan dat de witte ps3 mogelijk niet meer beschikbaar zal zijn omdat die op de laatste beursen niet meer aanwezig was. is ook een uitde lucht gegrepen gerucht. maar is te minste te onderbouwen

17.01.2006 09:34 • Robert
@ N Stone: "om dat kleine dingen op het laaste moment altijd nog kunnen veranderen." Ik weet niet hoor, maar dat is nou waarom er 'concept' bij staat. Ze zullen inderdaad niet het hele design overhoop gooien, maar er kan dus wel nog iets veranderen, zoals je zelf al zegt. Ze zetten dat bordje toch niet voor niks steevast op alle beurzen erbij, lijkt mij? Bovendien is dit 'gerucht' niet uit de lucht gegrepen. Het staat er gewoon.

17.01.2006 11:22 • N Stone
@ Robert. ik heb ook niets tegen dit soort berichtgeving. maar vind wel dat als je site verkoopt als nieuws brengen van gadget's vind ik wel dat je moet weten waar je over praat. en niet zeggen dat "opeens iets vreemds tegen:" want het is niet vreemd want dit bordje stond ook op de E3 en TGS.

17.01.2006 12:03 • Robert
Oké PS3-koning N Stone, je hebt enigszins gelijk. Maar het was mij gewoon nog niet eerder opgevallen, en engadget en waarschijnlijk een heleboel andere mensen ook niet. Feit is dat het bordje er nog steeds staat en dat de PS3 er mogelijk toch iets anders uit kan komen te zien. Maar ik geef toe, dit is niet een van de allerbeste nieuwsartikelen. Maar ja, probeer jij maar eens ALLES te weten over ALLE gadgets ;-)

17.01.2006 15:19 • Patrick
Ik doe mijn best, maar heb de hoop opgegeven met digicams ;O)

17.01.2006 22:23 • Tim
ik vind dit ps3 concept juist goed
we moeten er alleen even aan wennen.
ik zie ook wel kans in ps3 controller.

17.01.2006 22:41 • N Stone
haha robert ook jij hebt gelijk. ik weet zekker minder dan jij van een hoop ander gadgets.

18.01.2006 10:39 • Stefan
ik hoop juist dat hij er zo uit blijft ziet er goed en zelfs de boemerang ziet er wel cool uit enkeld lijkt die boemerang erug veel op de oude sega 16 bit joystick

13.02.2006 00:22 • jurgen
ik vind dit ontwerp wel geslaagd het is heel gedurfd en modern er gewoon aan wennen mensen

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy