Gadgetzone.nl - Home

Sticker neutraliseert straling mobiele telefoon

 Gepubliceerd op 02.11.05 ,  


Half november is in Nederland een nieuwe accessoire verkrijgbaar die de schadelijke straling van mobiele telefoons neutraliseert tijdens het bellen. Het gaat om de Life-maxx sticker, die op de mobiele telefoon kan worden geplakt.

Je hebt het vast wel eens gelezen in de krant, dat mobiele telefoons straling veroorzaken die slecht kan zijn voor je gezondheid. Volgens sommige berichten kan het zelfs leiden tot kanker, maar echt 100% wetenschappelijk bewezen is het - voor zover wij weten - nog steeds niet. Toch is deze maand in de VS (waar anders?) de eerste schadevergoeding uitgekeerd aan iemand die een hersentumor zou hebben overgehouden aan het vele bellen voor haar werk.

Omdat er steeds meer mobiel gebeld wordt en gsm-straling dus wel eens een groot probleem kan gaan worden, ontwikkelt Life8-Europe producten die straling kunnen neutraliseren. Een van die producten, een sticker genaamd Life-maxx, komt half november op de Nederlands markt, zo meldt Trendpress online.

De Life-maxx sticker (20 euro) kan op een mobieltje worden geplakt en neutraliseert de straling die vrijkomt bij het bellen. Ook wordt de straling geneutraliseerd als de telefoon stand-by staat, maar daar waren al eerder producten voor op de markt.

Als we Life8-Europe mogen geloven is de gsm overigens niet het enige apparaat met schadelijke straling: ook de gewone draadloze telefoon en andere wireless apparatuur zouden een bedreiging zijn voor onze gezondheid.

Gezien de ontwikkeling dat er steeds meer draadloze apparatuur op de markt komt, zullen we ons dus beter moeten gaan beschermen. Volgens Life8-Europe is het niet ondenkbaar dat we over drie jaar allemaal met een soort neutraliserende antenne rondlopen als bescherming. Deze antennes zijn overigens erg klein en kunnen gemakkelijk worden verstopt.





zie ook Zie ook:
Touch Me!-sticker verandert homeknop iPhone in minidonut
Stickers/skins voor iPod Shuffle



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (10)
03.11.2005 00:18 • Gisae
Het is een en al straling om je heen. Zo'n achterlijk plakkertje à €20,- maakt het er echt niet beter op.

Van wat ik van de techniek snap is dat ze een soort van anti-golf produceren. Echter is dit zowat onmogelijk gezien de 2 golfbronnen niet dezelfde oorsprong hebben. Door verschillende oorsprongen van de signalen kan slechts op de plaats waar 2 tegenovergestelde golven elkaar ontmoeten een stralings-neutraal gebied ontstaan. Echter moet de sterkte van beide golven ook excact gelijk zijn. Gezien ze niet dezelfde oorsprong hebben kan de sterkte van de golf hooguit op één plaats exact gelijk zijn. De kans dat zoiets voorkomt is erg klein, en daarbij is het stralings-neutrale gebied enorm klein (oneindig klein in theorie)
De theorie is leuk, maar wil het werken dan moet de sticker op het zelfde punt zenden als de GSM, en zo gauw dat gebeurt zendt de GSM niks meer uit en kan je hem net zo goed uit zetten.
Het enige wat deze sticker doet is een extra stralingsbron genereren en precies het tegenovergestelde effect creeeren.

Om een lang verhaal kort te maken: Het ding is grote onzin.

03.11.2005 00:41 • Menno
Dit is idd wel een heel erg dubieus ding met een hoog amazing discoveries gehalte. Misschien dat de bio-stabiel ook wel helpt? Of anders zo'n hoedje van aluminiumfolie ;).

03.11.2005 10:33 • freek
kunnen ze dat niet inbouwen?

20.11.2005 12:14 • Evert
Sceptisch ja, maar het werkt echt ! Met FDA gekeurde apparatuur is het onomstotelijk vast te leggen dat dit de oplossing is tegen de schadelijke effecten van straling. De aardstralen werden vroeger ook met een koperen 8 te lijf gegaan.
Het is een fantastisch produkt dat nu door de grote telecommers wordt geboycot. Daar ligt de verantwoording die helaas bewust wordt ontlopen door de effecten van straling te negeren.

07.12.2005 16:33 • Renee
Weet iemand waar je zo'n sticker kan kopen?

14.12.2005 10:13 • Johan
Je kunt hem bestellen via de web-site. Ik heb er voor de kerst al meerdere gekocht voor m'n familie. Ze hebben me gemeten en ik was direct om !! Ik kan nu lang bellen zonder hoofdpijn. Sorry voor de sceptici, maar de Life-maxx werkt!

17.12.2005 20:14 • Jan
Johan en evert werken precies voor het bedrijf dat die stickertjes produceert...

20.01.2007 16:11 • Maarten
Je kunt op life-maxx.nl bestellen
oooIK HEB ZE ZELF OOK!!!

26.06.2012 17:37 • myra
Oke wat een witte site

03.08.2012 20:29 • Kabelventje
Inderdaad volksverlakkerij ten top,geldklopperij, misbruikmaken van de onwetentheid van de doorsnee burger. Enige manier om je te beschermen is in een volledig fijnmazige metalen kooi te bivakkeren.

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy