Gadgetzone.nl - Home

Drie nieuwe mobiele telefoons Nokia: N71, N80 en N92

 Gepubliceerd op 02.11.05 ,  


Nokia introduceerde vandaag maar liefst drie nieuwe mobiele telefoons, te weten de N71, de N80 en de N92. Het gaat om vrij indrukwekkende toestellen met onder meer WiFi (N80 en N92), een 3 megapixel camera (N80), DVB-H (N92) en hoge-resolutie-displays.

N71

Van de N71 waren een tijdje geleden al foto's uitgelekt. Het betreft een clamshell-toestel waarbij muziek centraal staat. De N71 heeft een audiospeler die overweg kan met MP3, AAC, eAAC+ en WMA, een FM-radio en een 5-band equalizer. Het interne geheugen is wat weinig (slechts 10MB), maar er is een miniSD-uitbreidingsslot aanwezig.

Verder heeft deze telefoon een 2 megapixel camera, een tweede camera voor video, Bluetooth, USB2.0, een display met een resolutie van 240 x 320 pixels en een extern display.











N80

De N80 is een quadband slider-toestel met een 3 megapixel camera, een display met een resolutie van 352 x 416 pixels, een tweede camera voor video, USB 2.0, Bluetooth, WiFi en EDGE. Een beetje jammer is het interne geheugen van slechts 40MB, maar gelukkig is er ook hier een uitbreidingsslot voor microSD-kaartjes.











N92

De N92 ten slotte valt vooral op door de ondersteuning van DVB-H (Digital Video Broadcasting - Handhelds) en het 2,8 inch display met 16 miljoen kleuren en een resolutie van 320 x 240 pixels. Het display kan ook horizontaal worden gehouden om video te kijken.

Verder heeft de N92 een 2 megapixel camera aan boord, WiFi 802.11g, Bluetooth, USB 2.0, 90MB geheugen en een miniSD-slot.













[engadget]





zie ook Zie ook:
Nokia onthult drie goedkope Android-smartphones
Nokia: jongeren zijn iPhone zat en snappen Android niet
RIM kondigt drie nieuwe BlackBerry-toestellen aan
Drietal telefoons Motorola uitgelekt
Drie nieuwe muziektelefoons van Samsung (update)
Drie reclamespotjes Apple iPhone (video)



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (3)
09.05.2006 11:31 • jemamma
HODEEEEEEEEEJ DIE ZIJN KK ERG

30.08.2006 12:03 • Natalie
Hai,

Kan iemand mij vertellen wanneer de N71 in Nederland leverbaar is? Heb em tot nu toe alleen bij Typhone gezien, maar ook daar issie alweer van de site af.

Dank alvast!

30.10.2006 14:51 • Rob
Hoi,

De Nokia N71 schijnt voorlopig niet in de Benelux te verschijnen maar hij is nu wel bij een aantal shops te verkrijgen maar dan heb je een Engelse of Duitse versie.
Op zich maakt dat niet zo veel uit want je kunt altijd een Nederlandstalig menu selecteren en de Nederlandstalige handleiding pluk je zo van de Nokiasite.
Wel een enorme blunder van Nokia om dit toestel niet uit te brengen in de Benelux, en dan ook nog klagen dat de verkoop van de N-serie niet zo goed gaat. Wat een marketing.

Groet Rob

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy