Gadgetzone.nl - Home

Razer Phone 2 is 30 procent krachtiger dan voorganger

 11 oktober 2018 11:06:33, door Robert Hagen,  


De nog geen jaar geleden geïntroduceerde Razer Phone, een smartphone speciaal voor gamers, krijgt een opvolger: de Razer Phone 2. Deze is vooral een stuk krachtiger dan zijn voorganger, maar biedt ook onder meer een nieuwe camera en een verbeterd scherm.

Razer Phone 2


Betere prestaties
Volgens Razer zijn de prestaties van de Razer Phone 2 tot 30 procent beter dan die van de eerste Razer Phone. Dat is te danken aan een combinatie van de nieuwste componenten en koelingssystemen. Zo bevat de Razer Phone 2 nu de Snapdragon 845-processor en de Adreno 630-videochip. Daarnaast is het toestel voorzien van Razers vaporchamber-koelingssysteem. Deze zou meer ruimte bieden om warmte af te voeren terwijl hoge framerates worden gehandhaafd.

Dubbele camera
Naast meer kracht is de nieuwe Razer Phone ook op enkele andere punten verbeterd. Zo is aan de achterkant nu een dubbele camera te vinden met een 12 megapixel groothoeklens met optische beeldstabilisatie en een 12 megapixel telelens met dubbele zoom. De camera-app beschikt tevens over een nieuwe interface.

De frontcamera is uitgerust met een 8 megapixel sensor en je kunt er Full HD video mee opnemen, hetgeen menig livestreamer wel zal bekoren.

Razer Phone 2


Beter scherm
Net als de eerste Razer Phone biedt ook het nieuwe model nog steeds een 120 Hz-scherm. Deze presteert volgens Razer nu echter nog beter en is tevens 50 procent helderder. Het 5,7 inch UltraMotion IGZO-display is bovendien het enige scherm in de markt dat zowel 120 Hz schermverversing als 120 Hz aanraking biedt, aldus Razer.

Efficiëntere batterij
Op de Razer Phone 2 kun je iets langer doorgaan met gamen dan op de originele Razer Phone. De batterij heeft nog steeds een capaciteit van 4.000 mAh, maar gaat nu tien uur mee bij een refresh-rate van 120 Hz, terwijl dat bij de eerste Razer Phone nog bij een refresh-rate van 90 Hz was.

Razer Chroma
De Razer Phone 2 is nu voorzien van Razer Chroma, een RGB-verlichtingssysteem voor gamers. De achterkant van de telefoon is voorzien van Razers driekoppige slang, die in 16,8 miljoen kleuren kan oplichten bij app-notificaties, zoals Facebook-reacties of WhatsApp-berichten. Met Razer Chroma kun je ook verlichtingseffecten zoals Static, Spectrum Cycling en Breathing toepassen.

Draadloos opladen
Draadloos opladen is nu mogelijk op de Razer Phone 2 dankzij een nieuwe glazen achterkant. Razer heeft hiervoor zijn nieuwe draadloze lader met Chroma aangekondigd. Als je liever een usb-c-kabel aansluit, kun je met Qualcomm QuickCharge 4+ de lege batterij binnen dertig minuten voor 50 procent opladen.

Razer Phone 2


eSports en Netflix
Volgens Razer is de Razer Phone 2 geoptimaliseerd voor eSports, waarvoor wordt samengewerkt met 'een groot aantal uitgevers'. Zo zou het toestel nu uitermate geschikt zijn voor games als PlayerUnknown's Battlegrounds Mobile (PUBG Mobile), Rival Crimson x Chaos, Marvel Future Fight, Guns of Boom en RuneScape.

Tevens is de Razer Phone 2 zeer geschikt om Netflix op te kijken. Razer stelt dat het de enige smartphone is die door Netflix officieel is gecertificeerd voor HDR videocontent en Dolby Surround 5.1 audio.

Over geluid gesproken: ook hier zijn verbeteringen aangebracht. De dubbele luidspreker aan de voorkant zou nu nog luider en zuiverder zijn dankzij verbeterde hardware en Dolby Atmos.

Razer Phone 2

De Razer Phone is nu ook IP67-gecertificeerd

Razer Cortex
Razer introduceert met de Razer Phone 2 tevens de nieuwe app Razer Cortex, die speciaal is ontwikkeld voor mobiele gamers. Razer Cortex helpt je met het beheren van games op je telefoon en doet ook aanbevelingen voor nieuwe games die geoptimaliseerd zijn voor 120 Hz-gaming. Het zal ook de prestaties van de Razer Phone 2 optimaliseren voor verschillende games, middels voorgeprogrammeerde of handmatige instellingen.

Razer Cortex is nu te downloaden via Google Play en werkt ook op andere smartphones.

Prijs en beschikbaarheid
De Razer Phone 2 gaat 849 euro (adviesprijs) kosten in de Verenigde Staten, Europa en Azië. De pre-orders beginnen op 11 oktober op Razer.com.





zie ook Zie ook:
Deze iPhone van titanium is geïnspireerd door de Tesla Cybertruck (video)
Boris Johnson maakt selfie met Huawei-smartphone kort na toespelingen op verbod
Motorola introduceert randloze smartphone One Hyper (video)
Alcatel lanceert betaalbare smartphone Alcatel 3X
Iconische Motorola RAZR maakt comeback als peperdure smartphone (video)
Xiaomi introduceert smartphone Mi CC9 Pro met 108 megapixel camera



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy