Gadgetzone.nl - Home

Microsoft komt met nieuwe Surface-apparaten

  3 oktober 2018 14:56:59, door Robert Hagen,  


Microsoft heeft dinsdagavond in New York drie nieuwe Surface-apparaten, waaronder de krachtigste Surface-computer tot nu toe, en een Surface-koptelefoon gepresenteerd. Daarnaast kondigde het bedrijf updates voor Windows 10 en Office aan.

Surface Family


Surface Pro 6
De Surface Pro 6 is voorzien van de nieuwste quad-core Intel Core-processor en is 67 procent sneller dan de vorige Surface Pro. Ondanks de snellere processor is levensduur van de batterij hetzelfde gebleven (dertien uur).

Het apparaat is uitgerust met een 12,3 inch PixelSense Touch Display, een 8 megapixel camera en 16 GB opslagcapaciteit (uitbreidbaar via een SD-kaart). In de Verenigde Staten gaat de Surface Pro 6, die verkrijgbaar zal zijn in de kleuren 'platina' en zwart, 899 dollar kosten. Wat de prijs in Europa wordt, is nog niet bekend.

Surface Pro 6


Surface Laptop 2
De dunne en lichte Surface Laptop 2 is eveneens voorzien van een quad-core Intel Core-processor van de achtste generatie en is 85 procent sneller dan zijn voorganger. De batterij gaat tot 14,5 uur mee, iets dat volgens Microsoft door geen enkele MacBook of MacBook Pro wordt gehaald.

De laptop beschikt over een 13,5 inch touchscreen en zal verkrijbaar zijn in vier verschillende kleuren, te weten mat zwart, bordeauxrood, kobaltblauw en platina. De prijs voor de goedkoopste uitvoering wordt 999 dollar.

Surface Laptop 2


Surface Studio 2
De Surface Studio 2 is het krachtigste Surface-apparaat tot nu toe. De pc is dan ook vooral gericht op videomakers die hoge eisen stellen aan de grafische prestaties en verwerkingssnelheid. De Surface Studio 2 biedt anderhalf keer snellere grafische prestaties en twee keer het grafische geheugen in vergelijking tot zijn voorganger, en heeft een 38 procent helderder beeld, met 22 procent meer contrast. Daarnaast heeft de nieuwe Studio Pen 4.096 drukniveaus en kantelgevoeligheid voor tekenen en schetsen.

Surface Studio 2


De Surface Pro 6, Surface Laptop 2 en Surface Studio 2 komen naar verwachting in 2019 op de Nederlandse markt.

Surface-koptelefoon
Ook kondigde Microsoft een Surface-koptelefoon aan, de Surface Headphones. Deze is voorzien van ruisonderdrukking met verschillende niveaus en een microfoon, die je kunt gebruiken om mee te bellen of voor Microsofts stemassistent Cortana. De koptelefoon kan detecteren of je hem van je hoofd afhaalt, waarna automatisch je muziek op pauze of een telefoongesprek op 'mute' wordt gezet. Het is nog onbekend vanaf wanneer de Surface-hoofdtelefoon te koop is en wat de prijs wordt.

Surface Headphones


Windows 10-update
Tot slot kondigde Microsoft tevens nieuwe updates voor Windows 10 en Office aan, die vanaf vandaag kunnen worden geïnstalleerd. Onderdeel van de update is de nieuwe app 'Your Phone', die het gemakkelijker moet maken om beelden vanaf een Android-smartphone op een Windows-computer te gebruiken. Met de app is het ook mogelijk om sms'jes te ontvangen en te versturen.

In de toekomst wordt het zelfs mogelijk om het volledige scherm van je Android-toestel in Windows te tonen, zodat je gemakkelijk een Android-app op je pc kunt gebruiken.

Your Phone Windows 10-app


Al het nieuws over de nieuwe producten en de oktoberupdate van Windows 10 is te vinden op de site van Microsoft.





zie ook Zie ook:
Microsoft maakt supercompacte tablet-pc



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy