Gadgetzone.nl - Home

JBL lanceert nieuwe speakers en koptelefoon met Google Assistant

 31 augustus 2018 13:14:43, door Robert Hagen,  


JBL komt met drie nieuwe apparaten die Google Assistant ondersteunen. De JBL Link View is een smartspeaker met een 8 inch kleurenscherm en ingebouwde camera, de JBL Link Bar is een soundbar die ook is voorzien van Android TV, en de JBL Everest GA is een draadloze koptelefoon met spraakbesturing.

JBL Linkview
De JBL Linkview is een multifunctioneel apparaat met een 8 inch HD kleurentouchscreen, een ingebouwde chromecast met multi-room afspeelmogelijkheid, een 5 megapixel frontcamera en natuurlijk Google Assistent. Je kunt de Linkview onder meer gebruiken om foto's te bekijken, audio te streamen, te zoeken op internet, recepten te scannen en videogesprekken te voeren.

Ook wat het geluid betreft heeft het apparaat aardig wat te bieden, zoals je van JBL kunt verwachten natuurlijk. Zo ondersteunt de Linkview HD audiostreaming (24bit/96K) en zit er een dedicated passive radiator in voor een diepe bas.

De JBL Linkview is waterbestendig (IPX4) en ondersteunt zowel Wi-Fi (2,4 en 5 GHz) als Bluetooth. De prijs is 299 euro.

JBL Linkview


JBL Link Bar
De JBL Link Bar is een soundbar die niet alleen Google Assistant ondersteunt, maar ook Android TV. Het 399 euro kostende apparaat heeft tevens een geïntegreerde chromecast, beschikt over drie hdmi-ingangen en een hdmi arc-uitgang, en ondersteunt PrivacySwitch voor microfoons op afstand ter bescherming van je privacy. De Link Bar is in Europa vanaf het voorjaar van 2019 verkrijgbaar. Datzelfde geldt voor een optionele subwoofer, die 249 euro gaat kosten.

JBL Link Bar


JBL Everest GA-koptelefoons
Tot slot komt JBL ook nog met nieuwe draadloze koptelefoons met geïntegreerde Google Assistant, te weten de over-ear JBL Everest 710GA en de in-ear 110GA. Beide zijn voorzien van touchsensoren aan de zijkant om onder meer muziek af te spelen, berichten te versturen, handsfree gesprekken te voeren en je agenda te beheren.

De twee koptelefoons ondersteunen ook ShareMe 2.0 voor koppeling met andere Bluetooth-headsets. De batterij in de 710GA gaat volgens JBL een dag mee na slechts twee uur opladen. De 110GA houdt het met acht uur speeltijd wat minder lang vol.

De JBL Everest 710GA is verkrijgbaar voor 249 euro en wordt geleverd met een harde draagtas. De 110GA kost 99,99 euro en voor die prijs krijg je er ook drie verschillende formaten oordopjes bij.

JBL Everest TM 710GA


JBL Everest 110GA





zie ook Zie ook:
Marshall kondigt nieuwe koptelefoon met Google Assistent aan
JBL lanceert nieuwe draadloze oordopjes JBL Free
JBL introduceert drie nieuwe Bluetooth-speakers
Harman Kardon komt met Google Assistant-smartspeaker Citation 500
JBL komt met Bluetooth-wekkerradio met ambient licht



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy