Gadgetzone.nl - Home

Huami lanceert smartwatch Amazfit Pace 2

Luxere versie Pace 2S is later verkrijgbaar

 12 december 2017 22:15:53, door Robert Hagen,  


Huami, het bedrijf dat onder meer de populaire Mi Band voor Xiaomi produceert, heeft de Amazfit Pace 2 gelanceerd. De opvolger van de eerste Amazfit-smartwatch heeft een nieuw, robuuster uiterlijk en is op verschillende punten verbeterd.



Koop de Amazfit Pace 2 (internationale versie) nu bij Banggood voor slechts 147 euro!

Zo is de Amazfit Pace 2 uitgerust met een snellere 1,2 GHz dual-core processor, 512 MB werkgeheugen, 4 GB opslag (waarvan 2 GB beschikbaar voor de gebruiker) en een verbeterde hartslagsensor. Ook is de smartwatch waterdicht (nu 5 ATM in plaats van IP67) en is een nieuwe zwemmodus toegevoegd. In totaal zijn er nu twaalf sportprofielen die je kunt instellen, waaronder ook bergbeklimmen.



Het 1,34 inch always-on touchscreen heeft een resolutie van 320 x 300 pixels. Naast het scherm kun je de Pace 2 ook bedienen via drie fysieke knoppen. De levensduur van de batterij is onveranderd. Volgens Huami moet de Pace 2 na vijf dagen aan de oplader, of na 35 uur als je gps aan hebt staan.

Uiteraard biedt de Pace 2 ook allerlei typische smartwatchfuncties, zoals bediening van je muziekspeler en camera en het bekijken van notificaties. Ook kun je er 'smart home'-apparaten mee bedienen. In China wordt tevens betaalmethode AliPay.



Amazfit Pace 2S
Met een glazen 2.5D scherm, een kast van keramisch materiaal, 316L-staal en koolstofvezel ziet de Amazfit 2 er een stuk anders uit dan zijn voorganger. Bovendien zal ook nog een tweede versie verkrijgbaar zijn, de Amazfit Sports Smartwatch 2S, die voorzien is van een leren polsbandje (in plaats van rubber) en een display dat beschermd wordt door saffierglas.

De Pace 2 is in China al verkrijgbaar en kost daar 119 euro. De 2S is vanaf 9 januari te koop en gaat 170 euro kosten.






zie ook Zie ook:
Huami (Xiaomi) kondigt smartwatch Amazfit Verge aan
Tokyoflash kondigt Space Digits-horloge aan (video)



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy